2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Baby tvbiz de açarsak baby tv açıyoruz.bagimlilik yapmadı henüz ama hiç TV acmayanlari ben de tebrik ediyorum
Bugün bir paylaşımimda.daha yazdım sesli.cocuk.masallari uygulaması indirdim.internetsiz de açılıyor.iki uç gundur açıyorum oynarken uyurken dinliyor.tv den iyi.ama favorisi baby tv deki tickles ile big bang bandosu

Hastayım sabah beste dinç kalkmalara gün ortası gibi enerjik.alkislar fıstık almalarr yanaktan öpücük atmalar.

Kumandayla TV açmayı kanal değişmeyi öğrendi bir de kumandayı saklasak TV bin dokunmatik tuşuna basıp açıyor çareyi fişi çekmek de bulduk
Aynı bunların hepsi valla bizimki de TV açmayı kapamayı kanal değiştirmeyi ilgilenmediğimizde ilgi çekmek için kanal değiştiriyor bıdık

Peki gündüz uykusu nasıl bebekleriniz tek mi iki uyku mu yapıyor ?
12 aydan beri tek uyku Yapıyor. İki uyku yaptığı zaman gece uykuları çok sarkıyor.
Bluetooth hoparlör iyi fikir ancak aklıma bişey takıldı bilgisayar ekranını nasıl kapatıyorsun ozaman uyku moduna geçiyor bizim bilgisayar, ekranı mı karartıyorsun.?
Ayarı var onun, kapak kapalıyken Uyusun kapansın hiçbir şey olmasın seçeneklerinden birini seçebilirsin. Pil simgesinin üzerinden güç seçeneklerine basarsan oradan seçebilirsin. Windows için tabi bu.

Şu an en favori kitabı safari parkta dev pancar çılgınlığı. Bir de Uykucu aslan nasıl uyur var, onu da seviyor. Hareketli Bahçe seviyor.
Oyun olarak da şu ara mıknatısla tutulan balıklar en sevdiği. Bir de İkea’dan çekiçle vurulan bloklardan aldık, onu da çok sevdi. Onun dışında kepçe, cezve, kaşık vs. hepsinden daha güzel ona göre.

Yazi tahtası iyi fikir.bu aralar yeni oyuncağı fazla oldu biraz oynasın sklsin elindekilerden alayım ben de.
Ben de bu ara çok aldım, o yüzden vermiyorum birazını, sıkıldıkça çıkartacağım.

Bizimki sanırım lolaya aşık sesini duyunca akan sular duruyor . Bir de bando çıkınca dans ediyoruz dizlerini kira kira oynuyor sipa

Ya indanın birbirinden öğreneceği ne kadar çok şey var. Şu bilgisayar konusunda teşekkür ederim, deneyeceğim.
Mıknatıslı balıklar melissa doug marka mı , internetten incelwmiştim biraz pahalı geldi. Gerçi geçen e bebekte ahşap bul tak oyunlrını gördüm inanılmaz güzellerdi, hem tutma yerleri büyük yapılmıştı.

Tv açmıyorum , ben de izlemiyorum çünkü. Sadece başka bir yere gittiğimizde karşılaşıyor onda da dikkat etmiyor bile. 3 yaşa kadar enazından mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıcam.Dikkat eksikliği çünkü günümüzde çok yaygın malesef çocuklarda. Uzmanlar bunda çok tv- telefon- tablet izlemenin oynamanın etkisi olduğunu söylüyorlar. Telefonu da 3 gündür o uyanıkken elime almıyorum, biri aradığında kısa cevaplamaya çalışıyorum ki zaten uzununa izin vermiyor. Telefonu istediğinde de bu benim telefonum , olmaz, çocuklar telefonla oynamamalı diyorum. Biraz işe yarıyor gibi.

Offf ben de uyusun diye nefes bile almıyorum üzerime battaniye çektim ki telefonun ışığını görmesin diye,sanırım bizimki de uyudu ama biraz dalsın da öyle çıkayım odadan
Al benden de o kadar Bende emziriyordum eşimi aradım gel ışığı üstümüze kapatta uyusun diye korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…