• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yok canm hiç bişi demiyor dr götürdük bekleyelim tv izletmeyin falan diyor
Benim oğlum da konuşmuyor halen sıkıntı yapmıyoruz şuanlık
Bence de erken paniğe kapılmak için.ben masal açıyorum uygulamalardan evde hep bir ses var İzmir'deki doktorumuz radyo açın TV acmayin demisti.siz de isterseniz öyle yapın bir de çok konusun.benim o kadar konuşmama şarkılar uydurmama rağmen cümle yok anne gel bana gel dışında.ama kelimeler çok yavaş da olsa artiyor

çalışıyorum ewde babanne çok konuşkan değil ama yinede ablayla falan vakit geçiriyor hecelemeler arttı gibi bu ara anne baba demeyince korkuyoruz işte anne babaab olmak çok zor en ufak bişi bizi korkutmaya yetiror

Benim oğlum da konuşmuyor halen sıkıntı yapmıyoruz şuanlık
sizinkidemi hiç bir kelime demiyor anne baba gibi etraftakileri görünce tedirgin oluyorum
Baba diyor ara sıra bişey istediği zaman yada bişey göstermek isterse bu bu diyor başka bişey demiyor erkekler geç konuşur derler yaa o yüzdende endişelemiyorum zaten çok geç yürüdü tembeliz tembelll

Bence de erken paniğe kapılmak için.ben masal açıyorum uygulamalardan evde hep bir ses var İzmir'deki doktorumuz radyo açın TV acmayin demisti.siz de isterseniz öyle yapın bir de çok konusun.benim o kadar konuşmama şarkılar uydurmama rağmen cümle yok anne gel bana gel dışında.ama kelimeler çok yavaş da olsa artiyor
Her çocuk özeldir kendine has büyüme anlama kavrama şekli bir olmaz kimi kendini ifade ederken kiminde tek bi kelime etmez

All-izz-well All-izz-well dün asilarimizi olduk.kan verdik.cok şükür değerlerimiz iyi çıktı şaşırtıcı derecede.benim asıl korktuğum.bobrek fonksiyonlariyla ilgili olandı hamdolsun herşey normal:nazar: doy 86 cm kilo 11.boyuna göre biraz daha kilolu olabilir 1 kilo kadar dedi dr.ama boy uzun hareketli dönemde de olunca normal kilosunda sorun var diyemem diş de çıkarıyor bu dönemde diye ekledi.ortaligi yikti kan alınırken ve aşı olurken.hatta muayene olurken daha fazla agladi:KK70:asil komik olan pediatri katında herkese öpücükler atıp kollarıni açıp ne kadar sevdiğini gösteriyordu gozgoze geldiği ve tanımadığı insanlara hemşirelere...içeri girince karizma yerlerde bir oldu tekmeler bööö diye korkutmalar güya kendinden korkup kaçaklar.:KK70:zaten yaşları gereği komikler benimki ekstra komik.
Ay maşallah sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim boylanmis baya maşallah çok hareketliler ve dise ek olarak sendromdalar malum 2 yaş bence çok takilmiyorum ben de. Okurken de koptum gülmekten yiyeyim onu bö deyip korkutcakmis haha :KK70:

Sağlıklı olsunlarda hepsi olur yavaş yavaş herşeyin başı saglık
Aynen öyle bizde de kelime dağarcığı az henüz gitti düştü (guddûû) atta anne baba( babayı daha yeni söylemeye başladı) mama bitti bunun gibi ufak tefek derdini anlatmak için :KK48: her çocuk farklı seyir ediyor dikkatli gözlemlemek gerekiyor ama hemen endişeye kapilmamaliyiz.

Iyı aksamlar herkese. Bebegimin dilinde farklılık var demistim ve kansız gıbı dıye yazmıstım gecem haftalarda Dr a goturduk. Coğrafik dil cıktı. Ve kan depoları bosalmjs. Kan degeri iyi ama. Ferro surup verdi Cok huysuz on gundur. Uykular cok fena Allah yardımcınız olsun
Selamlar. Sizinle yazismistik Cografik dil konusunda.Merak ettim gittiniz mi doktora diye, mesajinizi gordum simdi. Sevindim baska bir sey cikmamasina. Hasta olduklari donemlerde biraz daha artiyor dildeki renk ve sekil degisiklikleri. Gecmis olsun.

Selam hanımlar nasılsınız ? Manuel göğüs pompası tavsiye sine ihtiyacım var. Ve nasıl kullanıp muhafaza edildigine dair bilgiye de tabi... bugüne kadar hiç sutumu sağmadım gerek olmamisti. Ancak haftaya endoskopiye gireceğim 2-3 saat emzirmemem gerekiyormuş sonraki ilk sütü sagacagim girmeden süt bırakacağım nasıl olacak bilmiyorum bizim bıdık biberon bile sevmiyor kolaylıkla atlatiriz inşallah...
Gecmis olsun canim. Nasil gecti endoskopi, zor oldu mu, sonuc cikti mi?

selam arkadaşlar oğlum hiç konuşmuyor 18 aylık oldu bugün
komutları yerine getiriyor anlıyor fakat tek kelime yok
nasıl bir yol izlemeliyim içinizde yaşayan ve aşan varmı bu durumu
Bizim de kelime haznemiz pek yok olanları da tersten söylüyor babaya "aba", saate "asst", memeye "emme" diyor. Bir anneyi güzel diyor 5.aydan beri. Cok yavas ilerliyoruz.. :(

