2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugünde bizimki hala uyumadı son zamanlarda saatleri çok tutarsız,grip atlattık ondan beridir bu halde malesef... bizimki de artık günde tek uykuya düştü iki yaparsak gece uykusuna çok geç yatıyo

Bugünde bizimki hala uyumadı son zamanlarda saatleri çok tutarsız,grip atlattık ondan beridir bu halde malesef... bizimki de artık günde tek uykuya düştü iki yaparsak gece uykusuna çok geç yatıyo
Bizimki de uyumamak için direniyor bıdık ya hala oyun peşinde klasik gece 12-1 arası yatıyoruz bir dün istisna yapmıştı erken yatarak onda da gece 5 kez kalkıp bir tanesinde iki saat oturdu sanırım geç yatsın daha iyi

Daha bizde uyumadıkkkkk

Bizim rutini bozan etkenlerden biri de baba kızımı bugün hiç göremedim diyip(halbuki sabah öğle akşam uzun süre görüyor )uyumak üzere olan çocuğu yatağından indiriyo on dakka oynuyo benim emeklerim çöp oluyo sonra başa sarıyoruz şükür şimdi uyudu darısı uyumayan kuzulara

Bluetooth hoparlör iyi fikir ancak aklıma bişey takıldı bilgisayar ekranını nasıl kapatıyorsun ozaman uyku moduna geçiyor bizim bilgisayar, ekranı mı karartıyorsun.?

Biraz hareketlenmeler başlamışken forumda devam edelim istiyorum. Oyuncak ve kitap paylaşımı da yapalım bence. Biz mesela üst üste dizilen kaplar ve geometrik şekilleri kutuya atmaktan çok hoşlanıyoruz. Pearson yayınlarının Dokun hisset kitaplarımızdan sıkıldı sanırım artık pek ilgisini çekmiyor. Ayıcıklar uyku vakti ve piknikte resimleri acayip ilgisini çekiyor. Ben okurken de zevkle dinliyor. Başka bu tarz bol resimli , her sayfada bir cümle olan kitap bulamadım ben. Dışarı çok çıkamadığım için genelde internetten alıyorum kitapları. İlgisini çekeceğini düşündüğüm kitaplar bir geliyor uzuuunn uzuunn cümleli. Görmeden almak olmuyor.Bir kitap daha sevimli civciv çikiyi de çok severek okuyoruz.

Işıklı sesli oyuncakları seviyor.eglenceli hikayeler kopekcigin telefonu dansci beatbo kopekcigin direksiyonu var.hepsi hediye geldi amca ve teyzesinden.tuslara basıp dans ediyor ya da istediği şarkı çıksın diye hangi tuşa başmasi gerektiğini öğrendi.turkce alfabe ve sayılar var hepsinde şarkı şeklinde.top havuzu hiç ilgisini çekmedi yine bir arkadaşım bultak almıştı hiç deliklerden geçirme niyeti yok direk kovaya atıyor malesef 10.aydam beri böyle.halkalarimiz var tabi..
Bir de yeni değiştirdim telefonumu eski telefonumun hafızası yetersizdi.sesli çocuk masalları uygulaması indirdim internetsiz kullanlabiliyor.iki uç gundur onu açıyorum evde ses oluyor.aklima.gelince yazarım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…