• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şanslısın desene:KK200: bizim ki odamıza krallığını ilan etmiş durumda :rapci:gayette mutlu bırak odasını yaza kadar yatağına alışrıeırsam ii çünkü babamız hiç ağlamasına dayanmıyor hopp yatağa alıyor:olamaz:
Bizimki de öyle bizim yatagimiz onun pofuduk oyun alanı yuvarlanıp eğleniyor :emir_bebek:

Gündüzleri park yatağında yatıyor bu gece saat 12 ye kadar yattı geri kalkıp ağladı yanınıza alın beni diye tabii bide ağlamasına kıyamayan bir babamız var o kazandı ben kaybettim aldık yanımıza:KK200: bu ayırma süreci sancılı gececek belli:KK43:
Canım herşeyin zamanı var.kendinizi de kuzuyu da strese sokmayı.bizim.babamiz da kuralları koyar ama oğlana kiyamadigindan uymaz:)))

İi geceler kızlar
Bilen bilir biz Poyrazla beraber yatıyoruz sabaha kadar mız mız kaliteli uyku hiç yok bu akşamdan itibaren tekrar beşiğin de yatırmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
@All-izz-well @_Bayankus_ @ Gretchen Grundler
S sakyuz D dstn33 Lilimam Lilimam Lilimam Lilimam @yakamozeinstein @lwyr03 @drucilla @mavilipembeli @SapkaliA @zeyno_82 nisan1990 nisan1990 ve diğer arkadaşlar
Merhaba canım ben çevremde bu ayırma işinin zorlukarını yaşayanları çok gördüğüm için aynı yatakta hiç yatirmadim. 5. Aya kadar ben onun odasında yattım ve artık ise başlayınca gece zorlandigimi düşündüğüm noktada hem uyku eğitimi hem oda ayırmayı aynı anda yaptım. kaliteli uykularimiz o zaman başladı çok şükür. Aynı odada yatarken nefes alsam uyanıyodu. Gündüz kendi odasında mi uyutuyosun. Bunu yapmiyosan onunla başlayabilirsin diye düşünüyorum odasına alışır en azından. Bi arkadasin dediği gibi eğer evin çok soğuk değilse yazı bekleme gün geçtikçe bilincleniyolar çünkü

Canım herşeyin zamanı var.kendinizi de kuzuyu da strese sokmayı.bizim.babamiz da kuralları koyar ama oğlana kiyamadigindan uymaz:)))
Ona göre ben Daha kuralcıyım o pek strese girmiyor strese giren benim o yatakta oradan oraya oradan oraya oynuyor :spor::KK49:

Merhaba canım ben çevremde bu ayırma işinin zorlukarını yaşayanları çok gördüğüm için aynı yatakta hiç yatirmadim. 5. Aya kadar ben onun odasında yattım ve artık ise başlayınca gece zorlandigimi düşündüğüm noktada hem uyku eğitimi hem oda ayırmayı aynı anda yaptım. kaliteli uykularimiz o zaman başladı çok şükür. Aynı odada yatarken nefes alsam uyanıyodu. Gündüz kendi odasında mi uyutuyosun. Bunu yapmiyosan onunla başlayabilirsin diye düşünüyorum odasına alışır en azından. Bi arkadasin dediği gibi eğer evin çok soğuk değilse yazı bekleme gün geçtikçe bilincleniyolar çünkü
Aynen cnm erken ayırmak la çok ii yapmışsın önceligim kendi yatağında uyuması bakalım artık

Ona göre ben Daha kuralcıyım o pek strese girmiyor strese giren benim o yatakta oradan oraya oradan oraya oynuyor :spor::KK49:
Ben de kuralciyima.uymayacagim kuralı koymam.esim bu yüzden kuralsız olduğumu söylüyor.ama kurali kendi koyup oglan anlayınca da oğlum oğlum selvi boylum:KK70:karmasik anlatmış olabilirim:KK70: neyse beni en çok emzirmeyi nasıl bitireceğim ve tuvalet eğitimi düşündürüyor.yanimda yapmasından ziyade emme emme diye yanaşmasına kiyamam

Bizimki de öyle bizim yatagimiz onun pofuduk oyun alanı yuvarlanıp eğleniyor :emir_bebek:
Odasındaki yatağın yüzüne bakmıyor.odanin soğuk oldugunu idrak etti.dıdıdıdı diye yalandan ellerini ovusturuyor sogukmus:KK70:eylulde İzmirden geldiğimizde hiç sorun olmadan yattı kendi odasinda hava soğuyana kadar.aslinda bizimki ayrı yatabiliyor. Bakalım o yüzden bahar da odasına yatar ins

