2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz ilk dozu onuncu ayda yaptırdık ikinci dozu 13’te yaptıracağım, 1 yaşla çakışmasın diye, bir de 9. Ayda Defne rahatsızdı diye ertelemiştik.
Simdi ankaradaki doktorumuzla konustuk tibben bir sakincasi yok ama 4 asi birden zorlayabilir dedi 13.aya biraktik:)))

Bugun oglumun dogum gunu.nasil ki 40 imiz cikinca bir cogumuz rahatladik.biz de keskin bir degisim vardi.dogumdan sonra en uzun gece uykumuz 39-40. Gecelerdi.
1 yasin dolmasi da inanilmaz degisimler iceriyormus:) cocuk oluyor artik.gece uyanmalar 1 e indi..Hamdolsun bugunumuze.Allahim hepsini korusun saglik huzur mutluluk versin.ayaklarina tas gozlerine yas yureklerine telas dusurmesin ve biz hep baslarinda olalim:)

Ben demir ve d vitaminini uzun zaman önce bırakmıştım doktor kilosu çok az demire ve d vit devam et dedi 15 gün içinde istahida açılır dedi .Balık yagindan bahsetmedi bize

B bursa_83 çok uzun zamandır giremiyorum foruma. Emiri merak ettim öyle geldim. Bi yandan yüreğim daralıyor msjlarını okurken, ben dayanamıyorum allah size sabır versin ama sma değil dedinya bi sevinç kapladı içimi. Nefes demişsin Rabbim dualarını kabul etsin yüzünüzü güldürsün. Kuzunun tanısı konulsun ve tez zamanda şifasını bulsun inşallah. Bu kadar anne yüreğinden geçen dua mutlak kabul olur.

Ben de iyiyim, eylül geldi sıcaklar biter mi artık sorusuyla göğe bakıyorum
Siz hangi sehirde yasiyorsunuz? Gecen sene en sicak gunler bu zamanlar yasanmisti ankarada.dogumdan sonra yavrumu sicaktan yakmisiz kat kat giydirerek deneyimsizlik iste.
Izmir de merkez sicak ama bizim bulundugumuz yer en sicak gunde bile esintilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…