• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağol canım. Yemiyor ki hiçbir şey. Ateş içinde,şurup içmiyor. 1 2 kaşık çorba içti onuda kustu. Evin heryerine kustu nerdeyse. İshal bi yandan kusma bi yandan. Dikkat edin Bu aralar salgın bi hastalıkmış.
Pipet kullanmaya başladınız mı bilmiyorum.2 3 gün önce ayranıni içmedi pasa ben de pipet bıraktım bardağa hüp yap dedim kavradı.o günden beri oyun yapıyor bardak bardak su içiyor.bir alternatif olabilir tabi onceden kesfetmediyse....
Ok cnm dikkat edelim biz de.Allah kuvvetini artırsın kuzular hiç hasta olmasın.benim de mesai basladi.sabaha kadar emme emme diye saat başı uyansa razı olcam.sirtini yatağa koymak istemiyor dişler yüzünden.... ateş yok aglama yok şükür emerek rahatliyor sanirim.

Sağol canım. Yemiyor ki hiçbir şey. Ateş içinde,şurup içmiyor. 1 2 kaşık çorba içti onuda kustu. Evin heryerine kustu nerdeyse. İshal bi yandan kusma bi yandan. Dikkat edin Bu aralar salgın bi hastalıkmış.
Bol su içir denir ama başımdan geçtiği için biliyorum su bile içirmek imkansız, yoğurduna biraz nişasta karıştırıp bir iki kaşıkta olsa yedirebilsen çok etkili çünkü. Ağzına gözüne bulaşsada ne yese kâr.

Bol su içir denir ama başımdan geçtiği için biliyorum su bile içirmek imkansız, yoğurduna biraz nişasta karıştırıp bir iki kaşıkta olsa yedirebilsen çok etkili çünkü. Ağzına gözüne bulaşsada ne yese kâr.
Ah keşke yese çok haklısın .su bile çıkıyor. İlaçları içmediği için de hep aynı :KK43::KK43: ilaç içirmek dünyanın en zor şeyiymiş

Özele gittik baktı antibiyotik verecek kadar çok enfeksiyonu , iyi ki vermemişsin zaten ishalmiş iyice kötü olurdu dedi. Bu aralar salgın varmış ishal kusma halsizlik şikayetleri çokmuş. Gaita testi istedi bakalım ne çıkacak.
Çok geçmiş olsun. İlaç içirmenin zorluğunu ben çok yaşadım vaktiyle. İnsan ilaç saatinden nefret ediyor. Umarım çözebilirsiniz, kolay gelsin. En kısa zamanda toparlanıp iyileşir umarım yavrun.

Bizimki de şurup içmiyor, ateş icin paranoxs fitil kullanabilirsiniz..

Özele gittik baktı antibiyotik verecek kadar çok enfeksiyonu , iyi ki vermemişsin zaten ishalmiş iyice kötü olurdu dedi. Bu aralar salgın varmış ishal kusma halsizlik şikayetleri çokmuş. Gaita testi istedi bakalım ne çıkacak.
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Benim cocuklarim cok amip oldu. Doktor oyle ishal durumlarinda Reflor, Enterogermina gibi probiyotikler veriyordu. Enterogermina’yi vermek cok kolay oluyor ozellikle. Bir sey yediremiyorum demissin gerci ama doktora da danis tabi de probiyotik destegi ise yariyor.

Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Benim cocuklarim cok amip oldu. Doktor oyle ishal durumlarinda Reflor, Enterogermina gibi probiyotikler veriyordu. Enterogermina’yi vermek cok kolay oluyor ozellikle. Bir sey yediremiyorum demissin gerci ama doktora da danis tabi de probiyotik destegi ise yariyor.
Evet bize de esflor verdi onu da kullandık bir hafta,enterogermina 2 yaş ve sonrası dedikleri için almadım sizin doktorunuz kullanabilir dedi mi? Bidaha olmaz inşallah ama olursa onu almayı düşünüyorumda.

Nişasta yoğurdu mutlaka dene canım çok etkili olduğunu göreceksin hemde hemen .
Evet canım bugün çorba içerken azcık nişasta koydum mecbur.
Çok teşekkür ederim. Evet doktorumuz enterogermina verdi birde Lokosit için Bactrim verdi.
Enterogermina yı suya karıştırıp içirdim ama Bactrim in iğrenç bi tadı var . Asla içmiyor.

