Baby tvYerde bir şey bulduğunda bizimki de başta öğrenmişti iyy yapıp aldığı gibi bırakıyordu ya da yanında bekleyip iyy demeye devam ediyordu ben gelip alana kadar ama şimdi nedense ağzına atmayı tercih ediyorvideo hakkında ben TV hiç açmayan ve hiç TV ile tanistirmamis arkadaşlari gıpta ile okuyorum bizde mümkün olmadı . Hem çok gazlı bir bebek hem de disten dolayı çok sancı çekmiş ve çekmekte olan bir bebek . İki sancı birleşince şarkı oyun oyuncak kucak masal bazen hicbiri kar etmiyordu ve etmiyor . Gayri ihtiyari anne baba duygusalligi ile aman ağlamasın daha fazla diyerek reklamlar ve baby TV ile tanıştı gün içinde kısa süreli acabiliyorum ama dediğin gibi bizim istedigimiz ve izin verdigimiz kadar izleyebileceginin farkında . Acmassak açalım diye bir tepkisi yok sukur şimdilik .. baby TV de de çoğunlukla eğitici programlar var en önemlisi algılamasının güç olduğu o robotik cizgi filmler yok çok daha basit hayvanların ağırlık li olduğu ve bil muzikli bir kanal baska çizgi kanallar hiç ilgisini çekmiyor zaten . Yine de uzak tutabilmek en iyisi olabildiğince uzak buyutabiliriz umarım
İki uyku şeklinde bizde
Kendi uyuyor demek maşallah.hala emerek uyuyor oglusBende zorlamıyorum koyar koymaz uyudu valla zaten aşırı uykusu geliyordu 1 saat sonra uyandırırım zaten
Hastayım sabah beste dinç kalkmalara gün ortası gibi enerjik.alkislar fıstık almalarr yanaktan öpücük atmalar.Bizimki de uyumamak için direniyor bıdık ya hala oyun peşinde klasik gece 12-1 arası yatıyoruz bir dün istisna yapmıştı erken yatarak onda da gece 5 kez kalkıp bir tanesinde iki saat oturdu sanırım geç yatsın daha iyi
Eme eme yatıyo cnm kendimden nasıl ayıracak orasıda muammaKendi uyuyor demek maşallah.hala emerek uyuyor oglus
Aynı bunların hepsi valla bizimki de TV açmayı kapamayı kanal değiştirmeyi ilgilenmediğimizde ilgi çekmek için kanal değiştiriyor bıdıkKumandayla TV açmayı kanal değişmeyi öğrendi bir de kumandayı saklasak TV bin dokunmatik tuşuna basıp açıyor çareyi fişi çekmek de bulduk
12 aydan beri tek uyku Yapıyor. İki uyku yaptığı zaman gece uykuları çok sarkıyor.Peki gündüz uykusu nasıl bebekleriniz tek mi iki uyku mu yapıyor ?
Ayarı var onun, kapak kapalıyken Uyusun kapansın hiçbir şey olmasın seçeneklerinden birini seçebilirsin. Pil simgesinin üzerinden güç seçeneklerine basarsan oradan seçebilirsin. Windows için tabi bu.Bluetooth hoparlör iyi fikirancak aklıma bişey takıldı bilgisayar ekranını nasıl kapatıyorsun ozaman uyku moduna geçiyor bizim bilgisayar, ekranı mı karartıyorsun.?
