• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar sarp ta tek uyku yapıyor yaklaşık 13.5 aylıktan beri. Sabah 8-8:30 gibi uyanıyor öğlende 13-13.30 gibi uyuyor ve 15 te uyanmasada ben uyandırıyorum akşam uykusu sarkmasın diye . Akşamda 20:30 da uyuyor. Benim kitap önerilerim da biz en çok bu ara akıllı tilkinin masalı,ay ı kim çaldı , küçük vak vak uyku zamanı, hiç hata yapmayan kız, aç tırtıl aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Apartmanda Aras tan 2 ay sonra doğan bir kız bebek var biz görmedik apartman gorevlisi "sizin olandan küçük ama yürüyor şakır şakır konuşuyor" diyor.abisi de varmis o yavrunun evde.benim oğlan yürüyeli daha 1 hafta olmadı.densiz çok.kime neyse
Aynen canım ağzı olan konuşuyor tabiri caizse :KK35:

Selam canım iyiyiz çok şükür iki çocukla koşturucasına bir hayat nasıl akşam olmuş anlamıyorum. Zaten küçüğün peşinden bir dakika ayrılamıyorum tüm kapıları açıyor tüm dolapları döküyor nerde tehlike sarp orda. Gündüz yemek yap ev topla bebeyi uyut. Uyutunca 1 saat yürüyüşe çıkıyorum. Sonra gel büyükle ilgilen bri bakmışım akşam olmuş.

Çok geçmiş olsun canım kızına allah şifasını versin sağlığına kavuşsun kuzu. Bence kilosu düşük değil gaye iyi . Çevremde bu yaşlarda çok kız bebek var hemen hemen hepsi 9-10 kilo arası. Kendimi üzme .
Ben bir taneye anca yetiyorum iki olanlar size maşallah :nazar: canım uyuyunca nasıl çıkıyorsun yürüyüşe annen falan mı yanında ? Ben de 1-2 saat spora mi gitsem diyorum ne vakit bulabiliyorum ne de kimseyi :KK15:

Ben bir taneye anca yetiyorum iki olanlar size maşallah :nazar: canım uyuyunca nasıl çıkıyorsun yürüyüşe annen falan mı yanında ? Ben de 1-2 saat spora mi gitsem diyorum ne vakit bulabiliyorum ne de kimseyi :KK15:
Sahilde ne güzel olur yürüyüş yapmak...aliagada bir park var akşamları çok güzel oluyordu deniz kenarında.insanlar cıvıl cıvıl ah İzmir'de olsaydım keske

Benim de bırakacak kimsem olmadığı için spor salonuna yazılamadım çok istiyodum halbuki :KK12: bende evde zumba yapıyorum :KK76:

Sahilde ne güzel olur yürüyüş yapmak...aliagada bir park var akşamları çok güzel oluyordu deniz kenarında.insanlar cıvıl cıvıl ah İzmir'de olsaydım keske
Evet canım yaz gelse oglusla iner iner dururuz sahile mis gibi :KK36: geçen geldiğinizde görüşemedik belki bu sene yine gelirseniz biz burada olursak nasip olur hep birlikte yururuz Hoppa

Back