All-izz-well All-izz-well dün asilarimizi olduk.kan verdik.cok şükür değerlerimiz iyi çıktı şaşırtıcı derecede.benim asıl korktuğum.bobrek fonksiyonlariyla ilgili olandı hamdolsun herşey normal:nazar: doy 86 cm kilo 11.boyuna göre biraz daha kilolu olabilir 1 kilo kadar dedi dr.ama boy uzun hareketli dönemde de olunca normal kilosunda sorun var diyemem diş de çıkarıyor bu dönemde diye ekledi.ortaligi yikti kan alınırken ve aşı olurken.hatta muayene olurken daha fazla agladi:KK70:asil komik olan pediatri katında herkese öpücükler atıp kollarıni açıp ne kadar sevdiğini gösteriyordu gozgoze geldiği ve tanımadığı insanlara hemşirelere...içeri girince karizma yerlerde bir oldu tekmeler bööö diye korkutmalar güya kendinden korkup kaçaklar.:KK70:zaten yaşları gereği komikler benimki ekstra komik.
Maşallah uzun oğlan ;) korkutmasına da cok guldum. Tatlışlar ya:KK200:

Hiçbir şey yemiyor sadece anne sütü su çok az meyve püresi çorba içerdi en kotu onu bile istemiyor kahvaltı sifir ona özel kurabiye falan yapıyorum varsa onu yiyiyor yoksa bir kaşık pekmez o kadar öğlen de yok akşam da yok çay çerez en fazla yediği akşam :110: var mı önerisi olan :110:
Diş dönemi olabilir mi? Bizim üst köpek disleri cıkıyor bi kac gündür pek iştahsız, yogurdu bile zorla yiyor, bir de hareketli. İyice zayıfladı..

Gecmis olsun canim. Nasil gecti endoskopi, zor oldu mu, sonuc cikti mi?

All-izz-well All-izz-well evet endoskopi nasıl geçti?
Sağolun kızlar aynı gün aldım sonucu bir çeşit gastrit ilaç kullanacağım 4-5 ay kadar bakalım. Daha önceden de vardı ama bu kadar ağır gecirmemistim. zor olmadı bir şey anlamadım hatta beni uyutup yaptılar ya uyandırmaya calistiklarinda o kadar derin ve tatlı uyumuşum ki rüya bile gördüm oğlumla top oynuyordum uzun zamandır öyle tatlı uyumamisim :)) en zor kısmı emzirmeden durmakti onu da dışarda oynattik kafası dağıldı neyse ki ...

Diş dönemi olabilir mi? Bizim üst köpek disleri cıkıyor bi kac gündür pek iştahsız, yogurdu bile zorla yiyor, bir de hareketli. İyice zayıfladı..
Evet yine hunharca kasıyor dişleri bir de sanırım şu sendroma da giriyoruz asabiyiz:olamaz:

Sağolun kızlar aynı gün aldım sonucu bir çeşit gastrit ilaç kullanacağım 4-5 ay kadar bakalım. Daha önceden de vardı ama bu kadar ağır gecirmemistim. zor olmadı bir şey anlamadım hatta beni uyutup yaptılar ya uyandırmaya calistiklarinda o kadar derin ve tatlı uyumuşum ki rüya bile gördüm oğlumla top oynuyordum uzun zamandır öyle tatlı uyumamisim :)) en zor kısmı emzirmeden durmakti onu da dışarda oynattik kafası dağıldı neyse ki ...

Evet yine hunharca kasıyor dişleri bir de sanırım şu sendroma da giriyoruz asabiyiz:olamaz:
Ay ben tüp bebek maceralarından bilirim anestezi uykusu çok tatlidir hic uyanmak istemezsin:)geçmiş olsun

Allah kolaylik versin. Benim oglum da 3 kopek disi birden patlatti. Bizim azilar ve kopek disleri cikarken kaniyor bir de ya.
Hamilelik nasil geciyor, cinsiyet kesinlesti mi?

Hadi bununla gecmis gitmis olsun. Insallah hafifler sancilar. Yillarca ulserle bogustum, mide agrilari cok fena. Kiyamam sana da; uyurken hep yavruyu dusundun demek ki. Boyle de olsa guzelce uyumana sevindim. Darisi en yakin zamanda anestezisiz guzel uykulara..

Ay ben tüp bebek maceralarından bilirim anestezi uykusu çok tatlidir hic uyanmak istemezsin:)geçmiş olsun
:) cok tatlisin. Insallah bir omur oglunla tatli tatli uyur uyanirsiniz.

Allah kolaylik versin. Benim oglum da 3 kopek disi birden patlatti. Bizim azilar ve kopek disleri cikarken kaniyor bir de ya.
Hamilelik nasil geciyor, cinsiyet kesinlesti mi?

Hadi bununla gecmis gitmis olsun. Insallah hafifler sancilar. Yillarca ulserle bogustum, mide agrilari cok fena. Kiyamam sana da; uyurken hep yavruyu dusundun demek ki. Boyle de olsa guzelce uyumana sevindim. Darisi en yakin zamanda anestezisiz guzel uykulara..

:) cok tatlisin. Insallah bir omur oglunla tatli tatli uyur uyanirsiniz.
Çok teşekkür ederim:KK200:

Back