Şu an en favori kitabı safari parkta dev pancar çılgınlığı. Bir de Uykucu aslan nasıl uyur var, onu da seviyor. Hareketli Bahçe seviyor.Biraz hareketlenmeler başlamışken forumda devam edelim istiyorum. Oyuncak ve kitap paylaşımı da yapalım bence. Biz mesela üst üste dizilen kaplar ve geometrik şekilleri kutuya atmaktan çok hoşlanıyoruz. Pearson yayınlarının Dokun hisset kitaplarımızdan sıkıldı sanırım artık pek ilgisini çekmiyor. Ayıcıklar uyku vakti ve piknikte resimleri acayip ilgisini çekiyor. Ben okurken de zevkle dinliyor. Başka bu tarz bol resimli , her sayfada bir cümle olan kitap bulamadım ben. Dışarı çok çıkamadığım için genelde internetten alıyorum kitapları. İlgisini çekeceğini düşündüğüm kitaplar bir geliyor uzuuunn uzuunn cümleli. Görmeden almak olmuyor.Bir kitap daha sevimli civciv çikiyi de çok severek okuyoruz.
Ben de bu ara çok aldım, o yüzden vermiyorum birazını, sıkıldıkça çıkartacağım.Yazi tahtası iyi fikir.bu aralar yeni oyuncağı fazla oldu biraz oynasın sklsin elindekilerden alayım ben de.
Bizimki sanırım lolaya aşıkBaby tvbiz de açarsak baby tv açıyoruz.bagimlilik yapmadı henüz ama hiç TV acmayanlari ben de tebrik ediyorum
Bugün bir paylaşımimda.daha yazdım sesli.cocuk.masallari uygulaması indirdim.internetsiz de açılıyor.iki uç gundur açıyorum oynarken uyurken dinliyor.tv den iyi.ama favorisi baby tv deki tickles ile big bang bandosu
Bizimki de emerek uyuyor hala ama olsun emsinler çok şükür ...Eme eme yatıyo cnm kendimden nasıl ayıracak orasıda muamma
Ay yay yay yay ye diyor bando cikincaBizimki sanırım lolaya aşıksesini duyunca akan sular duruyor . Bir de bando çıkınca dans ediyoruz dizlerini kira kira oynuyor sipa
Ya indanın birbirinden öğreneceği ne kadar çok şey var. Şu bilgisayar konusunda teşekkür ederim, deneyeceğim.12 aydan beri tek uyku Yapıyor. İki uyku yaptığı zaman gece uykuları çok sarkıyor.
Ayarı var onun, kapak kapalıyken Uyusun kapansın hiçbir şey olmasın seçeneklerinden birini seçebilirsin. Pil simgesinin üzerinden güç seçeneklerine basarsan oradan seçebilirsin. Windows için tabi bu.
Şu an en favori kitabı safari parkta dev pancar çılgınlığı. Bir de Uykucu aslan nasıl uyur var, onu da seviyor. Hareketli Bahçe seviyor.
Oyun olarak da şu ara mıknatısla tutulan balıklar en sevdiği. Bir de İkea’dan çekiçle vurulan bloklardan aldık, onu da çok sevdi. Onun dışında kepçe, cezve, kaşık vs. hepsinden daha güzel ona göre.
Ben de bu ara çok aldım, o yüzden vermiyorum birazını, sıkıldıkça çıkartacağım.
Biz onları yicez haberleri yokAy yay yay yay ye diyor bando cikincakolaya o kadar değil de sevimliler var tickles dodo ao yamyam onlara hasta
Aynen ii olsunlar daaBizimki de emerek uyuyor hala ama olsun emsinler çok şükür ...
Offf ben de uyusun diye nefes bile almıyorum üzerime battaniye çektim ki telefonun ışığını görmesin diye,sanırım bizimki de uyuduKızlar bizim ki yeni uyudu
Al benden de o kadar Bende emziriyordum eşimi aradım gel ışığı üstümüze kapatta uyusun diye korkudanOfff ben de uyusun diye nefes bile almıyorum üzerime battaniye çektim ki telefonun ışığını görmesin diye,sanırım bizimki de uyuduama biraz dalsın da öyle çıkayım odadan
Al benden de o kadar Bende emziriyordum eşimi aradım gel ışığı üstümüze kapatta uyusun diye korkudan
Biz hep böyleyizBizimki bugün iki uyku yaptı sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?