2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende gribim 4 gündür dün serum yedim hatta yarın kontrol var inşallah etkilenmemiştir ya

Bazı değerlerime bakıldı aslında, her şey yolunda dedi ama neydi ki o değerler. Tiroid vardı, şeker vardı. Bi bakayım...

26 yaşındayım öğretmenlik okudum.yüksek lisansımı yarıda bırakıp evlendim ve ilk ay hamile kaldım 6,5 aylık bir oğlum var ve 2. Bebeğime hamileyim şuan bu yüzden evdeyim henüz.

canim cildin müsait se istersen 9 ay yagin içinde yat yine catlar....ben susam yağı kullandim bazen de vazelin hic catlamadim

Henüz kullanmak için erken. İlk hamileliğimde 14. Haftada başlamıştım ve mustela kullanmıştım. Annem in çatlağı var ve benimde bacaklarımda ergenlik çatlaklarım var. Buna rağmen krem ve bol su he birde kontrollü kilo sayesinde doğumdan bir hafta sonra çağla şıkel gibi karnım vardı. Hemde sezeryan. Yani kızlar genetik muhakkak etkilidir. Ama bakım ve kilo kontrolü ile genrtiğimize savaş açabiliriz :)

Bend 28 yasindayim 1nci sinifa giden kizim var yariyil tatilinde soylemeyi dusunuyorum. Sehirleride yazsaydiniz doktor alisverisi yapardik istanbul-tuzla

Kdz ereğli-zonguldak da yaşıyorum ve artı nefret ediyorum burdan. Doktor seçeneğimiz bile bir iki tane...

kizlar yesil cay
hurma
nar
maydanoz
bunlarin fazlasi zarar

ama hurma son ay dogumu kolaylastiriyor...rahim agzini gevsettigi icin riskli gebelikte fazla tuketilmemesi lazimmis...
benim ilk dogumda 1 dikisim vardi cok rahat dogum yaptim hurmadan diye düşünüyorum..

ankara /eryaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…