• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gretchen Grundler Gretchen Grundler kızım uyudu 20 dakika oluyo,korktuğum şimdilik başıma gelmedi :KK66: uzun uyuduğu günler uyku uykuyu getirir sözünü onaylıyo genelde :KK66:
Ay maşallah diyeyim o zaman. Benim kız gece uykusuna 6 saati doldurmadan yatmıyor, 4’te uyandı bugün geç uyuduğu için bir şey yapamadım be 10’da uyudu. Normalde o saate kalmıyor tek uyku olduğu için. Ben de bittim o kadar uyanık kaldığı için tabi.

Belki kötü niyetle dememiştir, ben de yakın arkadaşlarım hariç kimseye kilosunu tam söylemiyorum, az önce bile yazmadım tam halini. Bir nedeni yok, sadece içimden öyle geldiği için yapıyorum. Uzun zamandır da böyle, belki arkadaşının da böyle garip bir huyu vardır. Konu çocuk olunca kimin neye takılacağı, neyi takıntı yapacağı belli olmuyor.
Aynen dediğin gibi konu evlat olunca herkes farklı oluyor işte .

Belki kötü niyetle dememiştir, ben de yakın arkadaşlarım hariç kimseye kilosunu tam söylemiyorum, az önce bile yazmadım tam halini. Bir nedeni yok, sadece içimden öyle geldiği için yapıyorum. Uzun zamandır da böyle, belki arkadaşının da böyle garip bir huyu vardır. Konu çocuk olunca kimin neye takılacağı, neyi takıntı yapacağı belli olmuyor.

Oda aklınca evladını koruyor sanırım işte .şuan daha iyiyim ağlamak iyi geldi sanırım
Ben kilosunu saklayan hiç bi anneyi anormal görmüyorum çünkü ben de aynısını yapabiliyorum ama yanımdaki zaten o konuda üzülüyosa böyle davranmıyorum , biraz kişiye göre muamele edilebilir bazı hassas konularda o_O

Ay maşallah diyeyim o zaman. Benim kız gece uykusuna 6 saati doldurmadan yatmıyor, 4’te uyandı bugün geç uyuduğu için bir şey yapamadım be 10’da uyudu. Normalde o saate kalmıyor tek uyku olduğu için. Ben de bittim o kadar uyanık kaldığı için tabi.
Dediğim gibi bugünlerde kaçta uyuyup kaçta kalktığımız konusunda bi dengesizlik var ,bizde 3 te öğle uykusundan kalkıp 9 gibi gece uykusuna yatardık genelde:KK24:

Bizim uykularımız onun olsun mışıl mışıl uyusun inş
Teşekkürler canım bütün minikler keyifle uyusun inşallah :KK200:

Ben de kızıma zamanında ısırıp kendi yiyebileceği şeyleri çok vermedim,korkuyodum genelde ezerek yedirdim şimdi hala köfte makarna türü şeyleri rahat yiyemiyor ,yeni yeni çiğnedikten sonra yutmaya başladı önceden ısırdığı şeyi ağzında bekletip çıkarıyodu ,bende bu konu da eleştirenlere kızıyodum evet hata bende,tecrübesizlikten yalnızlıktan cesaret edemedim yanlışımı kabul ediyorum diyorum ama öneride bulunmak yerine garipsemeyi tercih edenlere çokta cevap vermiyorum.

Ben de kızıma zamanında ısırıp kendi yiyebileceği şeyleri çok vermedim,korkuyodum genelde ezerek yedirdim şimdi hala köfte makarna türü şeyleri rahat yiyemiyor ,yeni yeni çiğnedikten sonra yutmaya başladı önceden ısırdığı şeyi ağzında bekletip çıkarıyodu ,bende bu konu da eleştirenlere kızıyodum evet hata bende,tecrübesizlikten yalnızlıktan cesaret edemedim yanlışımı kabul ediyorum diyorum ama öneride bulunmak yerine garipsemeyi tercih edenlere çokta cevap vermiyorum.
İlk çoçuğunsa böyle davranman normal İnsan ilklerde daha ürkek davranıyor benim ikinci çocuğum daha rahat davranıyorum ama maalesef küçük Kızım da senin ki gibi ısırarak yemiyor pilavı bile yeni yeni yiyor hep çorba tarzı yemek istiyor merak etme yutmaya başlamış gerisi gelir bunda garipsenecek ne var ki herkes mükemmel mi önce İnsan kimseyi yargılamadan kendine dönüp bir bakacak

Acaba emir nasıl oldu annesi uzun zamandır yazmıyor inş iyidir rabbim şifasını versin en kısa sürede
Benim de hep aklımda ya. Sürekli sorup sıkıntı vermek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Hala forumu açarken hep güzel haber vardır diye bakıyorum sayfalara.

