2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
D dstn33 uğraşıyorum iş ev çocuk çok yorucu geçiyor birde nedenini bilmiyorum sağ gögsüm yara oldu ufacık bi çatlak var emzirirken çok. Cnm yanıyor sanırım sağdan emxirmicem artık inş çabuk geçer

Allah yardımcın olsun
Eminim cok yorucudur.bazen ise girsem bir bardak sıcak çay içerim ya da iki lafın belini kıracak arkadaşlarım olur diyorum eskisi gibi.gece de zırt pırt uyanınca çalışiyor olsam napardim diyorum.allah yardımcınız olsun

Bizimki de geçen gün manav reyonunda cherry görünce istedi. Kış gelince hiç domates alma normalde ama ağlayınca aldık. Sabahları omletinin yanına dilimliyorum sürekli ondan istiyor

Bizimki de geçen gün manav reyonunda cherry görünce istedi. Kış gelince hiç domates alma normalde ama ağlayınca aldık. Sabahları omletinin yanına dilimliyorum sürekli ondan istiyor
Ben hep Chery yediriyorum kış geldiğinden beri.onlara da güvenim yok da işte.domates de yemese bişe yemicek.makarna yaptim yeter ki yesin bişey diye ağzına alıp geri çıkardı.hic yapmazdı bu aralar bu basladi.kofte yerdi yemiyor menemen yerdi yemiyor yoğurt aynı şekilde çorba sadece yayla..
Kendimi tekrar ediyor olabilirim bunalttiysam özür dilerim hepinizden

Sağol cnm yemeği temizliği katmıuorum çalışan anne olmak çok zor

Estağfurullah canım ne özrü .
Valla bizimki de aynı. Bi ara çıldırttı beni ağzına ne versem diliyle itiyordu. Aynı senin gibi yesinde ne yerse yesin deyip sadece yediği şeyleri yaptm ondanda bıktı. Dediğin gibi dişleri yokken köfteyi bayıla bayıla yerdi. Şimdi 8 tane dişi var sanki çiğneyemiyormuş gibi çıkartıyor ağzından.

Hep kabarmış azı diş yerleri hatta sağ alt arkada çıkmış kocaman olmuş bir tane şimdi guldurdum yere yatirdim da gordum aç deyince açmıyor ağzını alt 4 üst 4 zaten vardı.yavrum onlar nasıl acı cekiyor demek bu kadar emme isteği ile gecenin bir yarısı kaç defa uyaniyorlar.yine iyi atlatıyoruz sanırım.kocaman olmuş disi sağ alt gerilerde bir taneeee inanamadım yaa
All-izz-well kek yaptım ben de dün az şekerli havuç ceviz tarçınlı.yumusacik oldu severek yedi.
Sabahları mısır unlu tam buğday unlu peynir ceviz ıspanak maydanoz vs bazen hepsiyle bazen bunlardan oluşan kombinle pankek tarzı birşeyler yapıyorum ama Türk usulu kahvaltıya nasıl alışacak bilmiyorum.yazin anam babam usulü yerdi hepsi geride kaldi

Olur mu öyle şey bebeler tekrar yaptiriyor bize şaşırdık ne yapacağımızı yemekleri ne sekle sokacağımi şaşırdım bu arada akşamları çay ( ona ihlamur ya da rezene) cerez yapıyoruz ailecek çok hoşuna gidiyor size de tavsiye ediyorum çekirdeğin içini çıkarıp veriyoruz kuru uzum- incir fındık fıstık ne varsa artık o gün. bazen de mısır patlatıyorum tabağı önüne çekip avucluyor

Evet öyle kimbilir nasıl canları aciyor kaşıntı zaten cabasi kuzucuklar... Bizimki de açmıyor ağını arada gülerken bakıyoruz alt üst azilar cikartmis şimdi alt köpek dişleri patlamış çok zorladı onlar huyu değişti çocuğumun kek poğaça gibi şeyler yapıyorum ben de arada yumuşacık yiyiyor özellikle dis ağrısının yoğun olduğu donemler. Sabahları da bazen pankek yapıyorum yumurta yemedigi donemler, muzlu irmikli yapmistim üzerine bal surup yedi hoşuna gitti deneyebilirsin canım

Geçmiş olsun canim

nisan1990 geçmiş olsun inş çabuk atlatır ravzanur
All-izz-well sana da geçmiş olsun cnm
Saolun kızlar valla benim hastalığım neyse de çocuğun ki hiç hoş olmuyormus. 1 haftadır resmen aç yaşıyor. Memeyi de bıraktı. Allah yardımcımız olsun da atlatalim inşallah. Bende ev hanımlarına ozeniyorum sabah kalk çocuğu hazırla kocaya doyur hazırlanan çocuğu bakıcıya bırak hasta hasta ise git çok zor gelmeye basladi

Merhaba hanımlar bizim bıdık 18.ay aşısı oldu cok zor gecti iki gun ates ve 3-4 gundur huzursuzluk ve iştahsızlık yapti yeni yeni toparliyoruz. Bu arada oyuncak önerisi vermek isterim nacizane. Bununla son zamanlarda oturup bi yarım saat oynuyor

Amin inşallah.Allah yardımcın olsun.cok haklısın valla sağlığı yerinde bile olsa insanın zor .bebekle çalışmak bakıcıya götür getir.aallah gücünü artırsin şifa versin ikinize de

Allah kolaylık versin canım iki türlüsü de zor ama evde olmanın en azından yorulsan da artısi evladinla geçiriyorsun tüm zamanını...

Geçmiş olsun önceden de ateslenir miydi aşilarda biz 28 inde olcaz...
Oyuncağı hemen alalim

Muz ve irmikli de deneyim bal da iyi fikir şeker yememiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…