• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugün doktora gittik, kese oluşmuş sağlıklı kese ama daha bebek oluşmamış dedi.Canım sıkıldı biraz bu duruma.

Kızlar bence çok erken gidip moral bozmayalim. 6. Haftanın dolmasını bekleyin. Dr lar bazen sacmaliyor. Moral bozma lutfen.
Alıntı yapamadım kanaması olan arkadaşım insallah bir an önce toparlarsin bebeğin sana tutunur insallah.

Canım progestan kullanıyor musun? O da kötü yapıyor. Halsizliğin falan normal biliyorsun ama yemeye çalış biraz, beyaz peynir ve domates bana çok iyi geliyor. tuzlu kraker dene bi de istersen aç kaldıkça daha çok bulanır.
Geçici bu dönemler canını sıkmaa:anne:
[/QUOTE] progesteron kullanmıyorum viramin ve coraspirin kullaniyorum zorlada olsa yiyorum basim agrim var iki gündür biraz kanamam oldu kahverengi bugün yarin doktora gidecem 7 hafta olacak 8 haftalik kalp atisi olmadigi için bir bebegim alindi

progesteron kullanmıyorum viramin ve coraspirin kullaniyorum zorlada olsa yiyorum basim agrim var iki gündür biraz kanamam oldu kahverengi bugün yarin doktora gidecem 7 hafta olacak 8 haftalik kalp atisi olmadigi için bir bebegim alindi

Hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışlarını :KK200:

dediğiniz miktarlar güzel yanı sıra günde 1 muz mutlaka yenmeli, yine 5 adet fındık antep fıstığı da tüketmeye çalışın koyu yeşil sebzeler ve kivi de bu dönemde tüketilmesinde fayda var ayrıca en az 2 lt su içmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. bunlar nacizane benim bildiğim ve internette okuduğum ayrıca çevreden de duyduklarım. inşallah bebeğimize faydası olacaktır. :anne:
ama tüm bu dediklerini yersem çok değil mi karnım doyar ki benim :D
şaka bir yanada canım her gün bunlardan mı besleneyim
antep fıstığı ve fındık ne işe yarıyor
onlardan da 5 er tane mi yiyeyim canım çok teşekkür ederim bu arada

ama tüm bu dediklerini yersem çok değil mi karnım doyar ki benim :KK70:
şaka bir yanada canım her gün bunlardan mı besleneyim
antep fıstığı ve fındık ne işe yarıyor
onlardan da 5 er tane mi yiyeyim canım çok teşekkür ederim bu arada
aynen biraz fazla geliyor kulağa ama ben sık acıkıyorum doktorlar da 3 ana 3 ara öğün beslenin diyorlar ya antep fıstığı yoğun protein,vitamin e,b,c,b1 ve fosfor içeriyor. fındıkta demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum,çinko ayrıca e vitamini ile protein, omega 3 içeriyor. kabak çekirdeği de çinko ve demir içeriyor. yani abartmamak lazım ben hepsinden 5 er tane yiyorum cnm öğlene doğru.

aynen biraz fazla geliyor kulağa ama ben sık acıkıyorum doktorlar da 3 ana 3 ara öğün beslenin diyorlar ya antep fıstığı yoğun protein,vitamin e,b,c,b1 ve fosfor içeriyor. fındıkta demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum,çinko ayrıca e vitamini ile protein, omega 3 içeriyor. kabak çekirdeği de çinko ve demir içeriyor. yani abartmamak lazım ben hepsinden 5 er tane yiyorum cnm öğlene doğru.
evet 5 er tane ne ki :KK70:
ama işte ben bi başlarrsam akşama kadar yerim :KK70:
cevizimi yicem birazdan da
saati önemli değil dimi
bana doktor bu şekilde bilgi vermedi neden acaba
ilk muayeneydi gebeliğe yönlendirdi zaten artık ordan devam edicem.

Günaydın hanımlar ben de cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim. Beslenme konusu günde 1 yumurta yemeye çalışıyorum 1 bardak süt ve 1 kase yoğurt gün içinde tüketiyorum. Aralarda ise çiğ fındık badem ve de hurma yiyorum.En az bir öğünde de beyaz veya kırmızı et veya balık tüketiyorum.şekerli yiyeceklerden ise uzak durmaya çalışıyorum.
ben çok tatlı yiyorum canım neden uzak duruyorsun ??

Back