Duvardan duvara atacaksın saçından tutup anlayacak o zaman ne kadar sinir bozucu olduğunu
Sürekli bir kıyas, ‘aman bu geç konuştu bilmem kim 8 aylıkken Dostoyevski’den alıntı yapıyordu, aman seninki erken yürümüş bilmem kimin çocuğu ilkokula anasının kucağında gidiyor, dişi erken çıkmış dişi dökülür’... Saçma sapan bir sürü şey, karikatürize edilmeden anlatılmıyor da
En son geçen annemle görüntülü konuşuyoruz, yanında da bir arkadaşı var. İlk gördü Defne’yi, anneme saçlarının önü niye açık dedi
Yani sen benim arkadaşım olsan, eğlenceli bir şekilde söylesen güleri eğleniriz ama sen benim en son düğünde gördüğüm bir kadınsın! Sana ne. Ben anneme soruyor muyum ‘bu kadın yine kilo almış bir de çirkinleşmiş, niye eve sokuyorsun bunu?’ Diye. Gerçekten bu konuda çok sinirliyim. O gün sustum kızım hasta ve huysuzdu daha çok stres olmasın diye ama aklıma da yazdım bunu
Bir de büyüyüp evlilik çağına gelmiş insanların bebeklikleriyle karşılaştırıyorlar ki evlere şenlik, ‘x bu yaşta cümle kuruyordu!’ YUUUUH ama