Çok şükür dermanı var ama ruhen bazen kaldıramıyor insan yoruluyor çok tşk ederim amin inş
Evet ben de hatırlıyorum sizi haber almak ne güzel yaz arada lütfen derman biz olamasak da destek oluruz elimizden geldiğince . Gretchen Grundler Gretchen Grundler e katılıyorum kimseye kulak asma gerekirse tersle gereksiz yorumlarla canını sıkmalarına izin verme . Ne mutlu ki evladın yanında kucağında seninle birlikte en büyük teselli bu belki de... Yaşamayan bilemez elbette ki içinde yaşadıklarını ama eminim ki sen de çok güçlü bir annesin ve inanıyorum ki her şey çok güzel olacak .. Rabbim yar ve yardimciniz olsun tez zamanda şifa bulsun yavrunuz inşallah ...

Benim de hep aklımda ya. Sürekli sorup sıkıntı vermek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Hala forumu açarken hep güzel haber vardır diye bakıyorum sayfalara.
Benim de aklımda hep ben de yazıp sürekli rahatsızlık mi veririm acaba diye yazmak istemiyorum inşallah her şey yolundadır

Anne olduğumdan beri inandığım tek şey var ; herkes (kayınvaliden, annen, arkadaşın, kardeşin hatta eşin bile) her şey içi yorum yapar , (öyle değil böyle yap bunu artık yedir şunu şöyle pişir vs.) ama en dogrusunu sen bilirsin. Çünkü o senin yavrun huyu suyu gelisimi en çok senin gözünün önünde ilerliyor. Her çocuk da bir değil . Herkese he deyip kendi içime sindigi zamanlarda yaptım her şeyi elbette ben de her şeyi en iyi yapmıyorum ama bence en doğru zamanı hissediyorum ve bütün anneler doğru zamanı hissederlerHoppa

Alerjisi var benim kızımın, kilo alımı o yüzden yavaş. Bana da diyorlar çok zayıf diye, genetik diyorum. Üsteleyen olursa tersleyip ağzının payını veriyorum, hiç tahammülüm olmuyor kötüleyene, ayıplayana ya da alakasız şekilde müdahale edene. 3400 gr. 50 cm. doğdu.
dogumdan sonraki surecte beni en cok İnsanlardaki şu kilo takıntısı yordu. Benim kızımda sizinki gibi zayıf ama dirençli. Etrafımda aynı anda doğum yaptığımız 5 kişi var. Bakıyorum da şöyle bi en tombik olanı hep hasta. Rabbim hiç bir çocuğa hastalık vermesin inşallah :dua: o ayrı bir konu ama o arkadaş bile sürekli ravzanur ne kadar zayıf deyip duruyor

Merhabalar güzel anneler beni hatırlar mısınız bilmiyorum 23 agustos 2017 doğumlu bir Kızım var.daha önce yazmıştım kalp rahatsızlığım var kızımın.şükür biraz düzelme var.ama kilo ve boy sorunumuz devam ediyor ve o kadar üzülüyorum ki artık dışarı çıkmak yaşıtlarını görmek beni çok üzüyor kuzum çok küçük kaldı . Ne denediysem kilo aldıramıyorum acaba bizim kilomuz da olan var mı merak ettim şuan 9200 kilomuz boyuda 78 cm .psikolojim bozuldu artık
Merhaba canım hatırladım tabii.masallah hiç üzülme büyümüş annesi.zaten harektlendikce çoğumuzun bebeği kilo bile kaybetti.ameliyat olabileceği kiloya az kalmıs:) daha yeni yakın zamanlarda benim de aklımdan geçtin.senden haaber almak guzel

