• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kontrolde kese gorundugunde 4+3 demisti doktor 10 gun sobra gel kalp atislarini duyalim dedi...aksam ultrason fotoğrafına bakiyordum fotoda 5+2 yaziyor...yani doktorun 4+3 dedigi gun....ve 10. gun cumartesi dolacak...inşallah duyariz ama bana daha erken gibi geldi

Ben 7+3'te duydum kalp atışlarını canım 7. Haftadan önce zor bence.

Benim bulanıyor gün boyu. Sabah ve akşam şiddeti artıyor.

Aç kalmamaya çalış canım.
Mide bş kaldığında başlıyor bulanmaya.

Benim de bulantılarım var ama midemi bulandırmayan yiyecekleri keşfettiğimden beri aklıma sadece onları getiriyorum ve onları yiyorum, aç kalmayarak baş ediyorum bulantılarla.

Ben 7+3'te duydum kalp atışlarını canım 7. Haftadan önce zor bence.
canim ultrason fotografiba gore doktorun verdigi tarihte 7 haftayagirmis olcam ama orun soyledigi haftasina göre kalp atisi icin verdigi tarih de 5+5 oluyor...ya zaten yatmamla kalkmam bir oluyor miy miy bir kadin...

kizlar benimde karnim cok agriyor..baska bir arkadasinda agriyirmus....gaz sancisindan sanirim...usutmeyelim...

bulanti falanda yok bende....gerci kizimda da pek olmamisti...rahatti emem icmem...
sadece asiri tatli yemek istiyorum ...

canim ultrason fotografiba gore doktorun verdigi tarihte 7 haftayagirmis olcam ama orun soyledigi haftasina göre kalp atisi icin verdigi tarih de 5+5 oluyor...ya zaten yatmamla kalkmam bir oluyor miy miy bir kadin...

kizlar benimde karnim cok agriyor..baska bir arkadasinda agriyirmus....gaz sancisindan sanirim...usutmeyelim...

bulanti falanda yok bende....gerci kizimda da pek olmamisti...rahatti emem icmem...
sadece asiri tatli yemek istiyorum ...

Doktor önemli yaa. Ben de arayış içindeyim. Sat'ına göre hesaplayamıyor musun haftanı canım? Ben hesaplayamıyorum da ondan soruyorum.

Doktor önemli yaa. Ben de arayış içindeyim. Sat'ına göre hesaplayamıyor musun haftanı canım? Ben hesaplayamıyorum da ondan soruyorum.
sat a göre haftam bu gun 5+6 ....doktora 2 defa gittim 2 sindede birbirinden alakasiz haftalar soyledi...keseyi gördük 10 gun sonrada kalp atisina bakmak icin gel dedi...
mecbur gitcem cumartesi o gun ne diyecek bakalim...zaten 10 gun bi geçmedi gitti catliycam...cumartesi insallah...
zaten ondan sonrada artik devlet hastanesine gitcem kontrollere insallah....

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?
benim midem bulanıyor hic birsey yemek istemiyorum basum cok ağrıyor cok halsizim cok üzülüyorum birsey yiyemiyorum diye su bile içmek istemiyorum 3 tane ilacam var icmem gereken onlari bile icene kadar kendimden geciyorum

sat a göre haftam bu gun 5+6 ....doktora 2 defa gittim 2 sindede birbirinden alakasiz haftalar soyledi...keseyi gördük 10 gun sonrada kalp atisina bakmak icin gel dedi...
mecbur gitcem cumartesi o gun ne diyecek bakalim...zaten 10 gun bi geçmedi gitti catliycam...cumartesi insallah...
zaten ondan sonrada artik devlet hastanesine gitcem kontrollere insallah....

Bence de doktorunu değiştir canım. Alakasız haftalar söylemesi ilginçmiş gerçekten. Ben keseyi gördükten 15 gün sonra gitmiştim kalp atışları için. Yani duyamazsan üzülme daha erken bence neler duyuyorum etraftan erken olup duyamayınca alalım keseyi diyen doktorlar var ya:oha:

Ben aylık kontrollere geçtim ben ne yapayım daha 23 günüm var :D
Üstelik ben 3 buçuk haftalıktan beri biliyorum zaten tedavi gebelik ne stresler ne sabırsızlıklar geçirdim :D
Kalmamış 2 güncük daha sabret :anneadayı:

benim midem bulanıyor hic birsey yemek istemiyorum basum cok ağrıyor cok halsizim cok üzülüyorum birsey yiyemiyorum diye su bile içmek istemiyorum 3 tane ilacam var icmem gereken onlari bile icene kadar kendimden geciyorum

Canım progestan kullanıyor musun? O da kötü yapıyor. Halsizliğin falan normal biliyorsun ama yemeye çalış biraz, beyaz peynir ve domates bana çok iyi geliyor. tuzlu kraker dene bi de istersen aç kaldıkça daha çok bulanır.
Geçici bu dönemler canını sıkmaa:anne:

Tuzlu kraker çok iyi gelir. Basucuna koy. Kalkar kalkmaz üç beş tane ye canm. Sade makarna patates haşlama yemistim ben onceki nde. Sade soda da iyi geliyor

Aç kalmamaya çalış canım.
Mide bş kaldığında başlıyor bulanmaya.

Benim de bulantılarım var ama midemi bulandırmayan yiyecekleri keşfettiğimden beri aklıma sadece onları getiriyorum ve onları yiyorum, aç kalmayarak baş ediyorum bulantılarla.
Aynen şu an sadece kuru gıdalar tüketebiliyorum. Patates, hamurişi tarzı, yiyecek çok az şey kaldı. 10.haftadan sonra azalıyormuş. Sabrediyorum. Geçmiş olsun bulanan tüm hamişlere ama geçecek yeter ki bebişler sağlıklı olsun ;)

Çoook, her yerdeler :KK70:
Ben de pko'luyum bu arada. Klomen sağolsun :KK70:
Kızıma klomenle hamile kaldım bende. Bu sefer inofolic diye pkolular için olan bir folic asitle kaldım çok şükür
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?
bende henüz yok miyde bulantısı kizimda 8 haftada başlamıştı

Kızıma klomenle hamile kaldım bende. Bu sefer inofolic diye pkolular için olan bir folic asitle kaldım çok şükür
bende henüz yok miyde bulantısı kizimda 8 haftada başlamıştı

Ben hem klomen hem de inofolic inozitol kullandım. Çatlatma iğnesine gerek kalmadı çok şükür. Benim de 7. haftada başladı bulantılar bakalım ne zamana kadar sürecek :D

En büyük biz miyiz burdaaa? :anneadayı::KK200:
Hafta olarak yani :D Ucundan da temmuz mu olacak yoksa diyorum ama hayırlısı. Yine de ben burayı sevdim temmuz annelerine gimiycem:KK53:

Back