Amin canim, hepimiz icin ins.Ben de kiz hissediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin tüm zorlukları kolaylaştırsin insallah
Offf demiycez de ne diyeceğiz biz şimdi.İçimiz yerle bir. Okudum okumamazlıktan gelemedim . Allah size sabır ve oğlunuza sıhhat versin inşallah.renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..
artik soylenecek tek kelime yok..
bir anneye ve bir babaya verilebilecek en aci haberlerden biri verildi:
"cocugunuz tedavisi yok. ilaci yok. kok hucre vs. gibi etkisiz yontemlerin bir faydasi yok.insallah ilerde bir tedavisi olur."
iste bu kadar basit cumlelerle kolumuz kanadimiz kirildi.yasadiklarimizi anlatacak hicbir cumle yok,hicbir teselli cumlesi yok. acimi hafifletecek hicbir sey yok.gelecege dair hicbir heyecan kalmadi.
her sey bos..
her sey anlamsiz..
ama bunlara ragmen bize roller bicildi..
guclu olacakmisiz..
daha kotulerini dusunup sukredecekmisiz..
allahin sevdigi kullariymisiz biz..
cenneti haketmisiz..
ne kadar kolay cumleler,yaziverdim hemen..
Çok üzgünüm. Gerçekten çok üzgünüm. O yangının alevi buraya kadar geliyorrenkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..
"cocugunuz tedavisi yok. ilaci yok. kok hucre vs. gibi etkisiz yontemlerin bir faydasi yok.insallah ilerde bir tedavisi olur."
iste bu kadar basit cumlelerle kolumuz kanadimiz kirildi.yasadiklarimizi anlatacak hicbir cumle yok,hicbir teselli cumlesi yok. acimi hafifletecek hicbir sey yok.gelecege dair hicbir heyecan kalmadi.
her sey bos..
her sey anlamsiz..
guclu olacakmisiz..
cenneti haketmisiz..
Bir bosluk ki icimde, ne desem ne yazsam.. darmadagin oldum. Sen ve Emir hic gormeden, tanimadan kalbimde yer etmis anne ve evlatsiniz. Yuregimde ve duamdasiniz her zaman. Allah merhametini esirgemesin ustunuzden.renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..
her sey bos..
her sey anlamsiz..
guclu olacakmisiz..
cenneti haketmisiz..
Gecen gun aklima geldiniz, “ne yapiyor gozluklu sirinimiz?” acaba diye dusundum. Cok sukur gecmis muayeneniz zor da olsa, darisi daha saglikli gunlere insallah.Bugün Alper'in de göz muayenesi vardı. Damlalı muayene edildi. O damla da berbat birşey. İyice gözün görme yetisini bozuyor. Muayenede yıktı ortalığı. Üç kişi zor zabtettik. Neyse ki göz numaraları düşmüş kuzumun. Şükür...
Gecmis olsun canim. Dikkat de etsen, sakinsan da olan oluyor iste. Cocugun elini ayagini baglayamiyorsun ki.. Neyse ki bir seyi yok. 2 hafta once benim kucuk oglum dustu, balkon duvarinin mermerine agzini vurdu ve ust kesici ön disi kirildi, ve o sesi duydum. “Çaaat” etti. Baktim agzindan kan geliyor. Dilini, dudagini isirmis sandim. Kani temizledim, bir baktim dis yokDün arasın eli kapıya sıkısti.sag elinin 4.parmagi kapıya sıkışmış babası çok dikkat eder normalde hangi hızla odadan çıkarların elini soktysa kapı arasına sıkışmış.esim kapıyı kapatmis çocuğun bi sesi kesilmiş sonra feryat figan yanlarına öyle zor gittim ki ne göreceğim Allah bilir diye.baktim neredeyse preslenmiş gibi tırnak kismiparmak ucuucu dumdu hemen taksi çağırdım hastane yakın eşim siz hemen gidin birbirimizin hazırlanmasını beklemeyelim dedi.kaptigim gibi çıktım evden.doktor tırnak yatağı yerinde kötü görünmüyor dedi röntgen çekildi.cok şükür kırık yok.ama içim yandı.evlat başka B bursa_83 anlıyorum seni üzülüyorum dua ediyorum doğanın kanununa aykiri sen gibi yanamam.keske elimden bişe gelse dua dan başka.
Bu ustteki ultrason fotografi ne kadar muazzam gozukuyor! Nasil belli oyle basi, hatlari.. Masaallah.Evet ilki erkekti, onda hep erkek hissetmistim, bunda kız hissediyorum.Eki Görüntüle 2226250
Bakın burda alttaki oğlumun simdiki ustteki..
