Aynen üstüne bir de aşırı halsizlik 24 saat uyusam uyurum yaniMidem bulanıyor başım ağrıyor ve istahim yok sudan bile midem bulanıyor ama kusamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen üstüne bir de aşırı halsizlik 24 saat uyusam uyurum yaniMidem bulanıyor başım ağrıyor ve istahim yok sudan bile midem bulanıyor ama kusamiyorum
Canım ben de bebeğim o aylardayken hamile kaldığım için kürtaj yaptırmıştım. Hem sezeryan ağrılarım duruyordu hem de yaşadığım yer de yanlızım annem ailem arkadaşım kimsem olmadığı için göze alamamıştım. Bu hatayı yapmasaydım iki çocuğum büyümüş ben de rahata ermiş olacaktım ah nasıl pişmanım. Allah beni affetsinÇünkü bir tane daha bebeğim var henüz 6,5 aylık bu yüzden sevinemedim Can'ım.
Sütten nasilkestin acaba. Ben iki yada kadar emzirmek istiyorum insallah. Hakkı sonuçta. Çok sevindim sizin adınıza. İnsallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Bende yaza Tuvaleti halletmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacagqim konusunda tek bir fikrim yok.Merhaba canım benim oğlum 27 aylım ben 22 aylıkken sütten kestim bir tuvalet eğitimim kaldı onuda nisan mayıs gibi planlıyorum allah izin verirse benim planlı canım eşim ve ben 2. Bebeği çok istiyorduk çom şükür 5. Denememizde allah nasip etti hazırım ikisi birlikte büyir
Canım ben sütten yavaş yavaş azaltarak kestim 5 kez emziriyorsam 3 düştüm sonra ikiye sonra 1 e sonra anlattım meme de süt bitti sana artık sütü möler getirecek dedim şimdi sabah ve öğleden sınra uyku sonrası süt içiyor kademeli bırakmaz en travmasız olanıSütten nasilkestin acaba. Ben iki yada kadar emzirmek istiyorum insallah. Hakkı sonuçta. Çok sevindim sizin adınıza. İnsallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Bende yaza Tuvaleti halletmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacagqim konusunda tek bir fikrim yok.
Tuvalet eğitimi içinde şimdiden hazırlıyorum paikolojisini sen artık büyidün bizim gibi tuvalete yapacaksın diyorum yanınızda tuvalete götürüyoruz adaptör aldık bu senin sendr biraz daha büyidiğşnde bunu kullanacaksın diyorun yapalımmı tuvalete çiş kaka diyorum yapalım diyor herşeyi anlıyorlar zatenSütten nasilkestin acaba. Ben iki yada kadar emzirmek istiyorum insallah. Hakkı sonuçta. Çok sevindim sizin adınıza. İnsallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. Bende yaza Tuvaleti halletmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacagqim konusunda tek bir fikrim yok.
teşekkür ederim canımEstağfurullah sadece kendi kullandıklarımi biliyorum. Folidoce iyidir. B12 vitamini de var. Ben de kullanıyorum Folidoceyi. Maltoferi bilmiyorum maalesef
canım galiba öyle bende devlet tercih edicem kuzenim devlette yaptı daha aramaya fırsatım olmadı ona danışıcamKızlar devlet Hastanesi'nde doğuma hangi doktor denk gelirse o girer degilmi
miktarları nedir pekievet ilk zaman bebek direk anneden besin almıyor ama besinini yine de bizden sağladığı için ilk 3 ay beslenme çok önemli diyor doktorlar özellikle süt yumurta peynir ve ceviz çok önemli diye biliyorum.
o kaybından ne kadar zaman sonra oldu bu bebişilk bebeği 8.haftada kayıp ettim o yüzden biraz bekledim bu sefer de, pazartesi günü 7+4 de gideceğim, inşallah, daha sorna her hafta gitmeye devam ederim diye düşünüyorum.. korkuyorum sanırım gitmeye, psikolojikman
canım sağ üstte isminin olduğu yere gelTakvimim niye eklenmiyor ki benim
Aynen hic yataktan kalkasim yok hep uyumak istiyorum hep halsizim esim şikayet ediyor biraz canlan diyor ama olmuyorAynen üstüne bir de aşırı halsizlik 24 saat uyusam uyurum yani
Malesef evetKızlar devlet Hastanesi'nde doğuma hangi doktor denk gelirse o girer degilmi
cnm listeyi tüm kalp atışları duyulduğu zaman hazırlayacağım.arch2401 eklersen sevinirim
yasakİyi aksamlar hanimar Facede 2017 agustosanneleri yokmu orayada katilaim ,
Tamam canım
Benim 5 yaşında oglum ve 20 aylik kızım var bu minis sürpriz oldu herşey yoluna girer şimdiden kendini kasma tadını çıkar.Slm kızlar kismetse bende 2017 ağustos sonu yeniden anne olacağım kan testi yaptırmadım ama idrarda çok net pozitifi gördüm insallah. İkinci gebelik olunca biraz acele etmeyeyim diye düşünüyorum pazartesi test yapacağım. Dr a da daha sonra. .. 20 aylık bir bebeğim daha var. Kızıma yetecek miyim diye çok düşünüyorum. Çok ağlıyorum. İçten geliyor. Tutamıyorum kendimi. Sütten kesilmedi. Tuvalet eğitimi var daha altından kalkar miyim çok endiseliyim
Ben bir grup açtım 2017 Ağustos Anneleri ❤ diye ekleyebilirsinizİyi aksamlar hanimar Facede 2017 agustosanneleri yokmu orayada katilaim ,