S SapkaliA sana da geçmiş olsun bu arada atlamisim inşallah bir daha yasamazsin mide agrisi mahvediyor insanı 3 yıl önce yine endoskopiye girmiştim o zaman gastrit ülser di sonuç . Şimdi tekrar aslında beslenme konusunda da dikkatli biriyim ama stresin de etkilediğini düşünüyorum... Sen nasıl atlattin bazen ufak bir detay bile yardımcı olabiliyor
Sagolasin canim. Ya ben yedigim her seyi cikariyordum geri. Gunlerce yemek yiyemedigim oluyordu. Midem hem agriyor hem bulaniyordu. Cok siddetli agri yasadigim bir donemdi ve 1 hafta boyunca hergun serum takilmisti. Sonra bir doktor dedi ki “sultan lokumu ye”
Lokumun yaralarin iyilesmesine, vucutta birilen asitlerin atilmasina yardimci oldugunu soyledi.
Benim tatliyla hele ki lokumla hic aram yoktur. O kadar sevmem. Neymis bu sultan lokumu diye gitti babam getirdi. Su beyaz, ustu hindistan cevizli lokummus, yumusacik bir lokum.
Ben yiyorum ama gunlerin de verdigi aclik falan, nasil canim istiyor.. Tabi o arada ilac da kullaniyorum. Bilmiyorum psikolojik mi oldu, ne oldu, nasil oldu 1 ay kadar o sultan lokumundan midemin cok agridigi zamanlarda 2 tane yedim hergun. 2 senelik sikayetim lokumla son bulmus oldu gibi oldu.
Sonra da hic yemedim o lokumdan :)
Yani benim ufak detayim, sultan lokumu. Ama mide agrisi degisik bir sey. Herkese her yontem iyi gelmiyor. Ilk baslarda sut icmem soylenmisti mesela. Ben sut icince bagirarak agliyordum midemin agrisindan. Meger sut hic iyi gelmezmis aslinda mide agrisina.
Yillardir da beslenmeme dikkat ediyorum. Aci zaten hic yiyemiyorum, cig sogan, beyaz bulgur, asitli icecekler tuketmiyorum. Et cok iyi gelmiyor, daha cok sebze tuketiyorum..
Ama benim sirrim yine de sultan lokumu :))
Allah sifa versin sana da.