- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum da memeye "emme" diyor..:)Bizim de kelime haznemiz pek yok olanları da tersten söylüyor babaya "aba", saate "asst", memeye "emme" diyor. Bir anneyi güzel diyor 5.aydan beri. Cok yavas ilerliyoruz..
Canım çok geçmiş olsun, bebeginle güzel rüyalarını gerceklestirmen dileğiyleSağolun kızlar aynı gün aldım sonucu bir çeşit gastrit ilaç kullanacağım 4-5 ay kadar bakalım. Daha önceden de vardı ama bu kadar ağır gecirmemistim. zor olmadı bir şey anlamadım hatta beni uyutup yaptılar ya uyandırmaya calistiklarinda o kadar derin ve tatlı uyumuşum ki rüya bile gördüm oğlumla top oynuyordum uzun zamandır öyle tatlı uyumamisim :)) en zor kısmı emzirmeden durmakti onu da dışarda oynattik kafası dağıldı neyse ki ...
Evet yine hunharca kasıyor dişleri bir de sanırım şu sendroma da giriyoruz asabiyiz
Azılarda da bizim de kanadı, vampir gibiydi küçük vampirim benim köpekler de zorluyor baya uykularımız bir gün iyi bir gün kötü, uykusu var uyuyamıyor özellikle öglenleri, gecen uyumadı aksama kadar zor dayandı, umarım bir an önce atlatirlar. Gecen hafta gittim doktora artık 20.haftadayim hala kız gibi bi netlik yok canım detaylıda netlesir sanırım..Allah kolaylik versin. Benim oglum da 3 kopek disi birden patlatti. Bizim azilar ve kopek disleri cikarken kaniyor bir de ya.
Hamilelik nasil geciyor, cinsiyet kesinlesti mi?
Hadi bununla gecmis gitmis olsun. Insallah hafifler sancilar. Yillarca ulserle bogustum, mide agrilari cok fena. Kiyamam sana da; uyurken hep yavruyu dusundun demek ki. Boyle de olsa guzelce uyumana sevindim. Darisi en yakin zamanda anestezisiz guzel uykulara..
:) cok tatlisin. Insallah bir omur oglunla tatli tatli uyur uyanirsiniz.
Kafalar hep aynı çalışıyor deseneOğlum da memeye "emme" diyor..:)
Korkutma çabası çok komik yalnız gerçekten@All-izz-well dün asilarimizi olduk.kan verdik.cok şükür değerlerimiz iyi çıktı şaşırtıcı derecede.benim asıl korktuğum.bobrek fonksiyonlariyla ilgili olandı hamdolsun herşey normal doy 86 cm kilo 11.boyuna göre biraz daha kilolu olabilir 1 kilo kadar dedi dr.ama boy uzun hareketli dönemde de olunca normal kilosunda sorun var diyemem diş de çıkarıyor bu dönemde diye ekledi.ortaligi yikti kan alınırken ve aşı olurken.hatta muayene olurken daha fazla agladiasil komik olan pediatri katında herkese öpücükler atıp kollarıni açıp ne kadar sevdiğini gösteriyordu gozgoze geldiği ve tanımadığı insanlara hemşirelere...içeri girince karizma yerlerde bir oldu tekmeler bööö diye korkutmalar güya kendinden korkup kaçaklar.zaten yaşları gereği komikler benimki ekstra komik.
Geçmiş olsun, ilaçlar işe yarar da geçer sıkıntın umarım. Öyle derin ve uzun bir uykuya hangimizin ihtiyacı yok kiSağolun kızlar aynı gün aldım sonucu bir çeşit gastrit ilaç kullanacağım 4-5 ay kadar bakalım. Daha önceden de vardı ama bu kadar ağır gecirmemistim. zor olmadı bir şey anlamadım hatta beni uyutup yaptılar ya uyandırmaya calistiklarinda o kadar derin ve tatlı uyumuşum ki rüya bile gördüm oğlumla top oynuyordum uzun zamandır öyle tatlı uyumamisim :)) en zor kısmı emzirmeden durmakti onu da dışarda oynattik kafası dağıldı neyse ki ...
Evet yine hunharca kasıyor dişleri bir de sanırım şu sendroma da giriyoruz asabiyiz
Bazı çocuklar geç konuşur, susup susup birden cümle kurmaya başlayan çocukları çok duydum.selam arkadaşlar oğlum hiç konuşmuyor 18 aylık oldu bugün
komutları yerine getiriyor anlıyor fakat tek kelime yok
nasıl bir yol izlemeliyim içinizde yaşayan ve aşan varmı bu durumu
Hadi ya.. Ben ilk gordugumde cok korkmustum; dis ciktigini anlamamis, etine bi sey batmis sanmistim. Kani temizleyince anladim.Canım çok geçmiş olsun, bebeginle güzel rüyalarını gerceklestirmen dileğiyle
Azılarda da bizim de kanadı, vampir gibiydi küçük vampirim benim❤ köpekler de zorluyor baya uykularımız bir gün iyi bir gün kötü, uykusu var uyuyamıyor özellikle öglenleri, gecen uyumadı aksama kadar zor dayandı, umarım bir an önce atlatirlar. Gecen hafta gittim doktora artık 20.haftadayim hala kız gibi bi netlik yok canım detaylıda netlesir sanırım..
