• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar selamlar,

Benim de kontrol cumartesi günü. Geçen hafta keseyi ve yolk sak'ı görmüştük; şimdi inşallah keseyi büyümüş görürüz. Bir de kalp atışı duyulur mu acaba? Geçen hafta griptim, çok korkuyorum. İnşallah gripten etkilenmemiştir yavrum. :dua:
Bende gribim 4 gündür dün serum yedim hatta yarın kontrol var inşallah etkilenmemiştir ya

Yok canm yaa. Depona baktirdin mi belki vardır o kadar endişe edecek sürüm değildir. Bence bir senedir kullanıyorsanız depon doludur bile. Önceki hamilelikte 6 ay bende kullandım. Depom baya dolu hamile kalmıştım. Dr kullan yinede dedi. Bir süre sonra bulantimi arttırdı. Biraktim. Ara sıra kullandım. O kadar vicdan yapma. Ama emin olmakn için tüm değerlerine baktirmakta fayda var
Bazı değerlerime bakıldı aslında, her şey yolunda dedi ama neydi ki o değerler. Tiroid vardı, şeker vardı. Bi bakayım...

26 yaşındayım öğretmenlik okudum.yüksek lisansımı yarıda bırakıp evlendim ve ilk ay hamile kaldım 6,5 aylık bir oğlum var ve 2. Bebeğime hamileyim şuan bu yüzden evdeyim henüz.

Çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz?
Bu işin biraz yapıyla alakalı olduğunu duydum, anneciğimin hiç çatlamamış inşallah benim de çatlamaz.
Çok su içmek ve nemli tutmak gerekiyormuş. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum. Başka önerisi olan var mı?
canim cildin müsait se istersen 9 ay yagin içinde yat yine catlar....ben susam yağı kullandim bazen de vazelin hic catlamadim

Çatlak önleyici krem kullanıyor musunuz?
Bu işin biraz yapıyla alakalı olduğunu duydum, anneciğimin hiç çatlamamış inşallah benim de çatlamaz.
Çok su içmek ve nemli tutmak gerekiyormuş. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum. Başka önerisi olan var mı?
Henüz kullanmak için erken. İlk hamileliğimde 14. Haftada başlamıştım ve mustela kullanmıştım. Annem in çatlağı var ve benimde bacaklarımda ergenlik çatlaklarım var. Buna rağmen krem ve bol su he birde kontrollü kilo sayesinde doğumdan bir hafta sonra çağla şıkel gibi karnım vardı. Hemde sezeryan. Yani kızlar genetik muhakkak etkilidir. Ama bakım ve kilo kontrolü ile genrtiğimize savaş açabiliriz :)

Bend 28 yasindayim 1nci sinifa giden kizim var yariyil tatilinde soylemeyi dusunuyorum. Sehirleride yazsaydiniz doktor alisverisi yapardik :halay::halay: istanbul-tuzla

Kdz ereğli-zonguldak da yaşıyorum ve artı nefret ediyorum burdan. Doktor seçeneğimiz bile bir iki tane...

kizlar yesil cay
hurma
nar
maydanoz
bunlarin fazlasi zarar

ama hurma son ay dogumu kolaylastiriyor...rahim agzini gevsettigi icin riskli gebelikte fazla tuketilmemesi lazimmis...
benim ilk dogumda 1 dikisim vardi cok rahat dogum yaptim hurmadan diye düşünüyorum..

ankara /eryaman

Back