• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çünkü bir tane daha bebeğim var henüz 6,5 aylık bu yüzden sevinemedim Can'ım.
Canım ben de bebeğim o aylardayken hamile kaldığım için kürtaj yaptırmıştım. Hem sezeryan ağrılarım duruyordu hem de yaşadığım yer de yanlızım annem ailem arkadaşım kimsem olmadığı için göze alamamıştım. Bu hatayı yapmasaydım iki çocuğum büyümüş ben de rahata ermiş olacaktım ah nasıl pişmanım. Allah beni affetsin :(

Merhaba canım benim oğlum 27 aylım ben 22 aylıkken sütten kestim bir tuvalet eğitimim kaldı onuda nisan mayıs gibi planlıyorum allah izin verirse benim planlı canım eşim ve ben 2. Bebeği çok istiyorduk çom şükür 5. Denememizde allah nasip etti hazırım ikisi birlikte büyir
Sütten nasilkestin acaba. Ben iki yada kadar emzirmek istiyorum insallah. Hakkı sonuçta. Çok sevindim sizin adınıza. İnsallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Bende yaza Tuvaleti halletmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacagqim konusunda tek bir fikrim yok.

Sütten nasilkestin acaba. Ben iki yada kadar emzirmek istiyorum insallah. Hakkı sonuçta. Çok sevindim sizin adınıza. İnsallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Bende yaza Tuvaleti halletmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacagqim konusunda tek bir fikrim yok.
Canım ben sütten yavaş yavaş azaltarak kestim 5 kez emziriyorsam 3 düştüm sonra ikiye sonra 1 e sonra anlattım meme de süt bitti sana artık sütü möler getirecek dedim şimdi sabah ve öğleden sınra uyku sonrası süt içiyor kademeli bırakmaz en travmasız olanı

Tuvalet eğitimi içinde şimdiden hazırlıyorum paikolojisini sen artık büyidün bizim gibi tuvalete yapacaksın diyorum yanınızda tuvalete götürüyoruz adaptör aldık bu senin sendr biraz daha büyidiğşnde bunu kullanacaksın diyorun yapalımmı tuvalete çiş kaka diyorum yapalım diyor herşeyi anlıyorlar zaten

kızlar kendinize doktor ayarladınız mı bu aşamaya ne zaman geçmeliyiz benim hiç fikrim yok :(

Estağfurullah sadece kendi kullandıklarımi biliyorum. Folidoce iyidir. B12 vitamini de var. Ben de kullanıyorum Folidoceyi. Maltoferi bilmiyorum maalesef :KK43:
teşekkür ederim canım
ben gebelikten önce kullanmadm folik asit
evlendim ve hemen bebeğe karar verince böyle oldu
bi sakıncası olmaz dimi ve ne kadar kullanmanı söyledi doktorun ?

evet ilk zaman bebek direk anneden besin almıyor ama besinini yine de bizden sağladığı için ilk 3 ay beslenme çok önemli diyor doktorlar özellikle süt yumurta peynir ve ceviz çok önemli diye biliyorum.
miktarları nedir peki
ben 1 bardak süt 4 ceviz, azıcık beyaz peynir,yağda yumurta, 1 küçük kase yoğurt yiyebildim

ilk bebeği 8.haftada kayıp ettim o yüzden biraz bekledim bu sefer de, pazartesi günü 7+4 de gideceğim, inşallah, daha sorna her hafta gitmeye devam ederim diye düşünüyorum.. korkuyorum sanırım gitmeye, psikolojikman :KK43:
o kaybından ne kadar zaman sonra oldu bu bebiş
yaşın kaç canım.

kızlar ben hamile olmadan bekarken bile bebek diye ölürdüm. duygulanırdım bebeğim olsun diye
ama şimdi hiç hamile gibi değilim. planlar hayaller kurmuyorum. acaba riskli dönemleri geçirince mi rahatlayacağım. bi şey olacak korkusu mu öne çıkıyor bende. heyecanlanamıyorm.

Takvimim niye eklenmiyor ki benim :bicak::bicak::bicak:
canım sağ üstte isminin olduğu yere gel
kişisel bilgileriniz kısmını seç
aşağı doğru in hamilelik takvimi yazıyor
(doğum tarihini bilmiyorsan hesaplama da var açıklama kısmında)
daha sonra doğum tarihini araya kısa orta tireler (-)koyarak gir olur

Slm kızlar kismetse bende 2017 ağustos sonu yeniden anne olacağım kan testi yaptırmadım ama idrarda çok net pozitifi gördüm insallah. İkinci gebelik olunca biraz acele etmeyeyim diye düşünüyorum pazartesi test yapacağım. Dr a da daha sonra. .. 20 aylık bir bebeğim daha var. Kızıma yetecek miyim diye çok düşünüyorum. Çok ağlıyorum. İçten geliyor. Tutamıyorum kendimi. Sütten kesilmedi. Tuvalet eğitimi var daha altından kalkar miyim çok endiseliyim
Benim 5 yaşında oglum ve 20 aylik kızım var bu minis sürpriz oldu herşey yoluna girer şimdiden kendini kasma tadını çıkar.
İyi aksamlar hanimar Facede 2017 agustosanneleri yokmu orayada katilaim ,:anneadayı::anneadayı::KK49::KK49:
Ben bir grup açtım 2017 Ağustos Anneleri ❤ diye ekleyebilirsiniz

Back