• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
miktarları nedir peki
ben 1 bardak süt 4 ceviz, azıcık beyaz peynir,yağda yumurta, 1 küçük kase yoğurt yiyebildim
dediğiniz miktarlar güzel yanı sıra günde 1 muz mutlaka yenmeli, yine 5 adet fındık antep fıstığı da tüketmeye çalışın koyu yeşil sebzeler ve kivi de bu dönemde tüketilmesinde fayda var ayrıca en az 2 lt su içmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. bunlar nacizane benim bildiğim ve internette okuduğum ayrıca çevreden de duyduklarım. inşallah bebeğimize faydası olacaktır. :anne:

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?

İn

inşaallah Can'ım.Bende öyle düşünüyorum aslında ama biraz korku ve endişe var yinede.Hakkımızda hayırlısı olsun.Seninde mi bebeğin küçük ?
Brnim kizim 20 aylık canım. Daha çok ihtiyacı var bana diye düşünüyordum. Ama sanırım burdan destekle biraz daha iyi hissediyorum. Ben yaza düşünüyordum esasen ama böylesi daha hayırlı demek. Ve Benim basurum var ondan korkuyorum. Birde doğum sonrası düşündürüyor. Ama şimdi bunları düşünüp su günleri ziyan etmeme kararı aldım. Ve önceki hamilelikte hiç naz yapmayan olarak bu kez naz yapicam gibi

Benim kardeşimle aramda 13 ay fark var. Annem ben 4 aylıkken tekrar hamile kalmış. İyi ki de var. İkiz gibi büyüdük. Benim en yakın arkadaşım oldu. Kızınız için değil de kendiniz için biraz zorluk olur. Kızınıza verebileceğiniz en büyük ödül olur. O konuda endişelenmeyin.
Gerçekten içim rahatladı çok sağolun. O zorluk olacak artık bakalım en az iki sene daha uykusuz geceler. Tam rahatlayacaksin dedi herkes . Kısmet oldu. Annelere taht yokmuş

Kızlar benim karnım falan çok ağrıyor. Daha üç gün geçti. Bir endişe kapladı içimi

Günaydın hanımlar ben de cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim. Beslenme konusu günde 1 yumurta yemeye çalışıyorum 1 bardak süt ve 1 kase yoğurt gün içinde tüketiyorum. Aralarda ise çiğ fındık badem ve de hurma yiyorum.En az bir öğünde de beyaz veya kırmızı et veya balık tüketiyorum.şekerli yiyeceklerden ise uzak durmaya çalışıyorum.

Brnim kizim 20 aylık canım. Daha çok ihtiyacı var bana diye düşünüyordum. Ama sanırım burdan destekle biraz daha iyi hissediyorum. Ben yaza düşünüyordum esasen ama böylesi daha hayırlı demek. Ve Benim basurum var ondan korkuyorum. Birde doğum sonrası düşündürüyor. Ama şimdi bunları düşünüp su günleri ziyan etmeme kararı aldım. Ve önceki hamilelikte hiç naz yapmayan olarak bu kez naz yapicam gibi
Senin kızın yine büyükmüş Can'ım benim oğlum daha 6,5 aylık ve ben onun için çok endişe ediyorum ilgi ve sevgim ikiye bölününce psikolojisinin kötü etkilenmesinden korkuyorum yoksa bakarım o gücüm var çocuklarımdan daha önceliğim olamaz zaten.Yine de nasip böyleymiş diyorum napayım.

kontrolde kese gorundugunde 4+3 demisti doktor 10 gun sobra gel kalp atislarini duyalim dedi...aksam ultrason fotoğrafına bakiyordum fotoda 5+2 yaziyor...yani doktorun 4+3 dedigi gun....ve 10. gun cumartesi dolacak...inşallah duyariz ama bana daha erken gibi geldi

Senin kızın yine büyükmüş Can'ım benim oğlum daha 6,5 aylık ve ben onun için çok endişe ediyorum ilgi ve sevgim ikiye bölününce psikolojisinin kötü etkilenmesinden korkuyorum yoksa bakarım o gücüm var çocuklarımdan daha önceliğim olamaz zaten.Yine de nasip böyleymiş diyorum napayım.
İkiside ayrı ayrı seviliyormus. Hiç üzülme canm. Kucukken daha iyi olabilir. Emzirme olayını ne yaptınız peki. Kimi hemen kez diyo. Ben daha dr a gitmedim ama daha 4 ay emziririm diye seviniyordum.

Günaydınlar herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bugün tahlil verdim bakalım sonuçlar ne çıkacak kızımda tiroid yüksekti bunda nasıl olacak

Back