• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Havalar soğumadan önce odasında yatırdığımız zamanlar bir kere yanımıza aldık oğlana jest olsun diye.yatmadı kendi yatağını istedi çok alemler
Valla biz nasıl ayircaz hiç bilmiyorum 2 aylıkken hasta olmuştu bir aldık yanimiza alış o alış :KK70: aslında gündüz kendi yatağında yatırıyor ama gece ayırmadik hiç üçümuz de memnun kalınca bir de artık gece kalkınca gelip basini göğsüme koyup saclarini oksattiriyor bazen de babasına gel de ayır yanımızdan diyiruz:KK36:

Cephesinden dolayı sanirim bız ne yapsak isitamadik.isi yalıtımınin iyi olmaması eklenince mecbur odamıza açtık park yatağını.uzerini açan bir bebek degil maşallah çok donuyor ama nasil başarıyorsa uzerini acmiyor.
Maşallah bizimki üzerine bir şey orttugum anda derin uykuda dahi olsa ayakları ile tepmeye basliyor:olamaz:

Valla biz nasıl ayircaz hiç bilmiyorum 2 aylıkken hasta olmuştu bir aldık yanimiza alış o alış :KK70: aslında gündüz kendi yatağında yatırıyor ama gece ayırmadik hiç üçümuz de memnun kalınca bir de artık gece kalkınca gelip basini göğsüme koyup saclarini oksattiriyor bazen de babasına gel de ayır yanımızdan diyiruz:KK36:
Herkes için herşeyin bir zamanı vardır travmaya neden olmadan siz de ayırırsinız bir gun

Cephesinden dolayı sanirim bız ne yapsak isitamadik.isi yalıtımınin iyi olmaması eklenince mecbur odamıza açtık park yatağını.uzerini açan bir bebek degil maşallah çok donuyor ama nasil başarıyorsa uzerini acmiyor.
Maşallah diyelim ozaman,kızımın üzerini örttüğüm an açıyo bende hemen açtığı taraftan bi tane daha örtüyorum bi süre idare ediyor:KK54:

Off nasıl ayırmaya dayanabilirsiniz ki ben burda eridim :KK37: işte bu ihtimaller yüzünden biz hiç o işlere bulaşmadık :KK70: yoksa bayılıyorum bebekle yatmaya,yeğenim 4 yaşında ve hala anne babasıyla yatıyo,hatta öyle bi yatıyo ki birinden biri mecbur başka yatağa geçiyo( bende bana kötü örnek verenlere benzedim bunu söyleyerek :deli: tabi ki öyle değil zaman geçmeden bir an önce ayır demek için yazdım :KK66: )

Herkes için herşeyin bir zamanı vardır travmaya neden olmadan siz de ayırırsinız bir gun
Aynen canım yaza doğru kısmetse denemelere başlayacağız anlamaya başladıkça daha da zorlaşacak çünkü ...

Maşallah diyelim ozaman,kızımın üzerini örttüğüm an açıyo bende hemen açtığı taraftan bi tane daha örtüyorum bi süre idare ediyor:KK54:

Off nasıl ayırmaya dayanabilirsiniz ki ben burda eridim :KK37: işte bu ihtimaller yüzünden biz hiç o işlere bulaşmadık :KK70: yoksa bayılıyorum bebekle yatmaya,yeğenim 4 yaşında ve hala anne babasıyla yatıyo,hatta öyle bi yatıyo ki birinden biri mecbur başka yatağa geçiyo( bende bana kötü örnek verenlere benzedim bunu söyleyerek :deli: tabi ki öyle değil zaman geçmeden bir an önce ayır demek için yazdım :KK66: )
:)) Yok yok anlıyorum haklısın da inşallah o da biz de uzulmeden halledecegiz havalar da düzelsin biraz şimdi hiç kiyamiyorum :anne:

Sabah 4 te "Alo huloo habidum " gibi sesler ve birtakım pataklamalara maruz kalarak uyanıp hala uyumayan anneler var mı?:anne: :uykucu:

Merhaba herkese.
Bu uyku olayı iyice zorlamaya başladı beni.
Bana bi akıl verin lütfen yoksa var olanda yerinden gidecek. :cry:
Gündüz tek uykuya geçti. Ama sadece memede uyuyor. Gece gündüz uyandıkça memede olmak istiyor. Bebekken böyle değildi.
Odasını ayırmıştım. Beyfendi şimdi sadece bizimle yatıyor. İlk uyuttupumda hemen yatağına koyuyorum, uyanınca mümkün değil uyumuyor kapıyı gösteriyor bizle yatmak istiyor. Çok yoruldum yıprandım çok pişmanım memede uyutmaya alıştırdığım için . Keşke zamanı geri alabilsek keşke emzik alabilseydi:KK42:
.isyan ediyorum ama canı sağolsun diyorum.kış bize hiç iyi gelmedi çok bunalıyor.

