2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde bultak cok seviyoruz. Sımdılık sadece daireyi atıyor buluyor ama gerisi isabetsiz hep. Saklambaç oynayıp sobe yapıyor ablasıyla. Mutfak esyaları her yerde. Petsısenın kapağını azıcık deldim kulak copleri veya renkli cubukları atıyor. Bır rampa yapıyoruz ordan nesneleri atıyor egleniyor. Ama su ara tırmanmayı kesfetti hep tekrar ediyor. Nerde bır yuksek ti girse hemen koltuk sandalye kenarına getirip cıkıyor. Golge oyunları seviyor Isıgı kapatıp fenerle golge yapıyor O da havhav dıyor. Sayıları ogrtmehe calısıyorum Ama uc uc diyip duruyor hepsine bızım cok kosturmaca lı ve kompleks oluyor ıkı cocukla.

Oyuncak küpleri var onları dizip yıkıyoruz.bultak var hala oynamayı ogrenemedisadece daireyi atıyor sizin minnoş gibi.sonra üçgeni kareyi yıldızı da daireden atmaya calisiyor olmayınca ssinirleniyor.halkalarimiz var ama onları boyutlarına göre geçirmeyi sevmiyor.kuplerimiz var üzeri resimli 9 tane.uzerlerindeki resimleri konuşarak anlatıyorum.fil zürafa güneş kaplumbağa...zürafa ve kaplumbağa en sevdiği.kuş cikcik inek böö der.ama geri kalan bütün hayvanlar hav diyor ona göre.fare de hav kedi de hav...şarkılar söylüyorum.uyduruyorum.en çok küplere oyoynuyoruz sanırım sesli ışıklı oyuncaklari zaten biz olmadan da oynayabilirler.mandalina portakal elma evde olan tüm meyve sebzeyi orijinalleri ile gösteriyorum daha çok.cezve tepsi babasının alet edavat çantası bayiliyor

Biz gooll yapmaktan çok hoslaniyoruz topları çok seviyor gidip koltuğun arkasından öbür tarafa fırlatıp alıp tekrar atiyoruz :)) minik basket potasi ve top aldık geçen gün çok sevdi gıdıp basket yapiyor onun haricinde dolaplar çekmeceler vs. Müzik açınca dans Edip mirildaniyor bir de . Ama bu ara çok kucağa düşkün hava güneşli oldukça dışarı çıkıp yürütüyoruz hem enerjisini atıyor hem de çok seviyorum şimdilik böyle

Merhabalar.
Bu aralar memeyle başımız dertte .
Aşırı bağımlı olmaya başladı ve bu beni artık çok zorluyor. Uyurken bile ağzında dursun istiyor. Çok yoruldum artık memesiz uyumuyor ayrılmak bile istemiyor sizde durumlar nasıl ? Sütümde nerdeyse kalmadı hiç.

Merhaba bizim bayadır bütün gün icinde 4 kez emiyor sabah ogle akşam ve gece olmak üzere sütum de dedigin gibi azaldi baya

Çok emiyor ve boşaltıyor memeyi. Bendede aynı durum söz konusu. Fabrika sürekli çalişiyor ama. Sağım yapın bol bol boş kaldıkça

Çok emiyor ve boşaltıyor memeyi. Bendede aynı durum söz konusu. Fabrika sürekli çalişiyor ama. Sağım yapın bol bol boş kaldıkça
Boş kaldığım zamanlarda sağım yapmayı da hiç istemiyorum. Çok emdiği için meme uçlarım acıyor çünkü uykusunda sürekli ısırıyor. Vahim durumdayım

Merhaba cnm Bizde de durum aynı yalnız değilsin bu konuda halen yapışık geziyoruz

Aynıyiz biz de..ama süt var sanırım.sabaha kadar kaç defa kalkiyorum bilmiyorum dua ediyorum en azından uykuya dalayim o emerken diye.cunku çok bitkin düşüyorum uykusuz gergin oluyorum.son 1 haftadır arttı bu durum.adet dönemlerimde azaliyor süt.

Boş kaldığım zamanlarda sağım yapmayı da hiç istemiyorum. Çok emdiği için meme uçlarım acıyor çünkü uykusunda sürekli ısırıyor. Vahim durumdayım
Sağım yapmamızı gerektirecek kadar küçük değiller.benim oğlanın jübilesi ısırmak.isirinca emme olayı bitmistir

İyi diyelim iyi olsun. Ravzanur Grip oldu bende öyle siz nasilsiniz
Geçmiş olsun...ben de bunaldım çok.uykusuzluk fena carpti beni.siz ise gidenleri takdir ediyorum bir yandan da ise gireyim diye dua ediyorum.hep yedigi şeyleri yemez oldu meyve yiyor onu da bırakırsa hiçbir şey yemiyor olacak emmesi dışında.emme forever ama
Akşam yemeği Chery domatesti sadece

Agzini açmak için kira isteyecek bizim ki yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…