• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tabikide ya Zaten son zamanlar bir kosturmaca telaş olur alışveriş derken geçer. En güzel yani da bebek kış boyu toparlar. Tam yürüme dönemi park bahçe cıvıl cıvıl olur oh çocukları toplayıp çıkarız disari

Ay Allahımmmmm inşallah ya Rabbim inşallah yaa:anne::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben kendim için demiyorum, diğer arkadaşlar için. Yoksa benim şimdiden içim yanıyor :KK70: Dondurmalar gidiyor soğuk sular geliyor :KK70:
Ayyyyyyy dikkat et hasta olmayasin.
Kızlar dikkat dikkat ne yerseniz cocugunuzda onu yiyor. Benim kız tam 8 aylik tan beri yöresel yemekleri daha çok seviyor. Şimdi pilav yerken bile aci aci diyor. Aci koyuyo

Tabikide ya Zaten son zamanlar bir kosturmaca telaş olur alışveriş derken geçer. En güzel yani da bebek kış boyu toparlar. Tam yürüme dönemi park bahçe cıvıl cıvıl olur oh çocukları toplayıp çıkarız disari
Ödem oluyor diyorlar sıcaktan da ben kızımı Şubat'ta doğurdum son ay burnum bile sismisti son ay illaki ödem oluyor birde hasta olmuştum öksürük den karnımın yanları açıyordu artık

Ayyyyyyy dikkat et hasta olmayasin.
Kızlar dikkat dikkat ne yerseniz cocugunuzda onu yiyor. Benim kız tam 8 aylik tan beri yöresel yemekleri daha çok seviyor. Şimdi pilav yerken bile aci aci diyor. Aci koyuyo

Ayyy ahahahaha :KK48::KK48::KK48:
Benim sıpa domates yiyor bu ara hep :D
İnşallah hasta olmam :dua:

yaa banada haber veririmisiniz lütfen benim gideceğim doktor bugün nöbetçiymiş cumartesi oradamı belli değil oyüzden akşam gidebilirim siz kan testi yapmışmıydınız kaçtı değeriniz acaba sizden yola çıkayım?
Tabi ki haber veririm geçen hafta çarşamba 181 idi sonucum .bugüne randevu verdi bakalim

Tecrübe işte ya bizimki fazla heyecan bi de yapıyla alakalı biraz da bence.
Yaa öyle demeyin benim 3. Bebeğim olacak kısmet olursa ve ilki gibi aynı heyecan var

Ödem oluyor diyorlar sıcaktan da ben kızımı Şubat'ta doğurdum son ay burnum bile sismisti son ay illaki ödem oluyor birde hasta olmuştum öksürük den karnımın yanları açıyordu artık
Ay çok doğru iste. Allah yardımcımız olsun insallah

Benimki 6 kasım ve 6+2 de görmüştüm bebişi. Kalp atışını da dinledim. Bence pazartesi salı gidebilirsiniz.

pardon ya ben yanlış kişiye yazmışım kusura bakmayın nolur:) benim 16 aralıkta kan testim 763 çıktı cum artesi gitmeyi düşünüyorum sizce kese felan görünürmü:)

Kızlar selamlar,

Benim de kontrol cumartesi günü. Geçen hafta keseyi ve yolk sak'ı görmüştük; şimdi inşallah keseyi büyümüş görürüz. Bir de kalp atışı duyulur mu acaba? Geçen hafta griptim, çok korkuyorum. İnşallah gripten etkilenmemiştir yavrum. :dua:

Back