- 15 Ocak 2010
- 342
- 47
- 298
A bilmiyordum kusura bkmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A bilmiyordum kusura bkmayin
Canim yptim ama yine yok bi ara cikmisti simdi yokcanım sağ üstte isminin olduğu yere gel
kişisel bilgileriniz kısmını seç
aşağı doğru in hamilelik takvimi yazıyor
(doğum tarihini bilmiyorsan hesaplama da var açıklama kısmında)
daha sonra doğum tarihini araya kısa orta tireler (-)koyarak gir olur
ısrarla son sat tarihini yazıyormuşum sağol canımcanım sağ üstte isminin olduğu yere gel
kişisel bilgileriniz kısmını seç
aşağı doğru in hamilelik takvimi yazıyor
(doğum tarihini bilmiyorsan hesaplama da var açıklama kısmında)
daha sonra doğum tarihini araya kısa orta tireler (-)koyarak gir olur
Amin Can'ım. Benimde aklımdan kürtaj olmak geçmedi değil ama sanırım yapamıcam.Allah yardım eder inşallah birlikte büyürler diye kendimi avutuyorum.Canım ben de bebeğim o aylardayken hamile kaldığım için kürtaj yaptırmıştım. Hem sezeryan ağrılarım duruyordu hem de yaşadığım yer de yanlızım annem ailem arkadaşım kimsem olmadığı için göze alamamıştım. Bu hatayı yapmasaydım iki çocuğum büyümüş ben de rahata ermiş olacaktım ah nasıl pişmanım. Allah beni affetsin
Hiç aklından geçirme insallah buyuyp giderler. Zorlukla beraber kolaylık vardır. bana yardımcı olacak kimse olmammasina rağmen endişelerim sadece doğum sonrası bir iki gün için. Allah herşeyin en güzelini en doğru zamanda nasip eder insallahAmin Can'ım. Benimde aklımdan kürtaj olmak geçmedi değil ama sanırım yapamıcam.Allah yardım eder inşallah birlikte büyürler diye kendimi avutuyorum.
Beni de ekler misin hazırladığın zaman?cnm listeyi tüm kalp atışları duyulduğu zaman hazırlayacağım.
inşaallah Can'ım.Bende öyle düşünüyorum aslında ama biraz korku ve endişe var yinede.Hakkımızda hayırlısı olsun.Seninde mi bebeğin küçük ?Hiç aklından geçirme insallah buyuyp giderler. Zorlukla beraber kolaylık vardır. bana yardımcı olacak kimse olmammasina rağmen endişelerim sadece doğum sonrası bir iki gün için. Allah herşeyin en güzelini en doğru zamanda nasip eder insallah
Günaydın kızlar gece uyanıp bir bölüm dizi izleyince sabah geç kaldım servise zor yetiştik apar topar hazırladım kızımı o gitti bende kendimi duşa attım sağolsun dün morelimi bozan arkadaş sayesinde kafam allak bullak doktorun vajinal bakması dan tutunda tahliller için sağlık ocağına gönderme sine kadar laf etti sağlık ocağı bekletiyormus kanları oyuzden tahliller yüksek çıkıyormuş doktor dün kistin var sağda çok önemli değil takip ederiz dedi vay efendim önemli olmayan şeyi neden söylüyor mus ya ben kimsenin modelini bozmamak için elimden geleni yaparım bu insanlar neden böyle anlamiyorum
Günaydın benimde Kocaman bi kistim var ve doktor hamilelikten dolayı olduğunu söyledi hiç Canını sıkma.Düşük riski yoksa vajinal bakmak daha net bilgiler verir sanırım şu dönemler biraz kulaklarımızı tıkamak herşeyi hatta tüm kötü sözleri duymamak lazım diye düşünüyorum.Günaydın kızlar gece uyanıp bir bölüm dizi izleyince sabah geç kaldım servise zor yetiştik apar topar hazırladım kızımı o gitti bende kendimi duşa attım sağolsun dün morelimi bozan arkadaş sayesinde kafam allak bullak doktorun vajinal bakması dan tutunda tahliller için sağlık ocağına gönderme sine kadar laf etti sağlık ocağı bekletiyormus kanları oyuzden tahliller yüksek çıkıyormuş doktor dün kistin var sağda çok önemli değil takip ederiz dedi vay efendim önemli olmayan şeyi neden söylüyor mus ya ben kimsenin modelini bozmamak için elimden geleni yaparım bu insanlar neden böyle anlamiyorum
Ah canım seni anlayabiliyorum ama şakın üzülme şükret. Ben üç yıllık evliyim hatta üçbuçuk daha yeni oldu tüp bebek tedavisi ile. Yokluğu o kadar zor o kadar kötüki sana tarif edemem. Kan testinde bile hamileliğimi öğrenince sevinemedim, kaybetme korkum endişem o kadar çok ki bi aksilik çıkacak diye içim içimi yiyor. Hamd olsun rabbime bu günlerinde gördüm. Ama İnan çok zor bir süreç manevi ve maddi çok yıpranıyorsun. Tabi ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ama ne olur şakın üzülme hatta şükret canımAmin Can'ım. Benimde aklımdan kürtaj olmak geçmedi değil ama sanırım yapamıcam.Allah yardım eder inşallah birlikte büyürler diye kendimi avutuyorum.
