• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ya öylemi çok sağolun normal bi durum yani görememesi

Kızlar selam, bana doktorun söylediği kadarıyla 1500 hcg'den sonra vajinal, 6000-7000 hcg'den sonra da karından gözüküyor olması lazım. Bence sen 12.000 bin değerde çok rahat görebilirsin.

ya öylemi çok sağolun normal bi durum yani görememesi

Ben çok erken öğrendim gebeliğimi. Zaten tedavi gebelik olduğu için bekliyorduk. 2 gün gecikmeden test yaptım çıktı ama geç döllenme olunca doktora gittiğimde olması gereken değerden az çıktı. Dış gebelik dahil her ihtimalin stresini çektim, belirsizliğini yaşadım. Öyle olunca hangi değer ne zaman olacak kjaçıncı haftada kese vay efendim alttan ne zaman görünür hepsini hatmettim :D

Çok şükür şu an sorunsuz ilerliyor sadece sat'a göre hesaplayamıyorum o kadar.
Sizin değerlerdeyken bu değerlerde alttan bile zor görünür demişti doktorum ben sabırsız olduğum için.

Ay kendimi çok heyecansiz hissettim su an.. herkes bir dr a gidiyor. Daha ben kan için bile gitmedim. Zaten var diye hissederek dün test aldm. Gitmişken hem kese hemde kalp atışını görmek için biraz bekleyeyim diyorum.Haftaya kan veri cem iki hafta sonrada ultradona gideyim diyorum ama
Al bendende o kadar bende haftaya kan tahlilinş planlıyorum iki hafta sonrada kontrol

Kızlar selam, bana doktorun söylediği kadarıyla 1500 hcg'den sonra vajinal, 6000-7000 hcg'den sonra da karından gözüküyor olması lazım. Bence sen 12.000 bin değerde çok rahat görebilirsin.

Canım 1500'de görülmesi çok zor daha kaç günlük hamile olutor ki 2 günde bir 2'ye katlıyor.

Canım 1500'de görülmesi çok zor daha kaç günlük hamile olutor ki 2 günde bir 2'ye katlıyor.

Canım ben ilk hamileliğimde de 1500 te vajinal de görmüştü doktor. Bu hamileliğimde 1500'te çağırdı da ben karından görsün diye değer 8000'ken gittim, gördük keseyi.

Canım ben ilk hamileliğimde de 1500 te vajinal de görmüştü doktor. Bu hamileliğimde 1500'te çağırdı da ben karından görsün diye değer 8000'ken gittim, gördük keseyi.

Belki de doktorum garanti olsun diye bana öyle söylemiştir olabilir yanlış biliyorumdur :)

Kızlar selamlar,

Benim de kontrol cumartesi günü. Geçen hafta keseyi ve yolk sak'ı görmüştük; şimdi inşallah keseyi büyümüş görürüz. Bir de kalp atışı duyulur mu acaba? Geçen hafta griptim, çok korkuyorum. İnşallah gripten etkilenmemiştir yavrum. :dua:

merhabalar sizin son adet tarihiniz neydi acaba birde kan testi yaptırmışmıydınız?

Ben 33 yaşındayım ev hanımıyım 27 aylık bir oğlum var bu 2. İbşallah

Ben çok erken öğrendim gebeliğimi. Zaten tedavi gebelik olduğu için bekliyorduk. 2 gün gecikmeden test yaptım çıktı ama geç döllenme olunca doktora gittiğimde olması gereken değerden az çıktı. Dış gebelik dahil her ihtimalin stresini çektim, belirsizliğini yaşadım. Öyle olunca hangi değer ne zaman olacak kjaçıncı haftada kese vay efendim alttan ne zaman görünür hepsini hatmettim :KK70:

Çok şükür şu an sorunsuz ilerliyor sadece sat'a göre hesaplayamıyorum o kadar.
Sizin değerlerdeyken bu değerlerde alttan bile zor görünür demişti doktorum ben sabırsız olduğum için.

çok iyi anlıyorum sizi bende klomençatlatma iğnesiyle kaldım adetten 3 gün sonra öğrendim bende tamda fazla bilgim yok sizlere sormak istedim oyüzden bakalım ne diyecek gidince bende keseyi görmek için biraz erteliyorum:)

inşallah canım benim değerim geçen cuma 763 tü birdaha yaptırmadım ilk kontrolüme gidicem oyüzden sizlewrden bilgi almak istedim nezaman gitme konusunda normal değerlerde arttıysa şuan 6000 lerde olması gerekiyo bu akşam gitsemmi acaba?

inşallah canım benim değerim geçen cuma 763 tü birdaha yaptırmadım ilk kontrolüme gidicem oyüzden sizlewrden bilgi almak istedim nezaman gitme konusunda normal değerlerde arttıysa şuan 6000 lerde olması gerekiyo bu akşam gitsemmi acaba?

Ben hesapladım şimdi 11 binlerde keseyi görmüşüz biz.

Back