Odasındaki yatağın yüzüne bakmıyor.odanin soğuk oldugunu idrak etti.dıdıdıdı diye yalandan ellerini ovusturuyor sogukmus:KK70:eylulde İzmirden geldiğimizde hiç sorun olmadan yattı kendi odasinda hava soğuyana kadar.aslinda bizimki ayrı yatabiliyor. Bakalım o yüzden bahar da odasına yatar ins
Ay yiyeyim o ellerini didididi :KK70:emzirme konusunda da katılıyorum çok düşkün kiyamiyorum . 3 aydır gastrit ülser ile uğraşıyorum kuvvetli ilaç alamadığım için iyileşmek de güç oluyor doktor en son gittiğimde aslında emzirmeyi bırakabilirsiniz gıdalardan da alabilir artık dedi direk yok yok şuan çok zor nasıl yaparım dedim kara kara düşündüm o yine hafif ilaçlar verdi ben de diyet gibi beslenmeye devam :KK45:Allah mecbur etmesin inşallah kendiliğinden zamanı gelince kolaylikla olsun :dua:

Ay yiyeyim o ellerini didididi :KK70:emzirme konusunda da katılıyorum çok düşkün kiyamiyorum . 3 aydır gastrit ülser ile uğraşıyorum kuvvetli ilaç alamadığım için iyileşmek de güç oluyor doktor en son gittiğimde aslında emzirmeyi bırakabilirsiniz gıdalardan da alabilir artık dedi direk yok yok şuan çok zor nasıl yaparım dedim kara kara düşündüm o yine hafif ilaçlar verdi ben de diyet gibi beslenmeye devam :KK45:Allah mecbur etmesin inşallah kendiliğinden zamanı gelince kolaylikla olsun :dua:
Aslında sanırım benim de biraktirmam gerek.iki üç gündür lenf bezlerimde 2 adet şişlik var.1 ini hissettim diger dr farketti moralim bozuldu.dün KBB doktora gittik.bugun ultrason çekildim.cok şükür patolojik bir durum görülmedi ama sebep: 20 lik dişler.sag üst en arkadaki dişim zzaten kırıla oyula bişe kalmadı.agri yapıyor sıcak soğuk tatlılarda.sag altta öyle.beraber yaşamaya o kadar alışmışım ki ağrıyla doktora da ilk başta dişlerden kaynaklanabileceğini söylemedim.sonra dank etti.bugun radyolog dişlerine baktır sadece sag tarafta var dedi.Lenf deyince insanın aklı gidiyor olumsuz bir durum olmamasına sevindim ama emme emme diye uyanıp emmeye uyuyan tospiki nasıl biraktircam.

Aynen büyüdüler artık :KK200:
Bahar da o tatlı uyku süreçleri nasıl olur bilmiyorum ama yaz bana daha mantıklı geliyor :KK19:[/QUOTE

Selam canım hiç aynı yatakta yatmadım ben sarpa 5.5 aylıkken uyku eğitimi vermiştim 12. Aya kadar aynı odada o kendi yatağıdna yattı . Ama 12. Aydan sonra daha bilinçli eğitimli olmasına rağmen ece beni görünce ağlıyordu bendd odayı ayırdım. Sorun yok çok şükür akşam 8:30 gibi uyuyor gece beslenmemiz yok zaten. 10. Ayda bırakmıştık. Deliksiz uyuyor sabah ta 8-8:30 arası uyanıyor.

B bursa_83 canın çok üzgünün inan günlerdir ne yzacağımı bilemedim. Allahım sana sabır versin çok zor gerçekten. İnşallah bir mucize olur ve kuzu sağlığına kavuşur. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden malesef .

Teşekkür ederim canim, evet planlı bir gebelik, bebegim yakında 18 aylık olacak, ikinci dogunca da yaklaşık 2 yas aralari olacak ins.
Çok iyi canım peki şimdiki bebeğinle zor olmuyor mu. Uyumlu bir bebek mi yani. Benmde eşim istiyor ama ben korkuyorum kararsız kalıyorum o sebeple sordum. Yaşın kaç canım çalışıyor musun

Çok iyi canım peki şimdiki bebeğinle zor olmuyor mu. Uyumlu bir bebek mi yani. Benmde eşim istiyor ama ben korkuyorum kararsız kalıyorum o sebeple sordum. Yaşın kaç canım çalışıyor musun
Ücretsiz izindeyim, 28 yaşındayım, hareketli bir bebegim var uyum sürecini ben de su an bilemiyorum yaşayıp gorecegiz..

