Sevgili anneler yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz... neler yer neler içersinizzz..
merhaba, ben mutlaka bir yumurta, peynir, yoğurt ayran veya süt tüketiyorum. ayrıca her gün beyaz veya kırmızı et yiyorum. cevize bir türlü başlayamadım ama başlıcam, kararlıyım :) pirinç pilavı yerine bulgur pilavı diyorlar, zaten ben de onu severim. ekmek az tüketiyorum. tatlıyı da minimuma indirdim. ilk hamilelikte ağzım yandı, şimdi o yüzden max dikkat etmeye çalışıyorum kiloya
ikili test nedir canım
ikili test ultrason ve kanda yapılıyor. ultrasonda ense kalınlığına (ve burnuna) bakıyor doktor. kanda da down olma ihtimaline. daha sonra da 4 lü test yapılıyor.
nescafe yerine Türk kahvesi içmek gerek ama ben de bırakamadım. yalnız azaltmak için birkaç yudum içip döküyorum her defasında. yani 3-4 kez içiyorum günde ama miktar olarak toplamı anca 1 fincandır....ben de cevizimi yiyorum çok sağlıksız beslenmemeye çalışıyorum ama şu nescafeden kurtulamıyorum günde 1 ya da 2 bardak içmek zararlı mı ki?
evet çok tuva
evet çok tuvalet ihtiyacım oluyor ama kahveden olabileceği hiç aklıma gelmemişti şu an yakındığım tek konu sık tuvalete gitmek Allaha şükür başka sıkıntım yok ben bu kahveyi bırakayım en iyisi.
tuvalet sıkıntınızın sebebi rahimin genişleyip idrar kesesne baskı yapması. yakında o baskı ortadan kalkıcak ve normale dönücez inşallah :) tabi son aylar tekrar başlıyor malesef :) bir de size tavsiyem suyu bir kerede değil yudum yudum içmeniz. yavaş yavaş yani... o da epey rahatlatıyor.