İlk fırsatta alayım bunlardan, hava 2 gün sıcak seyretti hemen terlemeye başladı yine. Teşekkürler fotoğraf için, 1,5 tog tam ihtiyacım olan ölçü aslında ama yerel bebek mağazalarında çok bulunmuyor, avm’ye gitmeyi de ben sevmiyorum mecbur kalmadıkça, internetten alınca da 2 tane nurtopu gibi 2,5 tog tulumum oldu
Hazır memnun olan bulmuşken o markadan yürüyeyim ben
Ahşap, parçaları takılıp çıkan yapboz gibi bir tren var. Onu seviyor bu ara.
Magnetli balıklar var, aaa kırmızı balık bak kaplumbağa hadi koy yerine, hadi balık tut falan diyerek onunla oyalanıyor.
Çekiç çakma oyunu var, onun parçalarını çıkartıp cezveye koyup çorba yapıyor.
Kepçeler, kaşıklar, cezveler hep elinde olsun, oradan oraya taşısın istiyor. Yemek yaparken yerde durmayı sevmiyor, hem kucağımda onu tutuyorum hem kepçesini cezvesini, bu ara ben bir şeylerle uğraşırken bana fazla salça olmaya başladı.
Bir de kitap okuyorum, bütün gün aynı kitabı okutup duruyor bu ara, hay zebrana da penguenine de diyorum içimden, dışımda hala aynı ifade.
Bir de duygulara, sayılara, hayvan seslerine, renklere çalışıyoruz oyunla. Onunla çok oyalanıyor. Abartılı mimiklerle ben yapıyorum, ondan tekrar etmesini istiyorum. Her zaman tekrar etmiyor ama genel olarak eğleniyor.
Şarkı da söylüyorum, dans ettiriyorum elinden tutup.
Sevdiği şeylere göre o yönlendiriyor daha çok, istediği şeyi belirtiyor.
Bu arada ben gün içinde hiçbir şey yapmıyorum gibi geliyordu hatta yeteri kadar ilgilenmiyorum diye bir sıkıntıya düştüm bu ara ama sayınca yine bayağı bir şey çıktı.
Ben de evde yapılan etkinliklerden neler yapıyorsunuz onu merak ediyorum. El becerisi istemeyen oyunlara açığım.