Ben 24'üne henüz girmiş ev hanımı mühendisim. Adana-Ceyhan da oturuyorum. İlk bebeğim olacak Allahım izin verirse
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim
Çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz?
Bu işin biraz yapıyla alakalı olduğunu duydum, anneciğimin hiç çatlamamış inşallah benim de çatlamaz.
Çok su içmek ve nemli tutmak gerekiyormuş. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum. Başka önerisi olan var mı?
Kuru hurmadan mi bahsediyorsun canm. Yoksa meyve olan cennet hurmasından mi bilmiyorum ama medine vurması diye tabir ettiklerimiz çok fazla yenmemrli. gunde 3-4 max . Sanci tetikleyici özelliği var
Ben 24'üne henüz girmiş ev hanımı mühendisim. Adana-Ceyhan da oturuyorum. İlk bebeğim olacak Allahım izin verirse
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim
Kızlarr ben çok fenayım mide bulantısından dolayı hiçbir şey yiyemiyorum çorba ve çubuk krakerden başka bide liste yapılacak diyorsunuz o ne için canlar ben anlamadım
Çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz?
Bu işin biraz yapıyla alakalı olduğunu duydum, anneciğimin hiç çatlamamış inşallah benim de çatlamaz.
Çok su içmek ve nemli tutmak gerekiyormuş. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum. Başka önerisi olan var mı?
Konya-merkez ben de.
Seçenek çok fazla karar veremiyorum maalesef. Tedavi hamilelik olduğu için aynı doktorumdayım ama hastane konusunda doğum sonrası filan pek bilgim yok.
Kafalar karışık...
aman dikkat et canım, dinlenmen gerek gerçekten de. Bence bir süre ev işi yapma ve yemekleri mümkünse ya dışarıdan söyle ya da hızlı birşeyler yap. Eşin işten gelince de çocuğu ona devret ve ıstirahat et.
.
Kızlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Ama leke düşük belirtisi olduğu için
1 hafta hastanede yatcan dedi
Bende tamam dedim yatıyorum serum bağladılar progestan verdiler
pardon ya ben yanlış kişiye yazmışım kusura bakmayın nolur:) benim 16 aralıkta kan testim 763 çıktı cum artesi gitmeyi düşünüyorum sizce kese felan görünürmü:)