2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selamlar ben de giriyorum arada neler yapıyorsunuz minikler nasıl diye okuyorum.. bizim minik de yürüme çalışmaları yapıyor cesaret kazanmaya çalışıyor pat pat iki üç adım gün içinde canı ne zaman isterse deneme bir-iki yapiyor :) bu arada biz de nihayet denize götürdük kuma dokununca iyyyy yapıp attı kesinlikle kuma degdiremedik tiksindi durdu. deniz de önce soğuk olduğu için girmek istemedi sonra kucağımizdaa beline kadar soktuk yavaşça ses etmedi

Biz 10 aylıkken galinba fisher in yürüme arkadaşını aldık. Çok sevecek eline alınca yürüyecek modundaydık sürekli. Yüzüne bile bakmadı.
Sonra eşim dedi eskiden çıkrık varmış çocuklar onunla öğrenirmiş yürümeyi ondan alalım dedi.
Aldık ve resmen onunla öğrendi yürümeyi
Yürüyor kapı aralarında kaldırıp ileriyr koyup yürümeye devam ediyordu , şimdi onsuz yürüyor paytak paytakk

İstanbul’dayım, şu an İzmir’deyiz gerçi ve dün İstanbul’u sel götürmüş.

@bursa_83 Bak bu paylaşımı gördüm ve aklıma Emir geldi, sen de en güzel mutlulukları yaşayacaksın inşallah oğlunla, hiç vazgeçme umut etmekten.

Maşallah

İn
Ne umut dolu bir ornek hayat ... İnsallah ...

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Biz fena değiliz güney yürüyor 1 haftadır. 8 diş var. Günde 2 kez uyuyor hala. Gece uykusu bazı geceler güzel bazı geceler yarım saatte bir kalkıyor.
Sünnet konusunu düşünüyorum yaptırsam diye yaptiranlar var mi aramızda. Tecrübelerinizi yazar mısınız.
Bir de bez huggies kullanıyordum ama artık uretmiyorlar mış o yuzden başka beze geçmemiz gerekiyor. Kullanıp memnun olduğunuz bez markaları neler yardımcı olursanız sevinirim.

insallah kabul olur canim.allah razi olsun.
her sabah bu hayata uyanmak ve kuzunu oyle gormek cok agir bir imtihan. kimse bunu yasamamali.
teşhis konsa artik ve biz de ne oldugunu bilsek..
sma degil dediler ama ona bile cok sevinemedik. sonuc olarak emir hala cihaza bagli
tez zamanda kurtulsun kuzum,tek dilegim bu..

Prima aktif bebek kullaniyoruz 5 numara memnunuz.sunneti 45 gunlukkrn yaptirdik hic bir zorluk yasamadik ama bu donemleri farkli; hareketli bilemiyorum aslinda ne kadar erken o kadar iyi.

Kızlar bu aralar benim kız çok sinirli.diş mi acaba yoksa hastamı olucak, neden huysuz acaba diye düşünürken demin biraz araştırdım.1 yaş sendromu varmış.sinirlilik huysuzluk öfke nöbetleri ve devamlı ağlama mızmızlanma olurmuş.

Minik bi ergenlik yaşıyolar sanırım :)
Sizde de böylemi?

sonradan olabilir demissin ya,gecen bir haber gordum,cok etkilendim.
belki siz de gordunuz.
rizeye tatile giden bir ailenin 4 yasindaki cocugu rahatsizlanmis,sanirim grip olmus.
allerjisi varmis. annenin belirtmesine ragmen penisilin vurulmus ve cocuk saniyeler icinde şok gecirmis.2 kez kalbi durmus.
yogunbakimda yatiyordu haberi izledigimde.
ordan cikacak mi belli degil,umut vermiyorlarmis.
çıksa bile fiziksel ve zihinsel engelli olacakmis. bu nasil bir ihmaldir.
bu nasil bir kaderdir.
artik yuregim kaldirmiyor bu haberleri.allahim sifa versin.o bekleyisini o kadar iyi anliyorum ki..

insallllllllah canim insalllllllah.
umudum her seye ragmen var.

Bu haberi okumadim gormedim ama hayatta o kadar cok ornek vardir ki eminim...yogun bakimlar sadece dogustan gelen hastaliklar sebebiyle yatan hastalara hizmet etmiyorlar.bunu hepimiz cok iyi biliyoruz.Allah tum kullarina guzel hayirli saglikli yazilar yazsin.
Senden haber almak guzel.ins hakettigin guzel haberler alirsin sen de yavrunla ilgili

Bir alikiranbaskesen de bende var.heeeyt eeeeeh en masum isyani ööö.sinirle yere attigi seylere zavalli muamelesi yapip aaaaaağ diye bakiyor.istahi icin ne desem yalan.bazen benden cok yiyor bazen hic yemiyor.doktora ne soracagimi bilemiyorum bu yuzde

Merhaba _Bayankus_ çok doğru düşünüyorsun kesinlikle. Tiksindirerek korkutarak bıraktırmayı doğru bulmuyorum ben de. Bu benim ilk bebeğim ancak geçen ay 2 tane antibiyotik kullanmam gerekiyordu ve maalesef emzirmeyi kesmeyeceğim bir alternatifi bulunmayan ilaçlardı bunlar. Doktor emzirmeye 1 hafta ara vermem gerektiğini söyledi. Annem hemen nasıl olacak, nasıl yapsak, ben sana siyah bant yapıştırmıştım sen de öyle yap dedi, kesinlikle kabul tmedim. Zaten amacım tamamen kesmek de değildi ama ne yazık ki bu risk vardı. Bir de kızım memeye çok düşkündür, sürekli her istediğinde emziririm, gece birlikte uyuruz ve meme ağzında uykuya dalar. Gece sık sık emer vs. Bu durumdan hoşnut değilim ama durum bu kısacası. Şöyle yaptım ben, gündüz olabildiğince oyun oynadım onunla, her meme dediğinde meme uyuyor anneciğim bak burda cici meme diye sevdirdim, bazen duymazdan geldim hemen başka bir teklif yaptım unuttu vs, ilk 1-2 gün keyifsiz gibiydi ama yine de zor geçmedi, sadece sanki mutsuz gibiydi. Gece ise sık sok uyandı, her uyandığında kucağıma aldım, ninni söyledim, sakinleştirdim, su içirdim, okşadım, hadi uyuyalım anneciğim deyip yanına yattım yine beraber uyuduk. Eğer yatırdığımda ağlıyorda tekrar kalktık odada dolaştık vs. 1-2 gece de böyle geçti ama sonra daha az kalkmaya ve odada dolaşmadan hızlıca geri uykuya dönmeye başladı. Sonra ilaçlar bitti, meme verdim ağzına aldı ama emmeden geri bıraktı. İlk gün birkaç kez teklif ettim istemedi. Kabul etmeyecek sandım ki, ikinci gün aldı, özlemle emdi. Tekrar eski günlerimize döndük. Ama eğer tekrar emzirmeyecek olsaydım, bu şekilde düşünülenden daha hafif, daha az yorucu bir vedalaşma olacaktı. 2 yaşın ise dezavantajı alışkanlığın bağlılığın daha derinleşecek olması, avantajı ise artık bizi daha iyi anlıyor olması. Sevgiyle hallolmayacak şey yoktur. Korkutmak, ertelemek , tiksindirmek doğru değil asla.

Hay ergenliklerini yiyeyim :) aynen canım bizim de öyle mizir mizir dişlerini sıkıyor sinirlenince küçük ergen demek 1 yaş sendromuymus:)

Geçmiş olsun canım ve kesinlikle söylediklerine katılıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…