Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şu an için duştan sonra bebeyağı sürüyorum karnım büyümeye başlayınca krem almayı düşünüyorum ve bol su içiyorumÇatlak önleyici krem kullanıyor musunuz?
Bu işin biraz yapıyla alakalı olduğunu duydum, anneciğimin hiç çatlamamış inşallah benim de çatlamaz.
Çok su içmek ve nemli tutmak gerekiyormuş. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum. Başka önerisi olan var mı?
Hurma son aylarda kolay doğum için de öneriliyormuş. Sanırım kasları yumuşatıyor filan. Şimdi yemek tehlikeli olur mu ki?Tatlı canınız istiyorsa hurmayla bastırmayı deneyin
Yaaa bennim gibi kötü geçiren var mııı???Daha hic bir sey yiyemedimmm çok midem bulanıyor ve hiç yataktan kalkamiyorummmm...
Ben şu an için duştan sonra bebeyağı sürüyorum karnım büyümeye başlayınca krem almayı düşünüyorum ve bol su içiyorum
Tehlikeli olduğunu okumuştummm..Hurma son aylarda kolay doğum için de öneriliyormuş. Sanırım kasları yumuşatıyor filan. Şimdi yemek tehlikeli olur mu ki?
Ah neler sürdüm neler yok çatladm. Hemde göbek deligime kadar. Çünkü kizim hep öne doğru büyüdü büyüdü büyüdü. Koca bir karnım vardı. Hiç birşey çare değil dedi. Genetik. Şanslı genlerin var galiba. Umarım catlamazsinÇatlak önleyici krem kullanıyor musunuz?
Bu işin biraz yapıyla alakalı olduğunu duydum, anneciğimin hiç çatlamamış inşallah benim de çatlamaz.
Çok su içmek ve nemli tutmak gerekiyormuş. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum. Başka önerisi olan var mı?
Kullanıyorummm
Progestan?
Kuru hurmadan mi bahsediyorsun canm. Yoksa meyve olan cennet hurmasından mi bilmiyorum ama medine vurması diye tabir ettiklerimiz çok fazla yenmemrli. gunde 3-4 max . Sanci tetikleyici özelliği varTatlı canınız istiyorsa hurmayla bastırmayı deneyin
Kullanıyorummm
Hiç yanlış yönlendirmek istemem mutlaka doktorunuza sorun ben günde en fazla iki tane yiyorum bi sıkıntım yok şuandaHurma son aylarda kolay doğum için de öneriliyormuş. Sanırım kasları yumuşatıyor filan. Şimdi yemek tehlikeli olur mu ki?
Ah neler sürdüm neler yok çatladm. Hemde göbek deligime kadar. Çünkü kizim hep öne doğru büyüdü büyüdü büyüdü. Koca bir karnım vardı. Hiç birşey çare değil dedi. Genetik. Şanslı genlerin var galiba. Umarım catlamazsin
Bende ondan tedirginim hiç sevmem zaten sıcağı bakalım nasıl olacak yaza temmuzda doğururum diyorum sıcak yüzünden :)Ayyy çok korkuyorum. Yaz hamileliği daha zor geçer kizlarr. Ben kızımı nisanda doğum yaptım çok rahatti sıcak basma falan ne bilmezdim
İlk zamanlar hurma yenmez diye biliyorum düşük ihtimali oluyor diye duymuştum iştahını son aylara şakla bence :)Hiç yanlış yönlendirmek istemem mutlaka doktorunuza sorun ben günde en fazla iki tane yiyorum bi sıkıntım yok şuanda
Evet medine hurması. Günde en fazla 2 tane yiyorum bi sıkıntım olmadı ama mutlaka doktorunuza sorun.Kuru hurmadan mi bahsediyorsun canm. Yoksa meyve olan cennet hurmasından mi bilmiyorum ama medine vurması diye tabir ettiklerimiz çok fazla yenmemrli. gunde 3-4 max . Sanci tetikleyici özelliği var
Maydanoz nane hurma dikkat edilmesi gereken şeyler çok az tuketmekre fayda var kızlar. Portakal suyu muz ve havuç bebeği oldukça besleyici özellikte ama zaten 3 aydan sonra genelde yediklerinizden direk alıyor. Öncesinde hep depolardan tüketiyor. Kan depolarjniza baktirmakta fayda var bu arada
Bende pek sevmem ya hemen boguluum bakalım nasıl olcak. Hayırlısı ALLAHTAN. Zaten kimimiz erken kimimiz geç kalacak bakalım neler olacakBende ondan tedirginim hiç sevmem zaten sıcağı bakalım nasıl olacak yaza temmuzda doğururum diyorum sıcak yüzünden :)
Yok canm yaa. Depona baktirdin mi belki vardır o kadar endişe edecek sürüm değildir. Bence bir senedir kullanıyorsanız depon doludur bile. Önceki hamilelikte 6 ay bende kullandım. Depom baya dolu hamile kalmıştım. Dr kullan yinede dedi. Bir süre sonra bulantimi arttırdı. Biraktim. Ara sıra kullandım. O kadar vicdan yapma. Ama emin olmakn için tüm değerlerine baktirmakta fayda var
Nerdeyse 1 senedir folik asit kullanıyorum, geçen akşam folik asiti içmeden uyuuşum sabah aklıma geldi nasıl vicdan yaptım
Bişey olmaz di mi?