- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
Çok şükür o zamanKasıklarda olan ağrının normal olduğunu söylemişti doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür o zamanKasıklarda olan ağrının normal olduğunu söylemişti doktorum
Tuzlu kraker çok iyi gelir. Basucuna koy. Kalkar kalkmaz üç beş tane ye canm. Sade makarna patates haşlama yemistim ben onceki nde. Sade soda da iyi geliyorBenim bulanıyor gün boyu. Sabah ve akşam şiddeti artıyor.
Hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallah. Allah hepimizin gonlunce versinGünaydınlar herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bugün tahlil verdim bakalım sonuçlar ne çıkacak kızımda tiroid yüksekti bunda nasıl olacak
kontrolde kese gorundugunde 4+3 demisti doktor 10 gun sobra gel kalp atislarini duyalim dedi...aksam ultrason fotoğrafına bakiyordum fotoda 5+2 yaziyor...yani doktorun 4+3 dedigi gun....ve 10. gun cumartesi dolacak...inşallah duyariz ama bana daha erken gibi geldi
Benim bulanıyor gün boyu. Sabah ve akşam şiddeti artıyor.
Benim henüz midem bulanmıyor canım.ilk hamileliğimde yumurta yiyememiştim bakalım bu sefer Nasıl olcak.
canim ultrason fotografiba gore doktorun verdigi tarihte 7 haftayagirmis olcam ama orun soyledigi haftasina göre kalp atisi icin verdigi tarih de 5+5 oluyor...ya zaten yatmamla kalkmam bir oluyor miy miy bir kadin...
Ben 7+3'te duydum kalp atışlarını canım 7. Haftadan önce zor bence.
canim ultrason fotografiba gore doktorun verdigi tarihte 7 haftayagirmis olcam ama orun soyledigi haftasina göre kalp atisi icin verdigi tarih de 5+5 oluyor...ya zaten yatmamla kalkmam bir oluyor miy miy bir kadin...
kizlar benimde karnim cok agriyor..baska bir arkadasinda agriyirmus....gaz sancisindan sanirim...usutmeyelim...
bulanti falanda yok bende....gerci kizimda da pek olmamisti...rahatti emem icmem...
sadece asiri tatli yemek istiyorum ...
sat a göre haftam bu gun 5+6 ....doktora 2 defa gittim 2 sindede birbirinden alakasiz haftalar soyledi...keseyi gördük 10 gun sonrada kalp atisina bakmak icin gel dedi...
Doktor önemli yaa. Ben de arayış içindeyim. Sat'ına göre hesaplayamıyor musun haftanı canım? Ben hesaplayamıyorum da ondan soruyorum.
benim midem bulanıyor hic birsey yemek istemiyorum basum cok ağrıyor cok halsizim cok üzülüyorum birsey yiyemiyorum diye su bile içmek istemiyorum 3 tane ilacam var icmem gereken onlari bile icene kadar kendimden geciyorumKızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?
sat a göre haftam bu gun 5+6 ....doktora 2 defa gittim 2 sindede birbirinden alakasiz haftalar soyledi...keseyi gördük 10 gun sonrada kalp atisina bakmak icin gel dedi...
mecbur gitcem cumartesi o gun ne diyecek bakalim...zaten 10 gun bi geçmedi gitti catliycam...cumartesi insallah...
zaten ondan sonrada artik devlet hastanesine gitcem kontrollere insallah....
benim midem bulanıyor hic birsey yemek istemiyorum basum cok ağrıyor cok halsizim cok üzülüyorum birsey yiyemiyorum diye su bile içmek istemiyorum 3 tane ilacam var icmem gereken onlari bile icene kadar kendimden geciyorum
Tuzlu kraker çok iyi gelir. Basucuna koy. Kalkar kalkmaz üç beş tane ye canm. Sade makarna patates haşlama yemistim ben onceki nde. Sade soda da iyi geliyor
Aynen şu an sadece kuru gıdalar tüketebiliyorum. Patates, hamurişi tarzı, yiyecek çok az şey kaldı. 10.haftadan sonra azalıyormuş. Sabrediyorum. Geçmiş olsun bulanan tüm hamişlere ama geçecek yeter ki bebişler sağlıklı olsun
Aç kalmamaya çalış canım.
Mide bş kaldığında başlıyor bulanmaya.
Benim de bulantılarım var ama midemi bulandırmayan yiyecekleri keşfettiğimden beri aklıma sadece onları getiriyorum ve onları yiyorum, aç kalmayarak baş ediyorum bulantılarla.
Günaydın kızlar bugün doktora gidivem dua edin bana inşalllah keseyi görebiliriz
Günaydın kızlar bugün doktora gidivem dua edin bana inşalllah keseyi görebiliriz
Kızıma klomenle hamile kaldım bende. Bu sefer inofolic diye pkolular için olan bir folic asitle kaldım çok şükür
Çoook, her yerdeler
Ben de pko'luyum bu arada. Klomen sağolsun
bende henüz yok miyde bulantısı kizimda 8 haftada başlamıştıKızlar mide bulantılarınız ne durumda?
Başladı mı yoksa hala rahat yemek yiyebiliyor musunuz?
Kızıma klomenle hamile kaldım bende. Bu sefer inofolic diye pkolular için olan bir folic asitle kaldım çok şükür
bende henüz yok miyde bulantısı kizimda 8 haftada başlamıştı
Benim de 13 kasim Dr randevum bugün bakalım minisi gorebilecekmiyizgidince bana haber verirmisiniz bende keseyi görebilmek için bekliyorum en son tarhim 13 kasım size çok yakınım:)
3 ay bekledik sonra oldu. Ben 34 yaşındayım canımo kaybından ne kadar zaman sonra oldu bu bebiş
yaşın kaç canım.