2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Offf demiycez de ne diyeceğiz biz şimdi.İçimiz yerle bir. Okudum okumamazlıktan gelemedim . Allah size sabır ve oğlunuza sıhhat versin inşallah.

Çok üzgünüm. Gerçekten çok üzgünüm. O yangının alevi buraya kadar geliyor
Rabbim sizlere dayanma ve sabretme gücü versin.
Ah Emir yavrum... Hicbir seyden haberi olmayan masum evladım. Annesinin babasının gözünde ki sevgiden, ellerinde ki yumuşak dokunustan hayat bulan meleğim...
İsde B bursa_83 hayatın anlamı burada annesi! Emir'in o güzel bakışlı gözlerinde, bebek ellerinde, kokusunda...Annesi, güçlü ol annesi. Sakın düşme. Emir için...

D dstn33 çok geçmiş. Yazdıklarını yüreğim ağzıma gelerek okudum. Neyse ki hafif atlatılmış. Çok şükür

Arkadaşlar kahvaltı emme meyve şeklinde yaşıyoruz bir kaç gündür.onceden sevdiği yediği şeyleri yemiyor sizde durum nasil

Bir bosluk ki icimde, ne desem ne yazsam.. darmadagin oldum. Sen ve Emir hic gormeden, tanimadan kalbimde yer etmis anne ve evlatsiniz. Yuregimde ve duamdasiniz her zaman. Allah merhametini esirgemesin ustunuzden.

Gecen gun aklima geldiniz, “ne yapiyor gozluklu sirinimiz?” acaba diye dusundum. Cok sukur gecmis muayeneniz zor da olsa, darisi daha saglikli gunlere insallah.

Gecmis olsun canim. Dikkat de etsen, sakinsan da olan oluyor iste. Cocugun elini ayagini baglayamiyorsun ki.. Neyse ki bir seyi yok. 2 hafta once benim kucuk oglum dustu, balkon duvarinin mermerine agzini vurdu ve ust kesici ön disi kirildi, ve o sesi duydum. “Çaaat” etti. Baktim agzindan kan geliyor. Dilini, dudagini isirmis sandim. Kani temizledim, bir baktim dis yok
Dusen parcayi bulamadim. Dis hekimine goturdum. Bu yaslarda yapilacak her turlu islem icin uyutmak gerektigini soyledi. Disin kokunun saglam oldugunu, 3-4 yasina gelip disci koltugunda oturabilecegi zaman uyutmadan islem yapilabilecegini, o da olmazsa 6-7 yasinda dis dusene kadar beklememiz gerektigini soyledi.
Oluyor yani; dusuyor, yaralaniyor.. ne kadar dikkat etsen de oluyor..

Size de çok geçmiş olsun hepsi Allah'a emanet

Gecen gun aklima geldiniz, “ne yapiyor gozluklu sirinimiz?” acaba diye dusundum. Cok sukur gecmis muayeneniz zor da olsa, darisi daha saglikli gunlere insallah.
Çok teşekkür ederiz. Biz artık onu o haliyle seviyoruz. Gözlüğü sayesinde oldukça lakabı var:) Harry Potter, küçük bilgin, maviş, Blue, gözlüklü bebek vs... :)

Çok teşekkür ederiz. Biz artık onu o haliyle seviyoruz. Gözlüğü sayesinde oldukça lakabı var:) Harry Potter, küçük bilgin, maviş, Blue, gözlüklü bebek vs... :)
Blue ayri bir hosuma gitti. Hepsi de cok havali, cok sevimli :) Eminim kendisi de cok sevimlidir. Operim gozlerinden minikkusun.

Size de çok geçmiş olsun Allah korumuş .. Allah tüm evlatları da korusun.. Son haberi aldıktan sonra yazasim gelmiyor sanki haksızlık ediyormusum gibi hissediyorum ... Hep dualarında Emir bebek ve ailesi Rabbimin mucizeleri çoktur size ve sizin gibi tüm bekleyenlere umut olacak hayırlı kapılar açsın önünüze ... Allah'a emanet ...

Arkadaşlar kahvaltı emme meyve şeklinde yaşıyoruz bir kaç gündür.onceden sevdiği yediği şeyleri yemiyor sizde durum nasil
Atak ya da diş dönemi olabilir mi? Biz de bu ara ana öğünlerde azalma var zor yiyor

Cok geçmiş olsun canım, oluyor maalesef , daha sağlamlari gelecek, benim kardeşimin de on dişi curuktu seker kemirmekten olmuştu, çocukluk doneminde oluyor boyle seyler, Allah büyük kazalardan korusun..

Cok geçmiş olsun canım, oluyor maalesef , daha sağlamlari gelecek, benim kardeşimin de on dişi curuktu seker kemirmekten olmuştu, çocukluk doneminde oluyor boyle seyler, Allah büyük kazalardan korusun..
Canım hayırlı olsun 2.ye hamilesin sanırım
Geçmişi okuyamıyorum ama diğer Bebeğin ne kadarlık planlı mı oldu merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…