2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay kendimi çok heyecansiz hissettim su an.. herkes bir dr a gidiyor. Daha ben kan için bile gitmedim. Zaten var diye hissederek dün test aldm. Gitmişken hem kese hemde kalp atışını görmek için biraz bekleyeyim diyorum.Haftaya kan veri cem iki hafta sonrada ultradona gideyim diyorum ama

İkinci hamilelik miydi senin?
Ondandır
Ya da bizimki fazladır bilemiyorum ama o ilk heyecanlar başka yaa

İkinci hamilelik miydi senin?
Ondandır
Ya da bizimki fazladır bilemiyorum ama o ilk heyecanlar başka yaa
Evet ikinci insallah... ınan ilki ikincisi farketmiyor. Ama su an ne olsa görünmez diye gitmiyorum. Biraz daha bilincsizdim ilkinde galiba. Yediklerimede dikkat etmiyorum. Kızından dolayı ceviz kuruyemiş süt ürünleri yumurta her gün düzenli tükettiğimiz için belkide. Ama an diyorum

Benim de 13 kasim Dr randevum bugün bakalım minisi gorebilecekmiyiz

yaa banada haber veririmisiniz lütfen benim gideceğim doktor bugün nöbetçiymiş cumartesi oradamı belli değil oyüzden akşam gidebilirim siz kan testi yapmışmıydınız kaçtı değeriniz acaba sizden yola çıkayım?

Tecrübe işte ya bizimki fazla heyecan bi de yapıyla alakalı biraz da bence.

Benimde ikinci bebeğim olacak ama ben çok heyecanlıyım kizim 8 yaşında olacak Şubat ayında sanırım ondan bide 4 senedir istiyoruz aslında ikinci bebisi nasip simdiymis iki çocuklu hayat nasıl olucak kızım henüz bilmiyor kardeş çok istiyor ne tepki vericek bunlar hep merak konusu

Tecrübe işte ya bizimki fazla heyecan bi de yapıyla alakalı biraz da bence.
Belkide canm. Ama ben e heyecanlı insanimdir dün bir oraya bir buraya kostum pozitif görünce. Ve ilk çıkmadı yok ya çıkmalı diyorum baktım ana çıktı. Ağlıyorum koşuyorum m çocuk kucaginda. Çok komikti. Ama bir kimyasal gebelik geçirdim yeni evlendigim zaman belkide ondan dir. Allah muhafaza birşey olursa diye de korkuyorum

Hayalim

Ben kendim için demiyorum, diğer arkadaşlar için. Yoksa benim şimdiden içim yanıyor Dondurmalar gidiyor soğuk sular geliyor

Herkes zor olduğundan bahsediyor ama ben üstesinden gelebilecegimizi düşünüyorum Allahın izniyle
Tabikide ya Zaten son zamanlar bir kosturmaca telaş olur alışveriş derken geçer. En güzel yani da bebek kış boyu toparlar. Tam yürüme dönemi park bahçe cıvıl cıvıl olur oh çocukları toplayıp çıkarız disari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…