Külot bezi bi ben sevemedim galibaBiz bayağıdır 5 numara kullanıyoruz.Prima külot bez kullanıyoruz. Ama dışarıda normal cırtcırtlı bezler daha kolay oluyor diye ondan da alıyorum.
Çok teşekkürler kızlar işte tam da bu dönemde böyle bilgilere ihtiyacımız var. Kızım da müzikli oyuncaklarıyla dans etmeyi çok seviyor,bul takları doğru deliklerden atmıyo ama yanlışta olsa iterek içine sokmaya çalışıyo,halkalar vazgeçilmezimiz onları sırasıyla dizebiliyor birde mıknatıslı kalemi olan yazı tahtası var onu karalamayı seviyor.Işıklı sesli oyuncakları seviyor.eglenceli hikayeler kopekcigin telefonu dansci beatbo kopekcigin direksiyonu var.hepsi hediye geldi amca ve teyzesinden.tuslara basıp dans ediyor ya da istediği şarkı çıksın diye hangi tuşa başmasi gerektiğini öğrendi.turkce alfabe ve sayılar var hepsinde şarkı şeklinde.top havuzu hiç ilgisini çekmedi yine bir arkadaşım bultak almıştı hiç deliklerden geçirme niyeti yok direk kovaya atıyor malesef 10.aydam beri böyle.halkalarimiz var tabi..
Bir de yeni değiştirdim telefonumu eski telefonumun hafızası yetersizdi.sesli çocuk masalları uygulaması indirdim internetsiz kullanlabiliyor.iki uç gundur onu açıyorum evde ses oluyor.aklima.gelince yazarım daha.
Valla akıllıca ben hiç altini tüm cikarmadan bez değiştirmedim esofmani yarıya kadar indirirsen kacamaz tabi.gecen haftalarda fazla kurtluydu meğer pişik olmuş ondan değiştirmek istememiş bezi .hafif catlaklar ve kan cizgileri ile ggordum.yerinde durmayinca külot beze geçtik şimdi memnunum bir fark göremedim.bebekten bebeğe değişiyor tabiKülot bezi bi ben sevemedim galibaartık bez değiştirmek büyük işkence ama benim için külot bez daha büyük işkence,her seferinde külotlu çorabını eşofmanını çıkarmak çok zor çünkü zaten giymekten nefret ediyor kaçıp gidiyor,yarıya kadar indirince en azından kaçamıyo kaçsada çok gidemiyo birde kakalı bezi çıkarınca külot bezde sarıp sarmalayıp bantlama imkanın olmuyo diğerini giydirene kadar o açıkta öylece bekleyince ben bitiyorum
Yazi tahtası iyi fikir.bu aralar yeni oyuncağı fazla oldu biraz oynasın sklsin elindekilerden alayım ben de.Çok teşekkürler kızlar işte tam da bu dönemde böyle bilgilere ihtiyacımız var. Kızım da müzikli oyuncaklarıyla dans etmeyi çok seviyor,bul takları doğru deliklerden atmıyo ama yanlışta olsa iterek içine sokmaya çalışıyo,halkalar vazgeçilmezimiz onları sırasıyla dizebiliyor birde mıknatıslı kalemi olan yazı tahtası var onu karalamayı seviyor.
Biz 5 ten 4 e düştük küçükken daha tombiktiKızlar 5 numara bez kullanan var mı acaba?
4 küçük geliyor artık bize
Kaydırak da alınacaktır listesinde var top havuzu varken ek yapabiliriz belki o zaman oynar top havuzuyla.Parka hiç çıkamıyoruz bende ev için olan kaydıraklardan aldım ,salıncağı mini arabası falan evde küçük bi park ortamı oluşturduk onları da seviyor
Bende bebekken komple çıkarıyodum sonra burda bi arkadaş hiç çıkarmadan değiştiğini yazınca offff şükür meğer ne kolaymış dedim ,malum tecrübesizlikValla akıllıca ben hiç altini tüm cikarmadan bez değiştirmedim esofmani yarıya kadar indirirsen kacamaz tabi.gecen haftalarda fazla kurtluydu meğer pişik olmuş ondan değiştirmek istememiş bezi .hafif catlaklar ve kan cizgileri ile ggordum.yerinde durmayinca külot beze geçtik şimdi memnunum bir fark göremedim.bebekten bebeğe değişiyor tabi
Benim bebeğim çok iri değil biz 6 numara kullanıyoruz çok uzun zamandır.
Aslında bende 5 numara aldım büyük gelince 4 dewam ettim ama bu iki gündür sızdırmaya ve kızartmaya başladı. Bugün değiştieecem ışık hızıylaBiz bayağıdır 5 numara kullanıyoruz.Prima külot bez kullanıyoruz. Ama dışarıda normal cırtcırtlı bezler daha kolay oluyor diye ondan da alıyorum.
Onu ben de düşünüyorum bir şeyler çizmeyi de seviyorYazi tahtası iyi fikir.bu aralar yeni oyuncağı fazla oldu biraz oynasın sklsin elindekilerden alayım ben de.
