Teşekkür ederim canim, evet planlı bir gebelik, bebegim yakında 18 aylık olacak, ikinci dogunca da yaklaşık 2 yas aralari olacak ins.Canım hayırlı olsun 2.ye hamilesin sanırım
Geçmişi okuyamıyorum ama diğer Bebeğin ne kadarlık planlı mı oldu merak ettim :)
Diş dönemi olabilir, tam o belirtiler.Arkadaşlar kahvaltı emme meyve şeklinde yaşıyoruz bir kaç gündür.onceden sevdiği yediği şeyleri yemiyor sizde durum nasil
Birşeyi ağzına almasi sknti.aldiktan sonra yiyor devamı geliyor ama o ilk lokmayı alsın diye inatlasmak istemiyorum.ins gecicidir.yogurt ve peyniri yemeyi bıraksın istememDiş dönemi olabilir, tam o belirtiler.
Bir de damak tadı gerçekten değişiyor. Çok severek yediği şeyleri yemez oldu. Sevmediklerini bayılarak yiyor.
Aynısı bizdede var,ilk lokmadan sonrası geliyo ama tadına baktırmak için akla karayı seçtiriyo,dudağına bari bulaşsın diye üst baş koymuyoruz,bulaştığı an yalıyo sonraki kaşıklara kendi kendine ağzını açıyoBirşeyi ağzına almasi sknti.aldiktan sonra yiyor devamı geliyor ama o ilk lokmayı alsın diye inatlasmak istemiyorum.ins gecicidir.yogurt ve peyniri yemeyi bıraksın istemem
Kaşıkla verdigim zaman agzini açmıyor üzerine düşen bir pirinç tanesini hemen ağzına atiyorAynısı bizdede var,ilk lokmadan sonrası geliyo ama tadına baktırmak için akla karayı seçtiriyo,dudağına bari bulaşsın diye üst baş koymuyoruz,bulaştığı an yalıyo sonraki kaşıklara kendi kendine ağzını açıyo
Çok tatlı yaaaKaşıkla verdigim zaman agzini açmıyor üzerine düşen bir pirinç tanesini hemen ağzına atiyor
Birşeyi ağzına almasi sknti.aldiktan sonra yiyor devamı geliyor ama o ilk lokmayı alsın diye inatlasmak istemiyorum.ins gecicidir.yogurt ve peyniri yemeyi bıraksın istemem
Aynısı bizdede var,ilk lokmadan sonrası geliyo ama tadına baktırmak için akla karayı seçtiriyo,dudağına bari bulaşsın diye üst baş koymuyoruz,bulaştığı an yalıyo sonraki kaşıklara kendi kendine ağzını açıyo
Ay bunların hepsi aynı bizde de var bu modelden bir taneKaşıkla verdigim zaman agzini açmıyor üzerine düşen bir pirinç tanesini hemen ağzına atiyor
Selam canım beşiğinde uyuyabliyor mu geceleri? Biz de beraber yatıyoruz gece emmek için kalkıyor 3-4 kez onun haricinde bazen bu gece ki gibi 4 lerde uyanıp 2-3 saat takilabiliyor .. ben zaten hep tetikte yatoyorum kipirdasa uyanıyorum çok iyi anlıyorum seni. Büyüdükçe de ayırmak zorlasacakmis gibi ama ben bahara doğru deneyeceğim.. sen başarılı olabildin mi yaz merakla bekliyorumİi geceler kızlar
Bilen bilir biz Poyrazla beraber yatıyoruz sabaha kadar mız mız kaliteli uyku hiç yok bu akşamdan itibaren tekrar beşiğin de yatırmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
@All-izz-well_Bayankus_ @ Gretchen Grundler
S sakyuz D dstn33Lilimam Lilimam Y yakamozeinstein L lwyr03 drucilla M mavilipembeli S SapkaliA zeyno_82 nisan1990 ve diğer arkadaşlar
Soğuk sebebiyle bizim odaya park yatak açtık.yatiyor park yatağında. emdikten sonra uyur ve profesyonelce bizim yatağa atar kendini kollarımdan.bir iki dk bekleyip derin uyuyunca yatağına bırakıyorum.bahar gelsin odasındaki karyolasında yatircam.kendi odasındayken daha az kalkıyor net.buyuduler artık sağlıklı bulmuyorum bizimle yatmasını.İi geceler kızlar
Bilen bilir biz Poyrazla beraber yatıyoruz sabaha kadar mız mız kaliteli uyku hiç yok bu akşamdan itibaren tekrar beşiğin de yatırmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
S sakyuz D dstn33Lilimam Lilimam Y yakamozeinstein L lwyr03 drucilla M mavilipembeli S SapkaliA zeyno_82 nisan1990 ve diğer arkadaşlar
Gündüzleri park yatağında yatıyor bu gece saat 12 ye kadar yattı geri kalkıp ağladı yanınıza alın beni diye tabii bide ağlamasına kıyamayan bir babamız var o kazandı ben kaybettim aldık yanımızaSelam canım beşiğinde uyuyabliyor mu geceleri? Biz de beraber yatıyoruz gece emmek için kalkıyor 3-4 kez onun haricinde bazen bu gece ki gibi 4 lerde uyanıp 2-3 saat takilabiliyor .. ben zaten hep tetikte yatoyorum kipirdasa uyanıyorum çok iyi anlıyorum seni. Büyüdükçe de ayırmak zorlasacakmis gibi ama ben bahara doğru deneyeceğim.. sen başarılı olabildin mi yaz merakla bekliyorum
Aynen büyüdüler artıkSoğuk sebebiyle bizim odaya park yatak açtık.yatiyor park yatağında. emdikten sonra uyur ve profesyonelce bizim yatağa atar kendini kollarımdan.bir iki dk bekleyip derin uyuyunca yatağına bırakıyorum.bahar gelsin odasındaki karyolasında yatircam.kendi odasındayken daha az kalkıyor net.buyuduler artık sağlıklı bulmuyorum bizimle yatmasını.
Canım ben her nekadar birlikte yatmaya bayılsam da beynim kalbimden ağır bastıİi geceler kızlar
Şanslısın deseneCanım ben her nekadar birlikte yatmaya bayılsam da beynim kalbimden ağır bastı9 aylıkken odasını ayırdım ve şükür gece uykularında sadece dönemsel zorluklarımız oluyor onun dışında kaliteli uyuduğunu düşünüyorum çünkü mutlu uyanıyor ama bir gün odamıza aldık aynı yatağa bile değil,ne kendi uyudu ne bizi uyuttu. Bence önce aynı odada kendi yatağına yatırmakla başla havalar biraz ısınınca da odasını ayır yazı bekleme derim,çünkü artık tamamen bilinçli olacaklar geciktikçe ayırman zorlaşacak
KiyamamGündüzleri park yatağında yatıyor bu gece saat 12 ye kadar yattı geri kalkıp ağladı yanınıza alın beni diye tabii bide ağlamasına kıyamayan bir babamız var o kazandı ben kaybettim aldık yanımızabu ayırma süreci sancılı gececek belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?