Benim kardeşimle aramda 13 ay fark var. Annem ben 4 aylıkken tekrar hamile kalmış. İyi ki de var. İkiz gibi büyüdük. Benim en yakın arkadaşım oldu. Kızınız için değil de kendiniz için biraz zorluk olur. Kızınıza verebileceğiniz en büyük ödül olur. O konuda endişelenmeyin.Slm kızlar kismetse bende 2017 ağustos sonu yeniden anne olacağım kan testi yaptırmadım ama idrarda çok net pozitifi gördüm insallah. İkinci gebelik olunca biraz acele etmeyeyim diye düşünüyorum pazartesi test yapacağım. Dr a da daha sonra. .. 20 aylık bir bebeğim daha var. Kızıma yetecek miyim diye çok düşünüyorum. Çok ağlıyorum. İçten geliyor. Tutamıyorum kendimi. Sütten kesilmedi. Tuvalet eğitimi var daha altından kalkar miyim çok endiseliyim
Can'ım benim tabi ki şükrediyorum Hatta sen ve senin gibileri görüp duydukça daha çok şükrediyorum Bazen nankörlük ettiğimi düşünüyorum hatta.Allah a şükür ki sana da bir evlat nasip etmiş.Hayırlısıyla sonuna kadar gideriz inşallah.sağlıklı Mutlu günler diliyorum.Ah canım seni anlayabiliyorum ama şakın üzülme şükret. Ben üç yıllık evliyim hatta üçbuçuk daha yeni oldu tüp bebek tedavisi ile. Yokluğu o kadar zor o kadar kötüki sana tarif edemem. Kan testinde bile hamileliğimi öğrenince sevinemedim, kaybetme korkum endişem o kadar çok ki bi aksilik çıkacak diye içim içimi yiyor. Hamd olsun rabbime bu günlerinde gördüm. Ama İnan çok zor bir süreç manevi ve maddi çok yıpranıyorsun. Tabi ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ama ne olur şakın üzülme hatta şükret canım
Sorun olmaz. İlk üç ay kullanacaksın. Sonra dr un büyük ihtimal multivitaminlere geçer, kan değerlerine göreteşekkür ederim canım
ben gebelikten önce kullanmadm folik asit
evlendim ve hemen bebeğe karar verince böyle oldu
bi sakıncası olmaz dimi ve ne kadar kullanmanı söyledi doktorun ?
Günaydın, konuyu bilmiyorum ama o moralinizi bozan arkadaşa iki çift laf etmek istedim
Kist konusu dikkatimi çekti de, benim de sol tarafta vardı gebelik kisti dediğimiz şey, ilk 3 ayda bebeği besleyecek ve eriyecek kendiliğinden demişti doktor . Başlarda çok ağrım vardı kist yüzünden şu an hiç kalmadı ve ultrasonda da dikkatini çekmediğine göre sanırım kayboldu. Kafanızı takmayın kist konusuna içiniz rahat olsun herkes konuşuyor biliyorsunuz etrafta.
sağolun kızlar aslında kisti hiç kafama takmıyorum bende kist oldum olası var Pko var bende çünkü bu bebisi 4 yıl bekledim ben kist için kendimi üzmem doktorda kaybolur dedi zaten benim sinirimi bozan şey boş konuşan insanlar ama karar verdim artık herkese herşeyi anlatmicamGünaydın benimde Kocaman bi kistim var ve doktor hamilelikten dolayı olduğunu söyledi hiç Canını sıkma.Düşük riski yoksa vajinal bakmak daha net bilgiler verir sanırım şu dönemler biraz kulaklarımızı tıkamak herşeyi hatta tüm kötü sözleri duymamak lazım diye düşünüyorum.
sağolun kızlar aslında kisti hiç kafama takmıyorum bende kist oldum olası var Pko var bende çünkü bu bebisi 4 yıl bekledim ben kist için kendimi üzmem doktorda kaybolur dedi zaten benim sinirimi bozan şey boş konuşan insanlar ama karar verdim artık herkese herşeyi anlatmicam