• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
her sabah uyaniyorum bu kabus bitecek mi diye..
ama bitmiyor..
kuzum iyilesmiyor..
ciglik atamiyor..
sesli aglayamiyor..
hicbir yiyecegin tadini alamiyor..

butun inanclarim yerle bir..
emirim güzel yavrum benim keşke sana birşeyler yapmak elimden gelse ...annenin içindeki yangına bir nebze su serpebilsem... böyle zamanlarda olmaz olsun böyle dünya diyorum sadece ...yine de mucizeler de var ben inanıyorum ...inş sana bir ışık doğar hiç beklemedik bir anda ..hep dualarında olacaksın sen de annende

renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..
artik soylenecek tek kelime yok..
bir anneye ve bir babaya verilebilecek en aci haberlerden biri verildi:

"cocugunuz tedavisi yok. ilaci yok. kok hucre vs. gibi etkisiz yontemlerin bir faydasi yok.insallah ilerde bir tedavisi olur."

iste bu kadar basit cumlelerle kolumuz kanadimiz kirildi.yasadiklarimizi anlatacak hicbir cumle yok,hicbir teselli cumlesi yok. acimi hafifletecek hicbir sey yok.gelecege dair hicbir heyecan kalmadi.
her sey bos..
her sey anlamsiz..

ama bunlara ragmen bize roller bicildi..
guclu olacakmisiz..
daha kotulerini dusunup sukredecekmisiz..
allahin sevdigi kullariymisiz biz..
cenneti haketmisiz..

ne kadar kolay cumleler,yaziverdim hemen..

Ah canım yaa.acını taa yüreğimde hissettim.çok zor yaşadıkların.psikolojini düşünemiyorum.
Her duamda emir var.
Sana teselli cümleleri kuramam,içini rahatlatamam.ama Rabbine küsme darılma canım arkadaşım.
Aksine ona sığın ki gönlüne ferahlık gelsin.
Belki kızıcaksın bana.ama neden başımıza geldi diye düşünmek kimseye fayda getirmez.
Belki hatırlarsın kızım yarık dudak doğdu.oda 1000 de 1 ihtimaldi.1. çocukta olduğu için ikinci çocukta olma şansı dahada arttı.
Rabbimin bi hikmeti var elbet.başımıza gelen her musubetin bi hakikati var.sabredip Allahın müjdelediği kullarından olucaz inşaallah.söylemesi kolay,yaşaması zor bi durum.

Rabbim güç kuvvet versin.nacizane tavsiyem kurana sarıl.vaktin oldukça mealini oku.orda seni teselli edicek ayetlerle karşılaşıcaksın.bi nebze ferahlarsın inşaallah.

Rabbimin en sevdiğim dediği rasulullah efendimiz ( sav) in hayatını bi oku.anne babasını küçükken kaybetmiş.öksüz yetim kalmış.hayattayken 6 tane evladını toprağa vermiş.
Oda üzüldü,oda ağladı ama isyan etmedi...

Her zaman duamdasınız.inşaallah seni üzücek kırıcak bişey söylememişimdir.
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin..Amin

renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..

"cocugunuz tedavisi yok. ilaci yok. kok hucre vs. gibi etkisiz yontemlerin bir faydasi yok.insallah ilerde bir tedavisi olur."

iste bu kadar basit cumlelerle kolumuz kanadimiz kirildi.yasadiklarimizi anlatacak hicbir cumle yok,hicbir teselli cumlesi yok. acimi hafifletecek hicbir sey yok.gelecege dair hicbir heyecan kalmadi.
her sey bos..
her sey anlamsiz..

guclu olacakmisiz..
cenneti haketmisiz..

Ne söylesem ne yazsam boş. Umarım bir mucize olur ve tekrar güler yüzünüz. Umarım bir mucize tedavi bulunur.
Çok zor, dayanmak sabretmek çok zor. Allah kuvvet ve sabır versin size.

Dün arasın eli kapıya sıkısti.sag elinin 4.parmagi kapıya sıkışmış babası çok dikkat eder normalde hangi hızla odadan çıkarların elini soktysa kapı arasına sıkışmış.esim kapıyı kapatmis çocuğun bi sesi kesilmiş sonra feryat figan yanlarına öyle zor gittim ki ne göreceğim Allah bilir diye.baktim neredeyse preslenmiş gibi tırnak kismi:KK43:parmak ucuucu dumdu hemen taksi çağırdım hastane yakın eşim siz hemen gidin birbirimizin hazırlanmasını beklemeyelim dedi.kaptigim gibi çıktım evden.doktor tırnak yatağı yerinde kötü görünmüyor dedi röntgen çekildi.cok şükür kırık yok.ama içim yandı.evlat başka B bursa_83 anlıyorum seni üzülüyorum dua ediyorum doğanın kanununa aykiri sen gibi yanamam.keske elimden bişe gelse dua dan başka.

