2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de bırakacak kimsem olmadığı için spor salonuna yazılamadım çok istiyodum halbuki bende evde zumba yapıyorum
Aa iyi fikir aslında ben de evde pilates yapayım diyorum ama bizim bıdık uyuyunca temizlik bulaşık yemek derken zaman yetmiyor bile bakalım artık aslında spor şart

Ben bir taneye anca yetiyorum iki olanlar size maşallah canım uyuyunca nasıl çıkıyorsun yürüyüşe annen falan mı yanında ? Ben de 1-2 saat spora mi gitsem diyorum ne vakit bulabiliyorum ne de kimseyi

Sağol canım iki çocuk zaman zaman zor ama artık birlikte oynadıkları içinde kolay . Eşim home ofis çalışıyor ona brakıyorum canım uyutup.

Kızlar dün ve bugün tek uyku uyuduk bizde mi tek uykuya geçiş yapıyorız acaba?
Şimdide yatıyor
. Canım selam 18. Aydan itibaren tek uyku yapıyırlar zaten erken değil hata sen güni ortalayarak tek uyku düzenine göre devam et akşamları erken uyur.

Selam cnm

Çok tşk ederim ederim güzel sözlerin için.evet yaşadıklarım beni ve eşimi çok yıprattı şükrediyoruz yine de daha kötüsü olabilirdi diye de ama bazen anne yüreğine ağır geliyor konu evlat olunca herşey çok farklı oluyor hiç tanımadan bana destek olduğunuz için de ayrıca teşekkürler yüreğinize sağlık Allah tüm evlatlarımızı korusun inş

Nasıl mutlu oldum yazdıklarınıza içim biraz ferahlıyor böyle okuyunca .inş geçecek bu günlerde çok tşkler

Amin inş çok tşk ederim hep iri çocuklar bana denk geliyor herhalde diyorum eşime :) ister istemez kıyaslıyorum işte diğer çocuklarla ..sağlık problemi olmasa yapmam aslında öyle biri değilim ama takıntı yaptım herhalde . Birde büyük kızım doğduğundan beri yüzde 97 persentilde oldu hep onunla da karşılaştırıyorum sanırım inş geçecek oda Ablası gibi olacak diyorum hep kendime

İnşallah canım allah sağlık versin kuzuna inşallah . Bu zor günler bir an önce geçer ve hep sağlık bulur sizi .

Aynen cnm artık büyüyorlar
Sen böyle deyince şimdi zaten gözümüzün önünde buyuyorlar resimlere bakıyorum minicikti zaman ne kadar hızlı bol bol minciriyorum onun da hoşuna gidiyor sıpa biraz daha büyüdüklerinde böyle yoğura yoğura sevmek mümkün olmayacak çünkü (bu aradaahala bizimle yatiyor bizim durumumuz da olan var mı merak ettim )

Rabbim tüm şifa bekleyen yavrulara şifa versin analara babalara sabır versin evlatlarını bağışlasın oğlumun başını her oksadigimda hep böyle dua ediyorum saglikla büyüsün bütün yavrular analı babalı inşallah

Amin amin amiiin

Yaa bende son günlerde küçüklük videolarına resimlerine sardırdım
Yalvarıyorum lütfen bizimle on dakika yat diye ama imkansız bizimki asla yatmaz,küçükken hiç alıştırmadım şimdi de O yatmıyor

Son düzenleme:
Aynen cnm zaman su gibi
Bizde beraber yatıyoruz hava soğuduğundan beri yanınıza aldık oda bizde çok huzurluyuz birlikte yatmakta

Canım odası çok soğuk.isinmiyor bir türlü.asiri soğuklar başlayınca yanıma aldım.dogdugundan beri mecbur kalmadıkca yanımda yatirmadim çok nadir yattı.cok güzel onunla uyumak o da çok mutlu oluyor ama sonra da bu alışkanlığı bıraktırmak zor olur diye park yatağını actırdım eşime bizim odamıza.yazliktan geldiğimizden beri odasında yatıyordu bir sıkıntı olmadan

Havalar soğumadan önce odasında yatırdığımız zamanlar bir kere yanımıza aldık oğlana jest olsun diye.yatmadı kendi yatağını istedi çok alemler

Havalar soğumadan önce odasında yatırdığımız zamanlar bir kere yanımıza aldık oğlana jest olsun diye.yatmadı kendi yatağını istedi çok alemler
Onlar da haklı,bebekken biz koymadık şimdi de onlar gelmiyo gurur meselesi yaptılar bende havalar soğuyunca üzerini sık sık örtebilmek için odamıza park yatağını koydum bir gece yattı ama ertesi gün tekrar odasında yatırdım,ne kendi uyudu ne bizi uyuttu ,kızımın odası evin en sıcak odası geceleri kombinin derecesini iyice arttırıyorum ,bi kaç kat giydiriyorum,iki üç kez de üzerini örtmeye kalkıyorum böylece içim rahat oluyor.

Cephesinden dolayı sanirim bız ne yapsak isitamadik.isi yalıtımınin iyi olmaması eklenince mecbur odamıza açtık park yatağını.uzerini açan bir bebek degil maşallah çok donuyor ama nasil başarıyorsa uzerini acmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…