Merhaba herkese.
Bu uyku olayı iyice zorlamaya başladı beni.
Bana bi akıl verin lütfen yoksa var olanda yerinden gidecek. :cry:
Gündüz tek uykuya geçti. Ama sadece memede uyuyor. Gece gündüz uyandıkça memede olmak istiyor. Bebekken böyle değildi.
Odasını ayırmıştım. Beyfendi şimdi sadece bizimle yatıyor. İlk uyuttupumda hemen yatağına koyuyorum, uyanınca mümkün değil uyumuyor kapıyı gösteriyor bizle yatmak istiyor. Çok yoruldum yıprandım çok pişmanım memede uyutmaya alıştırdığım için . Keşke zamanı geri alabilsek keşke emzik alabilseydi:KK42:
.isyan ediyorum ama canı sağolsun diyorum.kış bize hiç iyi gelmedi çok bunalıyor.
Biz de aynı şekildeyiz canım hep memede uyur gece 3-4 kez emmeye kalkiyoruz ya devam ediyor uykuya ya da uyanıp 2-3 saat takılıp bu süre içinde 3 -5 kez daha emip uyumaya çalışıyoruz . Ben de ayakta sallamaya falan alistirmadigim için hayiflaniyorum bazen ama çok gazlı bir bebekti hep kucakta olmak istiyordu o yüzden olmadı o şekilde. Bir de bana çok düşkün illaki benim kucağıma gelecek bir sıkıntı varsa ya da uyumak istiyorsa eskiden babası gezerek uyuturdu onu da istemiyor. Bazen benim rahatsizliklarm oluyor o dönemlerde zor olabiliyor ama benim bir şikayetim yok çok şükür ... Elbette geçecek bu günler evet yipraniyoruz belki zorlanıyoruz ama bence keyfini de cikarmaliyiz:anne::KK68: çünkü bu dönemler aslında çok kısa sürecek ve buyuyecekler o zaman istesek de bu kadar yakın bağ kuramayacagiz .. sen de böyle telkin et kendini anneyiz biz sadece içgüdüsel olarak bile çok gucluyuz canım :KK19::KK39:

Biz de aynı şekildeyiz canım hep memede uyur gece 3-4 kez emmeye kalkiyoruz ya devam ediyor uykuya ya da uyanıp 2-3 saat takılıp bu süre içinde 3 -5 kez daha emip uyumaya çalışıyoruz . Ben de ayakta sallamaya falan alistirmadigim için hayiflaniyorum bazen ama çok gazlı bir bebekti hep kucakta olmak istiyordu o yüzden olmadı o şekilde. Bir de bana çok düşkün illaki benim kucağıma gelecek bir sıkıntı varsa ya da uyumak istiyorsa eskiden babası gezerek uyuturdu onu da istemiyor. Bazen benim rahatsizliklarm oluyor o dönemlerde zor olabiliyor ama benim bir şikayetim yok çok şükür ... Elbette geçecek bu günler evet yipraniyoruz belki zorlanıyoruz ama bence keyfini de cikarmaliyiz:anne::KK68: çünkü bu dönemler aslında çok kısa sürecek ve buyuyecekler o zaman istesek de bu kadar yakın bağ kuramayacagiz .. sen de böyle telkin et kendini anneyiz biz sadece içgüdüsel olarak bile çok gucluyuz canım :KK19::KK39:
Evet canım çok haklısın ben de çok bunaldım artık onunda etkisi olsa gerek. Uyusun istiyorum uyuyunca deli gibi özlüyorum. Galiba bende normal değilim :)

Merhabalar,
Topik hareketlenmis cok sevindim yine, ben de paylaşmayım bi kaç konuyu. Bizim 12.aydan sonra uyku teke düştü, 8-8.30 uyanış 13.00 gibi 2-3 saatlik uyku ve aksam 20.30-21.00 uykusu seklindeydi ta ki bu aya kadar, gece çığlık çığlığa uyanmalar, uykuya direnmeler cok cok artti ve psikolojik olarak cok yıprandim. Benim hatam su oldu gebelikten dolayı sutumun tadi değişti ve cok azaldı, ben de yeter ki emsin diye besiginde aglarken aldim emzirdim aldim emzirdim ve bunu aliskanlik etti ve ne memede ne de besikte uyumadı saatlerce ağladı, simdi yeni yeni toparliyoruz ins.Bez konusunda da 5 numara kullaniyoruz. Oyuncak olarak en cok arabalarini seviyor. Kitaplarını seviyor. Hareketli kitapları, hayvanlari, taşıtlari anlatan bir cok kitabi ve zeka kartlari var. Onlari anlatmam cok hoşuna gidiyor. Mutfakta tencere kapaklarla oynuyor kapak gordumu dayanamiyor acıp kapatıyor defalarca, bir de dönen şeyleri cok seviyor oyuncaklari kapakları dondurmemden büyük zevk alıyor.. Maalesef bazen agzindan diliyle yediklerini cıkarma huyu var. Bir de ekrandan uzak tutmaya calissam da dede ve anane faktoru bize engel oluyor. Bizden böyle daha aklima gelirse yazarim..

renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..
artik soylenecek tek kelime yok..
bir anneye ve bir babaya verilebilecek en aci haberlerden biri verildi:

"cocugunuz tedavisi yok. ilaci yok. kok hucre vs. gibi etkisiz yontemlerin bir faydasi yok.insallah ilerde bir tedavisi olur."

iste bu kadar basit cumlelerle kolumuz kanadimiz kirildi.yasadiklarimizi anlatacak hicbir cumle yok,hicbir teselli cumlesi yok. acimi hafifletecek hicbir sey yok.gelecege dair hicbir heyecan kalmadi.
her sey bos..
her sey anlamsiz..

ama bunlara ragmen bize roller bicildi..
guclu olacakmisiz..
daha kotulerini dusunup sukredecekmisiz..
allahin sevdigi kullariymisiz biz..
cenneti haketmisiz..

ne kadar kolay cumleler,yaziverdim hemen..

hastaliginin adi smard1 mis..
esimle bende varmis bu lanet gen..
ikimiz birbirimizi bulmusuz koca dunyada..
ustune ustluk hastalik ihtimali %25..
o kadar sansli kullariz ki biz onu da yakaladik ve %25e girdik..
cok sukur..
bin sukur..
turkiyede sadece birkac cocukta var bu hastalik..
şaka gibi..
biri de emir..

her sabah uyaniyorum bu kabus bitecek mi diye..
ama bitmiyor..
kuzum iyilesmiyor..
ciglik atamiyor..
sesli aglayamiyor..
hicbir yiyecegin tadini alamiyor..

butun inanclarim yerle bir..

her sabah uyaniyorum bu kabus bitecek mi diye..
ama bitmiyor..
kuzum iyilesmiyor..
ciglik atamiyor..
sesli aglayamiyor..
hicbir yiyecegin tadini alamiyor..

butun inanclarim yerle bir..
Ben söyleyecek hiçbir şey bulamiyorum çok üzgünüm şuan ne söylesem anlamsız sizin için Rabb'im sabır versin dayanma gücü versin .....

hastaliginin adi smard1 mis..
esimle bende varmis bu lanet gen..
ikimiz birbirimizi bulmusuz koca dunyada..
ustune ustluk hastalik ihtimali %25..
o kadar sansli kullariz ki biz onu da yakaladik ve %25e girdik..
cok sukur..
bin sukur..
turkiyede sadece birkac cocukta var bu hastalik..
şaka gibi..
biri de emir..
İçim yandı yazdıklarını bile okumak bu kadar yakarken yaşamak...Allahım sabır güç ve kuvvet versin size, Emir'e, birileri umut olsun, tedavisi bulunsun ins.

Çok üzgünüm...
Ne diyebilirim hep umutluydum ben o kadar msjlaştık seninle hiç beklemiyordum bunu gerçekten birgün güzel haber vereceğine inanıyordum olmadı üzgünüm. .. B bursa83

renkler soldu..
sesler sustu..
zaman durdu..
artik soylenecek tek kelime yok..
bir anneye ve bir babaya verilebilecek en aci haberlerden biri verildi:

"cocugunuz tedavisi yok. ilaci yok. kok hucre vs. gibi etkisiz yontemlerin bir faydasi yok.insallah ilerde bir tedavisi olur."

iste bu kadar basit cumlelerle kolumuz kanadimiz kirildi.yasadiklarimizi anlatacak hicbir cumle yok,hicbir teselli cumlesi yok. acimi hafifletecek hicbir sey yok.gelecege dair hicbir heyecan kalmadi.
her sey bos..
her sey anlamsiz..

ama bunlara ragmen bize roller bicildi..
guclu olacakmisiz..
daha kotulerini dusunup sukredecekmisiz..
allahin sevdigi kullariymisiz biz..
cenneti haketmisiz..

ne kadar kolay cumleler,yaziverdim hemen..
Canım çok ama çok üzüldüm sizi düşünemiyorum bile. Rabbim dayanma gücü versin. Elimizden bir şey gelmiyor. Bazen üzülme demek bile sana haksızlık etmek gibi geliyor. Çok ama çok üzgünüm :KK43:

Back