2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar sarp ta tek uyku yapıyor yaklaşık 13.5 aylıktan beri. Sabah 8-8:30 gibi uyanıyor öğlende 13-13.30 gibi uyuyor ve 15 te uyanmasada ben uyandırıyorum akşam uykusu sarkmasın diye . Akşamda 20:30 da uyuyor. Benim kitap önerilerim da biz en çok bu ara akıllı tilkinin masalı,ay ı kim çaldı , küçük vak vak uyku zamanı, hiç hata yapmayan kız, aç tırtıl aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Aynen canım ağzı olan konuşuyor tabiri caizse

Ben bir taneye anca yetiyorum iki olanlar size maşallah canım uyuyunca nasıl çıkıyorsun yürüyüşe annen falan mı yanında ? Ben de 1-2 saat spora mi gitsem diyorum ne vakit bulabiliyorum ne de kimseyi

Ben bir taneye anca yetiyorum iki olanlar size maşallah canım uyuyunca nasıl çıkıyorsun yürüyüşe annen falan mı yanında ? Ben de 1-2 saat spora mi gitsem diyorum ne vakit bulabiliyorum ne de kimseyi
Sahilde ne güzel olur yürüyüş yapmak...aliagada bir park var akşamları çok güzel oluyordu deniz kenarında.insanlar cıvıl cıvıl ah İzmir'de olsaydım keske

Benim de bırakacak kimsem olmadığı için spor salonuna yazılamadım çok istiyodum halbuki bende evde zumba yapıyorum

Sahilde ne güzel olur yürüyüş yapmak...aliagada bir park var akşamları çok güzel oluyordu deniz kenarında.insanlar cıvıl cıvıl ah İzmir'de olsaydım keske
Evet canım yaz gelse oglusla iner iner dururuz sahile mis gibi geçen geldiğinizde görüşemedik belki bu sene yine gelirseniz biz burada olursak nasip olur hep birlikte yururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…