2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaaa bennim gibi kötü geçiren var mııı???Daha hic bir sey yiyemedimmm çok midem bulanıyor ve hiç yataktan kalkamiyorummmm...

Ben şu an için duştan sonra bebeyağı sürüyorum karnım büyümeye başlayınca krem almayı düşünüyorum ve bol su içiyorum

Ah neler sürdüm neler yok çatladm. Hemde göbek deligime kadar. Çünkü kizim hep öne doğru büyüdü büyüdü büyüdü. Koca bir karnım vardı. Hiç birşey çare değil dedi. Genetik. Şanslı genlerin var galiba. Umarım catlamazsin

Tatlı canınız istiyorsa hurmayla bastırmayı deneyin
Kuru hurmadan mi bahsediyorsun canm. Yoksa meyve olan cennet hurmasından mi bilmiyorum ama medine vurması diye tabir ettiklerimiz çok fazla yenmemrli. gunde 3-4 max . Sanci tetikleyici özelliği var

Ah canım, progestanın ne illet olduğunu hamilelik öncesi kullandığımdan biliyorum. Alttan göndermeyi dene, daha az yan etki yapıyormuş. Ben 1 kutu da jelini kullandım o da alttan. Hap kadar yan etki yapmıyor. Doktoruna bi danış istersen.

İnşallahhh

Maydanoz nane hurma dikkat edilmesi gereken şeyler çok az tuketmekre fayda var kızlar. Portakal suyu muz ve havuç bebeği oldukça besleyici özellikte ama zaten 3 aydan sonra genelde yediklerinizden direk alıyor. Öncesinde hep depolardan tüketiyor. Kan depolarjniza baktirmakta fayda var bu arada

Kuru hurmadan mi bahsediyorsun canm. Yoksa meyve olan cennet hurmasından mi bilmiyorum ama medine vurması diye tabir ettiklerimiz çok fazla yenmemrli. gunde 3-4 max . Sanci tetikleyici özelliği var
Evet medine hurması. Günde en fazla 2 tane yiyorum bi sıkıntım olmadı ama mutlaka doktorunuza sorun.

Nerdeyse 1 senedir folik asit kullanıyorum, geçen akşam folik asiti içmeden uyuuşum sabah aklıma geldi nasıl vicdan yaptım
Bişey olmaz di mi?

Bende ondan tedirginim hiç sevmem zaten sıcağı bakalım nasıl olacak yaza temmuzda doğururum diyorum sıcak yüzünden :)
Bende pek sevmem ya hemen boguluum bakalım nasıl olcak. Hayırlısı ALLAHTAN. Zaten kimimiz erken kimimiz geç kalacak bakalım neler olacak

Nerdeyse 1 senedir folik asit kullanıyorum, geçen akşam folik asiti içmeden uyuuşum sabah aklıma geldi nasıl vicdan yaptım
Bişey olmaz di mi?
Yok canm yaa. Depona baktirdin mi belki vardır o kadar endişe edecek sürüm değildir. Bence bir senedir kullanıyorsanız depon doludur bile. Önceki hamilelikte 6 ay bende kullandım. Depom baya dolu hamile kalmıştım. Dr kullan yinede dedi. Bir süre sonra bulantimi arttırdı. Biraktim. Ara sıra kullandım. O kadar vicdan yapma. Ama emin olmakn için tüm değerlerine baktirmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…