Canım çok sağol . Aynı malesef. İshal geçmedi bi türlü ya ilaçları içmediği için devam ediyor :KK43:
Ah kuzum yaa, günde kaç bez değişiyosunuz? Kızım ishal olduğunda bir günde yaklaşık 20 bez gitmişti , e bebek indiriminden aldığım 3 paket bez sanırım 136 taneydi 20 günde bitti :KK43: serum vermediler mi?

Ah kuzum yaa, günde kaç bez değişiyosunuz? Kızım ishal olduğunda bir günde yaklaşık 20 bez gitmişti , e bebek indiriminden aldığım 3 paket bez sanırım 136 taneydi 20 günde bitti :KK43: serum vermediler mi?
Saymadım hiç ama 15 rahat vardır.
Tekrar gittik doktora ilaç içmiyorda muadili bir şry vermekte anlamsız olur dedi. Kendi kendine geçmesini bekleyin dedi. Bugün şükür biraz daha iyi. En azından bir iki lokma bir şey yiyebildi :KK43:

Saymadım hiç ama 15 rahat vardır.
Tekrar gittik doktora ilaç içmiyorda muadili bir şry vermekte anlamsız olur dedi. Kendi kendine geçmesini bekleyin dedi. Bugün şükür biraz daha iyi. En azından bir iki lokma bir şey yiyebildi :KK43:
Su oranına bakıldı mı? Hem yemiyor içmiyor hem de ishal, su kaybı fazla oluyor bize sıvı takviyesi serum verdiler hastanede,10 saat falan sürmüştü. Kuzu yaa bi düzelseydi :dua:

Allah kolaylik versin. Benim oglum da 3 kopek disi birden patlatti. Bizim azilar ve kopek disleri cikarken kaniyor bir de ya.
Hamilelik nasil geciyor, cinsiyet kesinlesti mi?

Hadi bununla gecmis gitmis olsun. Insallah hafifler sancilar. Yillarca ulserle bogustum, mide agrilari cok fena. Kiyamam sana da; uyurken hep yavruyu dusundun demek ki. Boyle de olsa guzelce uyumana sevindim. Darisi en yakin zamanda anestezisiz guzel uykulara..

:) cok tatlisin. Insallah bir omur oglunla tatli tatli uyur uyanirsiniz.
Amin canım çok teşekkürler

Canım çok geçmiş olsun, bebeginle güzel rüyalarını gerceklestirmen dileğiyle :KK66:

Azılarda da bizim de kanadı, vampir gibiydi küçük vampirim benim❤ köpekler de zorluyor baya uykularımız bir gün iyi bir gün kötü, uykusu var uyuyamıyor özellikle öglenleri, gecen uyumadı aksama kadar zor dayandı, umarım bir an önce atlatirlar. Gecen hafta gittim doktora artık 20.haftadayim hala kız gibi bi netlik yok canım detaylıda netlesir sanırım..

Kafalar hep aynı çalışıyor desene :KK66:
Amin inşallah canım

Korkutma çabası çok komik yalnız gerçekten :KK70:
Benim kızım da aşıda ya da kan verirken ağlaması hep kendisine yaklaşan doktordan hemşireden. Yoksa iğneyi fark etmiyor bile o ağlama arasında. Geçen gün tahlil sonuçlarını almaya gittik doktorun odasına, dışarıda oyuncaklarla oynuyor, koşuyor atlıyor gülüyor, doktorun odasına doğru yürümeye başladım, doktoru masasında gördü başladı yaygaraya. İki katı inletti resmen. 3 aylıktan beri ağlamadığı tek bir muayene oldu şimdiye kadar doktor da alıştı artık, mümkün olan son saniyeye kadar yerinden kalkmıyor daha beter ağlamasın diye.

Geçmiş olsun, ilaçlar işe yarar da geçer sıkıntın umarım. Öyle derin ve uzun bir uykuya hangimizin ihtiyacı yok ki :-)
Amin canım inşallah geçer bakalım ... De mi ya bakalım derin uykular ne zaman başlayacak :)

Back