Kafalar hep aynı çalışıyor desene
Erkekler bu konuda açıkça gösteriyor, bizimkini de ilk 12 de ogrenmistik, cinsiyeti ögrenmek bu bebekte cok uzun sürdü, saglikli olsunlar da önemli degil aslında varsın gec olsun, Metehan'da da ben ilk elime kan gelince korktum hatta benim elime disini kasiyinca et parçası gibi bir sey gelmişti 14 ve 15. Aylar zor geçti azilar yuzunden. Su an daha iyiyiz nispeten.. Sağolasın canım sorduğun icin hamileliğim daha rahat su dönem cok sukurHadi ya.. Ben ilk gordugumde cok korkmustum; dis ciktigini anlamamis, etine bi sey batmis sanmistim. Kani temizleyince anladim.
Gostermiyor mu minikkus cinsiyetini demek.. Erkek olsa belli olurdu sanirim simdiye. Ben 12 haftalikken ogrenmistim erkek oldugunu. O kadar netti ki :))
Insallah kolaylasmistir hamileligin de, yarisi bitmis artik.
Geçmiş olsun canım. Dişten olabilir ben boğaz enfeksiyonunun ishal yaptığını hiç duymadım. Mukuslu ishal kızımdada var ve şükür hasta değil, iki kez doktora da götürdüm herşeyi normal çıktı bende dişe bağladım.Herkese merhaba. Size bir şey danışmak istiyorum.
Geçen hafta burun akıntısı grip gibi oldu oğlum. Ihlamur vs içirdim iyiydi kolay atlattı derken dün gece ateşlendi. 38.5 çıktı ateşi.
Yanakları kırmızı kırmızı olunca acile gittik. Doktor boğaz enfeksiyonu dedi. Serum taktı. Ateş düşürücü öksürük şurubu ve antibiyotik verdi. Eve geldik sadece calpol verdim. Sabaha kadar ateşsiz uyudu. Sabah su gibi ishal olmuş antibiyotik vermemiştim henüz. Dişten mi yoksa boğaz enfeksiyonu bu denli ishal yapar mı bilemedim. Açıkçası devletin acili olduğuiçin doktor başından savar gibi antibiyotik verdi gibi hissettim. Sizce ne yapmalıyım ??
Çok teşekkür ederim. Boş yere antibiyotik kullanmak istemiyorum. Bazı doktorlar boğaz kültürüyle veriyor antibiyotiği bu doktor sadece boğazına baktı kültür almadı.Geçmiş olsun canım. Dişten olabilir ben boğaz enfeksiyonunun ishal yaptığını hiç duymadım. Mukuslu ishal kızımdada var ve şükür hasta değil, iki kez doktora da götürdüm herşeyi normal çıktı bende dişe bağladım.
Geçmiş olsun cnm Bizde kulak iltihabı geçirdik Dr antibiyotik verdi ve ekledi antibiyotiklern yan etkisi içinde ishal var muhtemelen ishal olur (o arada kabızdı sırf antibiyotik için kabız ilacı vermedi ishal olur dedi) bilgin olsun.Çok teşekkür ederim. Boş yere antibiyotik kullanmak istemiyorum. Bazı doktorlar boğaz kültürüyle veriyor antibiyotiği bu doktor sadece boğazına baktı kültür almadı.
Ama arkadaş daha kullanmadan ishal olmuş bebeği.Geçmiş olsun cnm Bizde kulak iltihabı geçirdik Dr antibiyotik verdi ve ekledi antibiyotiklern yan etkisi içinde ishal var muhtemelen ishal olur (o arada kabızdı sırf antibiyotik için kabız ilacı vermedi ishal olur dedi) bilgin olsun.
Haa o gözümdem kaçmış bişey diyemem onun içinAma arkadaş daha kullanmadan ishal olmuş bebeği.
Çok geçmiş olsun, bir an önce atlatır kuzucuğun..Özele gittik baktı antibiyotik verecek kadar çok enfeksiyonu , iyi ki vermemişsin zaten ishalmiş iyice kötü olurdu dedi. Bu aralar salgın varmış ishal kusma halsizlik şikayetleri çokmuş. Gaita testi istedi bakalım ne çıkacak.
Çok sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun, bir an önce atlatır kuzucuğun..
Çok sağol canım. İshal kusma çok kötü durumdayız. İlaç içmiyor denemediğimz yöntem kalmadı içmiyor içmiyor içmiyor_Bayankus_ canım geçmiş olsun.
Ay kıyamam yaa eminim çok zordur.onun için de sizin için de.bol su içirmeye çalış klasik akıldır bu tür durumlarda verilen.ishale faydalı eski usul şeyler de deneyebilirsin haşlanmış patates olabilir mesela...Allah yardımcınız olsun.Çok sağol canım. İshal kusma çok kötü durumdayız. İlaç içmiyor denemediğimz yöntem kalmadı içmiyor içmiyor içmiyor
Sağol canım. Yemiyor ki hiçbir şey. Ateş içinde,şurup içmiyor. 1 2 kaşık çorba içti onuda kustu. Evin heryerine kustu nerdeyse. İshal bi yandan kusma bi yandan. Dikkat edin Bu aralar salgın bi hastalıkmış.Ay kıyamam yaa eminim çok zordur.onun için de sizin için de.bol su içirmeye çalış klasik akıldır bu tür durumlarda verilen.ishale faydalı eski usul şeyler de deneyebilirsin haşlanmış patates olabilir mesela...Allah yardımcınız olsun.