- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Gece nöbete kalkmasınVee uyudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece nöbete kalkmasınVee uyudu
Bakacaz artık uyuduğu saati söylerimGece nöbete kalkmasın
Bizimki de uyumamak için direniyor bıdık ya hala oyun peşinde klasik gece 12-1 arası yatıyoruz bir dün istisna yapmıştı erken yatarak onda da gece 5 kez kalkıp bir tanesinde iki saat oturdu sanırım geç yatsın daha iyiBugünde bizimki hala uyumadı son zamanlarda saatleri çok tutarsız,grip atlattık ondan beridir bu halde malesef... bizimki de artık günde tek uykuya düştü iki yaparsak gece uykusuna çok geç yatıyo
Bugünde bizimki hala uyumadı son zamanlarda saatleri çok tutarsız,grip atlattık ondan beridir bu halde malesef... bizimki de artık günde tek uykuya düştü iki yaparsak gece uykusuna çok geç yatıyo
Daha bizde uyumadıkkkkkBizimki de uyumamak için direniyor bıdık ya hala oyun peşinde klasik gece 12-1 arası yatıyoruz bir dün istisna yapmıştı erken yatarak onda da gece 5 kez kalkıp bir tanesinde iki saat oturdu sanırım geç yatsın daha iyi
Şimdi uyudu bizimki de artık 3- 5 - 7 nöbetlerinde uykusunun acikmamasi dileğiyle biz de uyuyabiliriz iyi gecelerÇok şükür Uyuduuuı darısı uyumayanlara
Aynen cnm ii gecelerŞimdi uyudu bizimki de artık 3- 5 - 7 nöbetlerinde uykusunun acikmamasi dileğiyle biz de uyuyabiliriz iyi geceler
Bluetooth hoparlör iyi fikir ancak aklıma bişey takıldı bilgisayar ekranını nasıl kapatıyorsun ozaman uyku moduna geçiyor bizim bilgisayar, ekranı mı karartıyorsun.?Şarkıları indirip hoparlör ve mp3 çalarla dinleyebilirsiniz. Ya da indirdikten sonra ekranı kapatıp bilgisayardan da açabilirsiniz. Youtube falan reklam dolu, ekranı kapatıp gitsen sürekli bölünüyor dinlediğin müzik. İndirmek en güzeli.
Erkenciymis maşallah biz halay çekiyorduk dün o vakitlerÇok şükür Uyuduuuı darısı uyumayanlara
Benim bebeğim çok iri değil biz 6 numara kullanıyoruz çok uzun zamandır.Kızlar 5 numara bez kullanan var mı acaba?
4 küçük geliyor artık bize
Biz de çook uzun süredir 5 kullanıyoruz hatta bi ara 6 ya geçecektim rahat etsin diye ama hastalıkla zayıflayınca biraz daha aynı numaradan devam edeyim dedim,elimde iki paket var bitince 6 alacağımKızlar 5 numara bez kullanan var mı acaba?
Biz bayağıdır 5 numara kullanıyoruz.Prima külot bez kullanıyoruz. Ama dışarıda normal cırtcırtlı bezler daha kolay oluyor diye ondan da alıyorum.Kızlar 5 numara bez kullanan var mı acaba?
Işıklı sesli oyuncakları seviyor.eglenceli hikayeler kopekcigin telefonu dansci beatbo kopekcigin direksiyonu var.hepsi hediye geldi amca ve teyzesinden.tuslara basıp dans ediyor ya da istediği şarkı çıksın diye hangi tuşa başmasi gerektiğini öğrendi.turkce alfabe ve sayılar var hepsinde şarkı şeklinde.top havuzu hiç ilgisini çekmedi yine bir arkadaşım bultak almıştı hiç deliklerden geçirme niyeti yok direk kovaya atıyor malesef 10.aydam beri böyle.halkalarimiz var tabi..Biraz hareketlenmeler başlamışken forumda devam edelim istiyorum. Oyuncak ve kitap paylaşımı da yapalım bence. Biz mesela üst üste dizilen kaplar ve geometrik şekilleri kutuya atmaktan çok hoşlanıyoruz. Pearson yayınlarının Dokun hisset kitaplarımızdan sıkıldı sanırım artık pek ilgisini çekmiyor. Ayıcıklar uyku vakti ve piknikte resimleri acayip ilgisini çekiyor. Ben okurken de zevkle dinliyor. Başka bu tarz bol resimli , her sayfada bir cümle olan kitap bulamadım ben. Dışarı çok çıkamadığım için genelde internetten alıyorum kitapları. İlgisini çekeceğini düşündüğüm kitaplar bir geliyor uzuuunn uzuunn cümleli. Görmeden almak olmuyor.Bir kitap daha sevimli civciv çikiyi de çok severek okuyoruz.