civadan dolayı olabilir tabi; ama onun için de yenmemesi gereken balıklar bellidir. zaten bebeklere de önerilmiyor onlar. ama uskumru, alabalık gibi balıkları gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz bence. zira bebek ve sağlıklı bir hamilelik için çok önemli ve gerekli. hatta çocuğun ilerideki motor gelişimini çok ciddi şekilde etkiliyor. hamileyken balık yiyen ve yemeyen kadınların bebekleri arasında çok büyük gelişim farklılıkları olduğuna dair yapılan araştırmalar dahi var.
evet ilk zaman bebek direk anneden besin almıyor ama besinini yine de bizden sağladığı için ilk 3 ay beslenme çok önemli diyor doktorlar özellikle süt yumurta peynir ve ceviz çok önemli diye biliyorum.
Estağfurullah sadece kendi kullandıklarımi biliyorum. Folidoce iyidir. B12 vitamini de var. Ben de kullanıyorum Folidoceyi. Maltoferi bilmiyorum maalesef
İyi günler kızlar bizde doktordan geldik az önce .Her ne kadar hamile olduğuma sevinemesemde herşeyin yolunda olmasına sevindim keseyi gördük Bebek için 12 gün sonra gidicem.Bizden haberler böyle umarım herkes için güzel bir gün olur.
canım değerin kaç
7 haftalık görünüyor neden gidip görmüyorsun keseni
önceki kaybın ne zaman ve nasıl oldu canım benim Allah sabır versin bak bi tane daha nasip olmuş
ilk bebeği 8.haftada kayıp ettim o yüzden biraz bekledim bu sefer de, pazartesi günü 7+4 de gideceğim, inşallah, daha sorna her hafta gitmeye devam ederim diye düşünüyorum.. korkuyorum sanırım gitmeye, psikolojikman
Slm kızlar kismetse bende 2017 ağustos sonu yeniden anne olacağım kan testi yaptırmadım ama idrarda çok net pozitifi gördüm insallah. İkinci gebelik olunca biraz acele etmeyeyim diye düşünüyorum pazartesi test yapacağım. Dr a da daha sonra. .. 20 aylık bir bebeğim daha var. Kızıma yetecek miyim diye çok düşünüyorum. Çok ağlıyorum. İçten geliyor. Tutamıyorum kendimi. Sütten kesilmedi. Tuvalet eğitimi var daha altından kalkar miyim çok endiseliyim
Slm kızlar kismetse bende 2017 ağustos sonu yeniden anne olacağım kan testi yaptırmadım ama idrarda çok net pozitifi gördüm insallah. İkinci gebelik olunca biraz acele etmeyeyim diye düşünüyorum pazartesi test yapacağım. Dr a da daha sonra. .. 20 aylık bir bebeğim daha var. Kızıma yetecek miyim diye çok düşünüyorum. Çok ağlıyorum. İçten geliyor. Tutamıyorum kendimi. Sütten kesilmedi. Tuvalet eğitimi var daha altından kalkar miyim çok endiseliyim
Canım bunları düşünüp suçluluk duyman çok normal, ablam ve abimin de 2 çocukları var ve bu süreci biliyorum. Ama İnan bana büyüdüklerinde birbirlerine sahip oldukları için kendilerini dünyanın en şanslı insanı olarak hissedecekler, bu devirde kardeş sayısı giderek azalıyor malum ki, herkes 1 çocukta kalıyor neredeyse, hayat şartları nedeniyle.
Ufak yaşlarında biraz kıskançlıklar olsa da Eminim güzel şey kardeşlik.
Canım bunları düşünüp suçluluk duyman çok normal, ablam ve abimin de 2 çocukları var ve bu süreci biliyorum. Ama İnan bana büyüdüklerinde birbirlerine sahip oldukları için kendilerini dünyanın en şanslı insanı olarak hissedecekler, bu devirde kardeş sayısı giderek azalıyor malum ki, herkes 1 çocukta kalıyor neredeyse, hayat şartları nedeniyle.
Ufak yaşlarında biraz kıskançlıklar olsa da Eminim güzel şey kardeşlik.
Ay hemde ne suçluluk. Geçmişe bakiyorum çok ilgilenemedim gibi e degostiremeyecegim. Oturup düşünüp ağlar oldum.. tek kalmasını istemiyordum ama şöyle yaz geçse diyordum ama takdir herşey. Kısmet boyleymis
Hayırlı uğurlu olsun... nerdeyse bizim çocuklarda yaşıt. Ne hissediyorsun acaba. Hazır miydin gebelige. Sütten kesme ve Tuvalet alışkanlığı kazandı mi. Çok telasliyum bem
Hayırlı uğurlu olsun... nerdeyse bizim çocuklarda yaşıt. Ne hissediyorsun acaba. Hazır miydin gebelige. Sütten kesme ve Tuvalet alışkanlığı kazandı mi. Çok telasliyum bem
Merhaba canım benim oğlum 27 aylım ben 22 aylıkken sütten kestim bir tuvalet eğitimim kaldı onuda nisan mayıs gibi planlıyorum allah izin verirse benim planlı canım eşim ve ben 2. Bebeği çok istiyorduk çom şükür 5. Denememizde allah nasip etti hazırım ikisi birlikte büyir
Kızlar doktor beslenemiyorum diye i Mom diye bir ilaç verdi ilk defa bugün kullandım tabi eşim gibi beslenebiliyorum dersen hiç tavsiye etmem multivitamin dedi birde hamile bir bayan günde 3 tane ceviz yiyerek omega ihtiyacını karşılar ya da haftada iki kere balık dedi ben şu an hiçbir şey tuketemiyorum söylemek istedim