Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen telaş yapma canım bekle bir hafta daha karindanmi baktı haftan kaç seniBugün doktora gittik, kese oluşmuş sağlıklı kese ama daha bebek oluşmamış dedi.Canım sıkıldı biraz bu duruma.
progesteron kullanmıyorum viramin ve coraspirin kullaniyorum zorlada olsa yiyorum basim agrim var iki gündür biraz kanamam oldu kahverengi bugün yarin doktora gidecem 7 hafta olacak 8 haftalik kalp atisi olmadigi için bir bebegim alindi
Bende memnun oldum canımBen izmirliyim aslında gelin geldim buraya eşimin işi burada o yüzden buradayız şimdilik.memnun oldum :)
Aa süper adananın neresindenBende adanaliyim buraya gelin geldim
Evet canım ıslakken hatta life hem bebeyağı hem duşjeli sürüyorum o şekilde lif yapıyorum
Islakken mi sürüyorsun bebe yağını canım?
İnşallah cnmHayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışlarını
ne listesi acaba?cnm listeyi tüm kalp atışları duyulduğu zaman hazırlayacağım.
Hemen telaş yapma canım bekle bir hafta daha karindanmi baktı haftan kaç seni
ama tüm bu dediklerini yersem çok değil mi karnım doyar ki benimdediğiniz miktarlar güzel yanı sıra günde 1 muz mutlaka yenmeli, yine 5 adet fındık antep fıstığı da tüketmeye çalışın koyu yeşil sebzeler ve kivi de bu dönemde tüketilmesinde fayda var ayrıca en az 2 lt su içmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. bunlar nacizane benim bildiğim ve internette okuduğum ayrıca çevreden de duyduklarım. inşallah bebeğimize faydası olacaktır.
canım aynı günüz seninle deısrarla son sat tarihini yazıyormuşum sağol canım
aynen biraz fazla geliyor kulağa ama ben sık acıkıyorum doktorlar da 3 ana 3 ara öğün beslenin diyorlar ya antep fıstığı yoğun protein,vitamin e,b,c,b1 ve fosfor içeriyor. fındıkta demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum,çinko ayrıca e vitamini ile protein, omega 3 içeriyor. kabak çekirdeği de çinko ve demir içeriyor. yani abartmamak lazım ben hepsinden 5 er tane yiyorum cnm öğlene doğru.ama tüm bu dediklerini yersem çok değil mi karnım doyar ki benim
şaka bir yanada canım her gün bunlardan mı besleneyim
antep fıstığı ve fındık ne işe yarıyor
onlardan da 5 er tane mi yiyeyim canım çok teşekkür ederim bu arada
teşekkür ederim canım senin ilk doğum muSorun olmaz. İlk üç ay kullanacaksın. Sonra dr un büyük ihtimal multivitaminlere geçer, kan değerlerine göre
evet 5 er tane ne kiaynen biraz fazla geliyor kulağa ama ben sık acıkıyorum doktorlar da 3 ana 3 ara öğün beslenin diyorlar ya antep fıstığı yoğun protein,vitamin e,b,c,b1 ve fosfor içeriyor. fındıkta demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum,çinko ayrıca e vitamini ile protein, omega 3 içeriyor. kabak çekirdeği de çinko ve demir içeriyor. yani abartmamak lazım ben hepsinden 5 er tane yiyorum cnm öğlene doğru.
ben çok tatlı yiyorum canım neden uzak duruyorsun ??Günaydın hanımlar ben de cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim. Beslenme konusu günde 1 yumurta yemeye çalışıyorum 1 bardak süt ve 1 kase yoğurt gün içinde tüketiyorum. Aralarda ise çiğ fındık badem ve de hurma yiyorum.En az bir öğünde de beyaz veya kırmızı et veya balık tüketiyorum.şekerli yiyeceklerden ise uzak durmaya çalışıyorum.