• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hepsi aynı demekki,yatağından bile peçete parçaları topluyorum ,ağzını sıkı sıkıya kapatmışsa anlıyorum ki yine peçete ,toka bişey atmış ağzına :işsiz:
Gün geçtikçe sorunlar değişiyor pıtırcıkların hergün yeni bişey balkon kapılarını açmayı öğrenmiş bizim ki delilik bu :deli::KK200:

Hepsi aynı demekki,yatağından bile peçete parçaları topluyorum ,ağzını sıkı sıkıya kapatmışsa anlıyorum ki yine peçete ,toka bişey atmış ağzına :işsiz:
Gün geçtikçe sorunlar değişiyor pıtırcıkların hergün yeni bişey balkon kapılarını açmayı öğrenmiş bizim ki delilik bu :deli::KK200:

Ay Allahım her yazılana bizdede aynısı demekten utanır oldum ama bunu da demezsem olmaz :KK70: benim kilitli kalma gibi fobim var bu yüzden çelik kapıyı kilitlemiyorum hem de biraz zor açılıyo yani kızımın açması mümkün değil ( ben öyle sanıyodum :KK66: ) bi gün eşim geldi direkt içeri girdi bende şaşırdım neden zile basmadın diye,açık kapının neyini çalayım dedi ben şok :KK57: o gün kapıyla oynuyodu meğer açmış ve saatlerce açık kalmış :skandal: o günden beri bende fobi falan kalmadı :KK70: sürekli üstten de kilitliyorum.

Yaa şu ekrana parmak kaydırma hareketi bile yapıyor yine sizinkinin gözü açılmamış ben hayır dediğimde benden kaçıyor kızdığım vakitte o kızmaya başlıyor bildiğin suçlu ve güçlü:KK70:
Aynen bizimki de öyle :KK48:isirmaya gelince bizim bidik çok nadir ısırıyor artık daha küçükken isiriyordu canimizin yandığını farketti artık isirmiyor ama o onun sevme tarzı mesela ellerini yanaklarima koyup suratlarimizi yaklaştırıp dislerini sikiyor isircakmis gibi ben onu yicem haberi yok :-)

Ay Allahım her yazılana bizdede aynısı demekten utanır oldum ama bunu da demezsem olmaz :KK70: benim kilitli kalma gibi fobim var bu yüzden çelik kapıyı kilitlemiyorum hem de biraz zor açılıyo yani kızımın açması mümkün değil ( ben öyle sanıyodum :KK66: ) bi gün eşim geldi direkt içeri girdi bende şaşırdım neden zile basmadın diye,açık kapının neyini çalayım dedi ben şok :KK57: o gün kapıyla oynuyodu meğer açmış ve saatlerce açık kalmış :skandal: o günden beri bende fobi falan kalmadı :KK70: sürekli üstten de kilitliyorum.
Maşallah sizin ki master yapmış desene :nazar:
eeee biz kendimizi onlara göre ayarlıyoruz artık

Korkularini yenmende yardımcı olmuş sana :))

Aynen bizimki de öyle :KK48:isirmaya gelince bizim bidik çok nadir ısırıyor artık daha küçükken isiriyordu canimizin yandığını farketti artık isirmiyor ama o onun sevme tarzı mesela ellerini yanaklarima koyup suratlarimizi yaklaştırıp dislerini sikiyor isircakmis gibi ben onu yicem haberi yok :-)
Çok tatlılar çok tam sevme zamanları:KK200:

Malesef +1 :KK43: Ben de ailemden uzakta başka şehirdeyim ve biz de hergün görüntülü konuşuyoruz,sesi duyar duymaz koşuyo geliyo kapatmaya çalışıyo almak istiyo ,genelde yüksek yerlere koyuyorum telefonu,tuş kilidi olduğu için açamıyo ama yeter ki ortada görsün hemen saldırıyo,hayırrr! diyince de hemen getirip bana veriyo şapşik :KK70:
Ay evett bizim oğlan da elinee almamasi gereken bir seyle basilinca al al al diyor bana:KK70:sanki zaten bana verecekmiş o yüzden elindeymis gibi

20.30 da uyudu kızım :nazar:
Maşallah yazin 20.30 da uydurdu.yaz bittiğinden beri ileri kaydi uyku saati.gunduz uykusu ve sabah uyanma saatiyle ilgili bir sarmala girdik.haftalardir en erken bugün uyudu şimdi sızdı.gecen hafta gündüz 16.00 civarı uyuyup 19.00 civarı uyanınca gece 01.00 civarı uykuya zor geçti çok yipraticiydi

Ay evett bizim oğlan da elinee almamasi gereken bir seyle basilinca al al al diyor bana:KK70:sanki zaten bana verecekmiş o yüzden elindeymis gibi
Yaa çok akıllılar masallah bizim minik de öyle diyelim almaması gereken bir şeye göz koydu ben kaldırdım ve unuttuk o kaldırdığımız yeri sinsice takip Edip arkamizi döndüğümüzde gidip oradan almaya çalışıyor sen napiyorsun diyorum bir heyecan kahkaha olay bitiyor zaten :KK70:

Back