Size de çok geçmiş olsun hepsi Allah'a emanetGecmis olsun canim. Dikkat de etsen, sakinsan da olan oluyor iste. Cocugun elini ayagini baglayamiyorsun ki.. Neyse ki bir seyi yok. 2 hafta once benim kucuk oglum dustu, balkon duvarinin mermerine agzini vurdu ve ust kesici ön disi kirildi, ve o sesi duydum. “Çaaat” etti. Baktim agzindan kan geliyor. Dilini, dudagini isirmis sandim. Kani temizledim, bir baktim dis yok
Dusen parcayi bulamadim. Dis hekimine goturdum. Bu yaslarda yapilacak her turlu islem icin uyutmak gerektigini soyledi. Disin kokunun saglam oldugunu, 3-4 yasina gelip disci koltugunda oturabilecegi zaman uyutmadan islem yapilabilecegini, o da olmazsa 6-7 yasinda dis dusene kadar beklememiz gerektigini soyledi.
Oluyor yani; dusuyor, yaralaniyor.. ne kadar dikkat etsen de oluyor..
Çok teşekkür ederiz. Biz artık onu o haliyle seviyoruz. Gözlüğü sayesinde oldukça lakabı var:) Harry Potter, küçük bilgin, maviş, Blue, gözlüklü bebek vs... :)Gecen gun aklima geldiniz, “ne yapiyor gozluklu sirinimiz?” acaba diye dusundum. Cok sukur gecmis muayeneniz zor da olsa, darisi daha saglikli gunlere insallah.
Blue ayri bir hosuma gitti. Hepsi de cok havali, cok sevimli :) Eminim kendisi de cok sevimlidir. Operim gozlerinden minikkusun.Çok teşekkür ederiz. Biz artık onu o haliyle seviyoruz. Gözlüğü sayesinde oldukça lakabı var:) Harry Potter, küçük bilgin, maviş, Blue, gözlüklü bebek vs... :)
Size de çok geçmiş olsun Allah korumuş .. Allah tüm evlatları da korusun.. Son haberi aldıktan sonra yazasim gelmiyor sanki haksızlık ediyormusum gibi hissediyorum ... Hep dualarında Emir bebek ve ailesi Rabbimin mucizeleri çoktur size ve sizin gibi tüm bekleyenlere umut olacak hayırlı kapılar açsın önünüze ... Allah'a emanet ...Gecmis olsun canim. Dikkat de etsen, sakinsan da olan oluyor iste. Cocugun elini ayagini baglayamiyorsun ki.. Neyse ki bir seyi yok. 2 hafta once benim kucuk oglum dustu, balkon duvarinin mermerine agzini vurdu ve ust kesici ön disi kirildi, ve o sesi duydum. “Çaaat” etti. Baktim agzindan kan geliyor. Dilini, dudagini isirmis sandim. Kani temizledim, bir baktim dis yok
Dusen parcayi bulamadim. Dis hekimine goturdum. Bu yaslarda yapilacak her turlu islem icin uyutmak gerektigini soyledi. Disin kokunun saglam oldugunu, 3-4 yasina gelip disci koltugunda oturabilecegi zaman uyutmadan islem yapilabilecegini, o da olmazsa 6-7 yasinda dis dusene kadar beklememiz gerektigini soyledi.
Atak ya da diş dönemi olabilir mi? Biz de bu ara ana öğünlerde azalma var zor yiyorArkadaşlar kahvaltı emme meyve şeklinde yaşıyoruz bir kaç gündür.onceden sevdiği yediği şeyleri yemiyor sizde durum nasil
Cok geçmiş olsun canım, oluyor maalesef , daha sağlamlari gelecek, benim kardeşimin de on dişi curuktu seker kemirmekten olmuştu, çocukluk doneminde oluyor boyle seyler, Allah büyük kazalardan korusun..Gecmis olsun canim. Dikkat de etsen, sakinsan da olan oluyor iste. Cocugun elini ayagini baglayamiyorsun ki.. Neyse ki bir seyi yok. 2 hafta once benim kucuk oglum dustu, balkon duvarinin mermerine agzini vurdu ve ust kesici ön disi kirildi, ve o sesi duydum. “Çaaat” etti. Baktim agzindan kan geliyor. Dilini, dudagini isirmis sandim. Kani temizledim, bir baktim dis yok
Canım hayırlı olsun 2.ye hamilesin sanırımCok geçmiş olsun canım, oluyor maalesef , daha sağlamlari gelecek, benim kardeşimin de on dişi curuktu seker kemirmekten olmuştu, çocukluk doneminde oluyor boyle seyler, Allah büyük kazalardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?