Dün arasın eli kapıya sıkısti.sag elinin 4.parmagi kapıya sıkışmış babası çok dikkat eder normalde hangi hızla odadan çıkarların elini soktysa kapı arasına sıkışmış.esim kapıyı kapatmis çocuğun bi sesi kesilmiş sonra feryat figan yanlarına öyle zor gittim ki ne göreceğim Allah bilir diye.baktim neredeyse preslenmiş gibi tırnak kismi:KK43:parmak ucuucu dumdu hemen taksi çağırdım hastane yakın eşim siz hemen gidin birbirimizin hazırlanmasını beklemeyelim dedi.kaptigim gibi çıktım evden.doktor tırnak yatağı yerinde kötü görünmüyor dedi röntgen çekildi.cok şükür kırık yok.ama içim yandı.evlat başka B bursa_83 anlıyorum seni üzülüyorum dua ediyorum doğanın kanununa aykiri sen gibi yanamam.keske elimden bişe gelse dua dan başka.
Çok geçmiş olsun canımm, artık daha dikkatli olmamız lazım çok hareketlendiler. Kapıya kapanmaması için koruyuculardan takıyoruz biz baya işe yaradı sizde o tarz bişey takabilirsiniz inş bidaha tekrarlamaz , geçmiş olsun:KK43:

Çok gecmis olsun benzer bir durumu 2-3 ay önce biz de yaşamıştık arabadan bebek arabasını aldim bir elimde Metehan baktim ozellikle eli orda degil bagaj kapısını bir kapadim dort parmak icerde kaldı, apar topar hastaneye gittik röntgen cekildi, bir sey cikmadi cok şükür ellerine tas degse ana yüreği dayanamıyor Rabbim tüm bebeklere sifa versin ins..

Çok geçmiş olsun canımm, artık daha dikkatli olmamız lazım çok hareketlendiler. Kapıya kapanmaması için koruyuculardan takıyoruz biz baya işe yaradı sizde o tarz bişey takabilirsiniz inş bidaha tekrarlamaz , geçmiş olsun:KK43:
Sağol cnm insallah.

Çok gecmis olsun benzer bir durumu 2-3 ay önce biz de yaşamıştık arabadan bebek arabasını aldim bir elimde Metehan baktim ozellikle eli orda degil bagaj kapısını bir kapadim dort parmak icerde kaldı, apar topar hastaneye gittik röntgen cekildi, bir sey cikmadi cok şükür ellerine tas degse ana yüreği dayanamıyor Rabbim tüm bebeklere sifa versin ins..
Çok teşekkür ederim.amin ins.bir elinden babası tutarken diğer eli kalmış ama nasıl olduysa bir parmak ucu dumduzdu aklım gitti.esim bakamadı bile.kendini suclushissetti.eve gelince parmağın o dumduz halı normale döndü

Offf geçmiş olsun okurken içim gitti,bende malesef kapıyla pervaz arasına sıkıştırdım o an bayılcaktım:anne: sizlerde dikkat edin o aralara elini sokuyo sizde bilmeden kapıyı kapatırsınız Allah korusun düşünmesi bile dehşet.

Offf geçmiş olsun okurken içim gitti,bende malesef kapıyla pervaz arasına sıkıştırdım o an bayılcaktım:anne: sizlerde dikkat edin o aralara elini sokuyo sizde bilmeden kapıyı kapatırsınız Allah korusun düşünmesi bile dehşet.
Çok tsk ederim

renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..

her sey bos..
her sey anlamsiz..

guclu olacakmisiz..
cenneti haketmisiz..

Ne denir ne soylenir bilemiyorum. Rabbim sizlere sabır Emir e de şifa versin inşallah. İnşallah bir mucize olsun ve Emir in tedavisinin mümkün, dualarımızın kabul olduğu bir güne uyanalim. Her zaman aklımdasınız, dualarımdasınız. Keşke elimden daha fazlası gelse arkadaşım

Çok teşekkür ederim.amin ins.bir elinden babası tutarken diğer eli kalmış ama nasıl olduysa bir parmak ucu dumduzdu aklım gitti.esim bakamadı bile.kendini suclushissetti.eve gelince parmağın o dumduz halı normale döndü
Bi anda hareket ediyorlar, bazen ne kadar dikkat etsek de oluyor maalesef, onların kemikleri o kadar esnek ki, Rabbim ona gore yaratmış en cok kazalarin olduğu donem, bir o kadar da daha az hasar aldiklari..

Bi anda hareket ediyorlar, bazen ne kadar dikkat etsek de oluyor maalesef, onların kemikleri o kadar esnek ki, Rabbim ona gore yaratmış en cok kazalarin olduğu donem, bir o kadar da daha az hasar aldiklari..
Sen nasılsın peki canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

Sen nasılsın peki canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
İyiyiz sukur canim, cinsiyeti cok merak ediyorum ama dr gördüğü halde soylemedi, bu haftalarda soylemiyormus, ikili test yaptirdik usg normal kan sonuçlarını göstermedik henüz. Sizler nasılsınız?

İyiyiz sukur canim, cinsiyeti cok merak ediyorum ama dr gördüğü halde soylemedi, bu haftalarda soylemiyormus, ikili test yaptirdik usg normal kan sonuçlarını göstermedik henüz. Sizler nasılsınız?
İyiyiz canm şükür . Diğer bebeğin erkekti galiba dimi ? Sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi :)

İyiyiz canm şükür . Diğer bebeğin erkekti galiba dimi ? Sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi :)
Evet ilki erkekti, onda hep erkek hissetmistim, bunda kız hissediyorum. IMG_20190110_225411.jpg
Bakın burda alttaki oğlumun simdiki ustteki..

Kemikleri esnekmis dediğin gibi acildeki doktor da öyle söyledi.Hepsi Allah'a emanet.

Ben de kiz hissediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin tüm zorlukları kolaylaştırsin insallah

Back