Yazinki fotoları bakıyorum evet daha tombikti.ama 6 numara da iyi geliyor.5 numara aktif bebekten çiş sızmaları.baslamisti.ama.bayagi oldu 6 ya geceli.kilosuni ölçmeye korkuyorum valla.gecen sene bu zaman günde 3 5 defa olcerdim.Biz 5 ten 4 e düştük küçükken daha tombikti
Bütün oyuncakları bir arada vermekte doğru değilmiş o yüzden bende hepsini koymuyorum dönem dönem değiştiriyorum,mıknatıslı tahta çok iyi oldu diğer türlü halıları karalama riski vardıYazi tahtası iyi fikir.bu aralar yeni oyuncağı fazla oldu biraz oynasın sklsin elindekilerden alayım ben de.
Valla ben de tek tek veriyordum doğru olan o ama simdi 1 tanesini kaldırsam farkediyor sesli ışıkları sehpanın üzerine koyup hepsini birden çalıştırıyor.Bütün oyuncakları bir arada vermekte doğru değilmiş o yüzden bende hepsini koymuyorum dönem dönem değiştiriyorum,mıknatıslı tahta çok iyi oldu diğer türlü halıları karalama riski vardı
Yaa değilmi eskiden daha tombikmişler şimdi anlıyorum ,ozaman da kilosundan memnun kalmıyordum meğer pufidikmişYazinki fotoları bakıyorum evet daha tombikti.ama 6 numara da iyi geliyor.5 numara aktif bebekten çiş sızmaları.baslamisti.ama.bayagi oldu 6 ya geceli.kilosuni ölçmeye korkuyorum valla.gecen sene bu zaman günde 3 5 defa olcerdim.
Bende kediciğin uyku vakti ve afacan maymun nasıl yemek yer ? Kitabını almıştım çok sevdi onu okuyuyoruz sürekli. Birde hafıza kartlarından almıştım 6 tane koyup karttakileri tanıtıyorum . Sonra soruyorum parmağıyla gösteriyor. Artık çoğunu öğrendi.Biraz hareketlenmeler başlamışken forumda devam edelim istiyorum. Oyuncak ve kitap paylaşımı da yapalım bence. Biz mesela üst üste dizilen kaplar ve geometrik şekilleri kutuya atmaktan çok hoşlanıyoruz. Pearson yayınlarının Dokun hisset kitaplarımızdan sıkıldı sanırım artık pek ilgisini çekmiyor. Ayıcıklar uyku vakti ve piknikte resimleri acayip ilgisini çekiyor. Ben okurken de zevkle dinliyor. Başka bu tarz bol resimli , her sayfada bir cümle olan kitap bulamadım ben. Dışarı çok çıkamadığım için genelde internetten alıyorum kitapları. İlgisini çekeceğini düşündüğüm kitaplar bir geliyor uzuuunn uzuunn cümleli. Görmeden almak olmuyor.Bir kitap daha sevimli civciv çikiyi de çok severek okuyoruz.
Markadan markaya değişiyor da boylRi primada 5 kullanıyorduk bir süredir sleepy alıyoruz (zamdan sonra ) bunun 5 i büyük geldi 4 tam oturuyor. Biraz da boyandı artık kilo almıyor eskisi gibi vermiyor da öyle durum şimdilik ...Yazinki fotoları bakıyorum evet daha tombikti.ama 6 numara da iyi geliyor.5 numara aktif bebekten çiş sızmaları.baslamisti.ama.bayagi oldu 6 ya geceli.kilosuni ölçmeye korkuyorum valla.gecen sene bu zaman günde 3 5 defa olcerdim.
Kumandayla TV açmayı kanal değişmeyi öğrendi bir de kumandayı saklasak TV bin dokunmatik tuşuna basıp açıyor çareyi fişi çekmek de buldukGün geçtikçe sorunlar değişiyor pıtırcıkların hergün yeni bişey balkon kapılarını açmayı öğrenmiş bizim ki delilik bu
Aynen 11-14 ay arası çok isiriyordu.ayni gün doğdu bizim yavrular bizimki de titiz nasıl titizlikse yemek yerken ağzı kirlensin istemez mama masası kirlensin istemez ama döke saça yer normal olarak.yerdeki en ufak çöp ağzında ama:)Merhaba hanımlar ne güzel sayfa yine hareketlenmis. Bu kadar sayfa olacağını düşünmediğini için alintilayamadim. Bizim kızda 11 - 14 aylar arası memeyi çok isiriyodu hatta bayagi bi yara felan yapmıştı onu çok zor biraktik. Sonra iki yada üç kere omzumu ısırdı onda tepki vermedim bırakınca annecim çok canım acıdı bir daha ısırma lütfen dedim. Bakıcısını da tembihledim ısırırsa tepki verme gülme hiç bişey deme dedim şükür onlarda hiç bir şey yapmamış ve öylece atlattık. Ben sürekli olmasa da malesef arada Video açmak zorunda kalıyorum hafta ici evde olmadığım ve cumartesi esimin kursu olması sebebi ile çamaşır asarken evi supururken felan ama maşallah bilincinde şimdilik yalnızca mutfakta mama Sandalyesinde oturduğunda izlenebileceginin ve ben ne kadar istersem o kadar izleyebileceginin farkında. Ama ne yazıkki telefon konusunda gördüğünde hemen eline alıyor ben farkedene kadar bizikliyor. Ben farkedince hemen getiriyor bana. Başak burclarindan hep korkmustum titizlikten dolayı ama kız olması işi kurtardı bizde. Yerde gördüğü en ufak bir parçayı bile hemen çöpe atıyor yada bana getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?