dogumdan sonraki surecte beni en cok İnsanlardaki şu kilo takıntısı yordu. Benim kızımda sizinki gibi zayıf ama dirençli. Etrafımda aynı anda doğum yaptığımız 5 kişi var. Bakıyorum da şöyle bi en tombik olanı hep hasta. Rabbim hiç bir çocuğa hastalık vermesin inşallah :dua: o ayrı bir konu ama o arkadaş bile sürekli ravzanur ne kadar zayıf deyip duruyor
Duvardan duvara atacaksın saçından tutup anlayacak o zaman ne kadar sinir bozucu olduğunu:tokat:
Sürekli bir kıyas, ‘aman bu geç konuştu bilmem kim 8 aylıkken Dostoyevski’den alıntı yapıyordu, aman seninki erken yürümüş bilmem kimin çocuğu ilkokula anasının kucağında gidiyor, dişi erken çıkmış dişi dökülür’... Saçma sapan bir sürü şey, karikatürize edilmeden anlatılmıyor da :KK20:
En son geçen annemle görüntülü konuşuyoruz, yanında da bir arkadaşı var. İlk gördü Defne’yi, anneme saçlarının önü niye açık dedi :işsiz: Yani sen benim arkadaşım olsan, eğlenceli bir şekilde söylesen güleri eğleniriz ama sen benim en son düğünde gördüğüm bir kadınsın! Sana ne. Ben anneme soruyor muyum ‘bu kadın yine kilo almış bir de çirkinleşmiş, niye eve sokuyorsun bunu?’ Diye. Gerçekten bu konuda çok sinirliyim. O gün sustum kızım hasta ve huysuzdu daha çok stres olmasın diye ama aklıma da yazdım bunu :duduk:
Bir de büyüyüp evlilik çağına gelmiş insanların bebeklikleriyle karşılaştırıyorlar ki evlere şenlik, ‘x bu yaşta cümle kuruyordu!’ YUUUUH ama:ukala::ukala::ukala:

Duvardan duvara atacaksın saçından tutup anlayacak o zaman ne kadar sinir bozucu olduğunu:tokat:
Sürekli bir kıyas, ‘aman bu geç konuştu bilmem kim 8 aylıkken Dostoyevski’den alıntı yapıyordu, aman seninki erken yürümüş bilmem kimin çocuğu ilkokula anasının kucağında gidiyor, dişi erken çıkmış dişi dökülür’... Saçma sapan bir sürü şey, karikatürize edilmeden anlatılmıyor da :KK20:
En son geçen annemle görüntülü konuşuyoruz, yanında da bir arkadaşı var. İlk gördü Defne’yi, anneme saçlarının önü niye açık dedi :işsiz: Yani sen benim arkadaşım olsan, eğlenceli bir şekilde söylesen güleri eğleniriz ama sen benim en son düğünde gördüğüm bir kadınsın! Sana ne. Ben anneme soruyor muyum ‘bu kadın yine kilo almış bir de çirkinleşmiş, niye eve sokuyorsun bunu?’ Diye. Gerçekten bu konuda çok sinirliyim. O gün sustum kızım hasta ve huysuzdu daha çok stres olmasın diye ama aklıma da yazdım bunu :duduk:
Bir de büyüyüp evlilik çağına gelmiş insanların bebeklikleriyle karşılaştırıyorlar ki evlere şenlik, ‘x bu yaşta cümle kuruyordu!’ YUUUUH ama:ukala::ukala::ukala:
Ayyy hissettiğim söylemek istediğim herşeyi yazmışsın ,tirajikomik gerçekten bu insanların hali !!! Mesela bana da hep "bilmem kimin çocuğu ilkokula gidiyo hala püre yiyo köfte pilav yiyemiyo,bu zamanda çocuk çoktan kendisi yiyebiliyo olmalıydı" yürümesi geç oldu diye" bu niye yürüyemiyo bunun yaşıtları koşuyo çok geç kalmış ........" gibi gibi tonla şey söylediler,kendilerinin hayatında herşey mükemmel zaten !!! :sinirli:

Katılıyorum her dedigine :KK19:

Apartmanda Aras tan 2 ay sonra doğan bir kız bebek var biz görmedik apartman gorevlisi "sizin olandan küçük ama yürüyor şakır şakır konuşuyor" diyor.abisi de varmis o yavrunun evde.benim oğlan yürüyeli daha 1 hafta olmadı.densiz çok.kime neyse

Selam canım iyiyiz çok şükür iki çocukla koşturucasına bir hayat nasıl akşam olmuş anlamıyorum. Zaten küçüğün peşinden bir dakika ayrılamıyorum tüm kapıları açıyor tüm dolapları döküyor nerde tehlike sarp orda. Gündüz yemek yap ev topla bebeyi uyut. Uyutunca 1 saat yürüyüşe çıkıyorum. Sonra gel büyükle ilgilen bri bakmışım akşam olmuş.

Çok şükür dermanı var ama ruhen bazen kaldıramıyor insan yoruluyor çok tşk ederim amin inş

Çok geçmiş olsun canım kızına allah şifasını versin sağlığına kavuşsun kuzu. Bence kilosu düşük değil gaye iyi . Çevremde bu yaşlarda çok kız bebek var hemen hemen hepsi 9-10 kilo arası. Kendimi üzme .

Back