İi geceler kızlar
Bilen bilir biz Poyrazla beraber yatıyoruz sabaha kadar mız mız kaliteli uyku hiç yok bu akşamdan itibaren tekrar beşiğin de yatırmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
@All-izz-well @_Bayankus_ @ Gretchen Grundler
S sakyuz D dstn33 Lilimam Lilimam Lilimam Lilimam @yakamozeinstein @lwyr03 @drucilla @mavilipembeli @SapkaliA @zeyno_82 nisan1990 nisan1990 ve diğer arkadaşlar
Birlikte hiç yatmadık ama odasını 9 aylıkken ayırdıkm. Bana çok zorlanır gibi gelmişti ama bana mısın demedi. Belki zorlanmaz, şaşırtır seni. Ama tavsiyem önce yatağı ayırın aynı odada, bir süre sonra da odayı ayırın. Bir de ayırdınız ayırdınız bu ara, yoksa terrible 2 göz kırpıyor. Sendrom ağlamalarına karışır hiç yapamazsınız bir süre daha. Kolay gelsin süreçte. Bir de bakımından sorumlu olan herkes hemfikir olmayınca bu işler çok zor oluyor. Önce ortak karara varmaya çalışın.

Aslında soğuk yerde daha rahat yatıyorlar şaşırtıcı şekilde. Defne’nin odası genelde 20° civarı bana soğuk geliyor ama o çok rahat uyuyor. Oda 22°’nin üzerine çıktığında çok sık uyanmaya başlıyor. Bir de yatarken uyku tulumu giydiriyorum, üzerine hiç örtmüyorum. Sizinki belki aynı odada yatmanın rahatlığına alıştığı için rol yapıyordur o minik elleriyle :-)

Birlikte hiç yatmadık ama odasını 9 aylıkken ayırdıkm. Bana çok zorlanır gibi gelmişti ama bana mısın demedi. Belki zorlanmaz, şaşırtır seni. Ama tavsiyem önce yatağı ayırın aynı odada, bir süre sonra da odayı ayırın. Bir de ayırdınız ayırdınız bu ara, yoksa terrible 2 göz kırpıyor. Sendrom ağlamalarına karışır hiç yapamazsınız bir süre daha. Kolay gelsin süreçte. Bir de bakımından sorumlu olan herkes hemfikir olmayınca bu işler çok zor oluyor. Önce ortak karara varmaya çalışın.

Aslında soğuk yerde daha rahat yatıyorlar şaşırtıcı şekilde. Defne’nin odası genelde 20° civarı bana soğuk geliyor ama o çok rahat uyuyor. Oda 22°’nin üzerine çıktığında çok sık uyanmaya başlıyor. Bir de yatarken uyku tulumu giydiriyorum, üzerine hiç örtmüyorum. Sizinki belki aynı odada yatmanın rahatlığına alıştığı için rol yapıyordur o minik elleriyle :-)
Kesinlikle haklısın,çocuklar endişe ettiğimiz kadar üşümüyorlar sıcağı sevmiyorlar. Uyku tulumlarında çok çok terliyor kızım,Defne için hangi marka uyku tulumu aldın Greçın ? Belli ki memnunsun.

Kesinlikle haklısın,çocuklar endişe ettiğimiz kadar üşümüyorlar sıcağı sevmiyorlar. Uyku tulumlarında çok çok terliyor kızım,Defne için hangi marka uyku tulumu aldın Greçın ? Belli ki memnunsun.
Açıkçası çok memnun değildim, çok terletiyordu. Ama havalar soğuduğundan beri iyi gidiyor. Lcw’den online almıştım, 2,5 tog. Bir daha kolay kolay almam 2,5 tog. Ev için çok sıcak, gece kombiyi minimuma getiriyoruz terlemesin diye. İçine pijama giydirmeyince paçalarını dizine kadar çeliyor, giydirince terliyordu sonbaharda. Bir aydır falan alta ince pijama üstüne yarım kollu çıtçıtlıyla çok kıvamında oluyor.
Şimdi güzel bir 1,5 tog arayışındayım. Önerisi olan varsa memnun olurum.

Merhaba bende agustos annesiyim sizler gibi. Kullandıgınız demir ilaclqrını ogrenebılır mıyım

Back