Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi gittiğinde değerin 12 bin filan çıkıcak ama görünmeyebilir kesesi.
Benim 20 Ekim sat, 1 Aralıkta gördüm keseyi.
ya öylemi çok sağolun normal bi durum yani görememesi
ya öylemi çok sağolun normal bi durum yani görememesi
Al bendende o kadar bende haftaya kan tahlilinş planlıyorum iki hafta sonrada kontrolAy kendimi çok heyecansiz hissettim su an.. herkes bir dr a gidiyor. Daha ben kan için bile gitmedim. Zaten var diye hissederek dün test aldm. Gitmişken hem kese hemde kalp atışını görmek için biraz bekleyeyim diyorum.Haftaya kan veri cem iki hafta sonrada ultradona gideyim diyorum ama
Kızlar selam, bana doktorun söylediği kadarıyla 1500 hcg'den sonra vajinal, 6000-7000 hcg'den sonra da karından gözüküyor olması lazım. Bence sen 12.000 bin değerde çok rahat görebilirsin.
Dün benim de değerim 520.8 Di doktorum sali yada perşembe alttan muayene ile gözükür dedi
Canım 1500'de görülmesi çok zor daha kaç günlük hamile olutor ki 2 günde bir 2'ye katlıyor.
Canım ben ilk hamileliğimde de 1500 te vajinal de görmüştü doktor. Bu hamileliğimde 1500'te çağırdı da ben karından görsün diye değer 8000'ken gittim, gördük keseyi.
Kızlar selamlar,
Benim de kontrol cumartesi günü. Geçen hafta keseyi ve yolk sak'ı görmüştük; şimdi inşallah keseyi büyümüş görürüz. Bir de kalp atışı duyulur mu acaba? Geçen hafta griptim, çok korkuyorum. İnşallah gripten etkilenmemiştir yavrum.
8 binlerdeyken alttan görünür demiş yani doktorun.
Doktor değilim doktorumun söylediğini söylüyorum
Tabi ki haber veririm geçen hafta çarşamba 181 idi sonucum .bugüne randevu verdi bakalim
bekliyorum çok teşekkürler:)
İşler güçler yaşlar neler hanımlar?
Ben çok erken öğrendim gebeliğimi. Zaten tedavi gebelik olduğu için bekliyorduk. 2 gün gecikmeden test yaptım çıktı ama geç döllenme olunca doktora gittiğimde olması gereken değerden az çıktı. Dış gebelik dahil her ihtimalin stresini çektim, belirsizliğini yaşadım. Öyle olunca hangi değer ne zaman olacak kjaçıncı haftada kese vay efendim alttan ne zaman görünür hepsini hatmettim
Çok şükür şu an sorunsuz ilerliyor sadece sat'a göre hesaplayamıyorum o kadar.
Sizin değerlerdeyken bu değerlerde alttan bile zor görünür demişti doktorum ben sabırsız olduğum için.
Kızlar selam, bana doktorun söylediği kadarıyla 1500 hcg'den sonra vajinal, 6000-7000 hcg'den sonra da karından gözüküyor olması lazım. Bence sen 12.000 bin değerde çok rahat görebilirsin.
inşallah canım benim değerim geçen cuma 763 tü birdaha yaptırmadım ilk kontrolüme gidicem oyüzden sizlewrden bilgi almak istedim nezaman gitme konusunda normal değerlerde arttıysa şuan 6000 lerde olması gerekiyo bu akşam gitsemmi acaba?