Beni de ağlattın be arkadasım...keşke bir mucize olsa da Emir sağlığına ansızın kavuşsa ...benim kızımda doğunca ilk 3 ay hiç uyanamadan uyudu...kalbi yorulduğu için uyanamadı.hep uyudu. Sütümü ememedi çünkü o gücü yoktu.alt katımda 3 çocuklu bir Komşum var ..bütün gün onun çocukların sesini duyup ağladım..kızımın beşiğinin başında Allah’a yalvardım uyansın ağlasın diye..sinir krizleri geçirdim ...sütümü sağıp şırıngayla damla damla vermeye çabaladım tüm gün...vermesem isteyecek gücü yoktu...bazen gözünü açardı sessiz ağlamaya uğraşırdı...çok zordu...sonra yürüyemez belki dedi doktor motor gelişimi yavaş olur yaşıtlarını yakalayamaz dediler..çok ağladım...çaresizlik çok zor hele ki evladınla denenmek ..herkes zeytinyağı vermeye korkarken ödem artırıcı ilaçlar tansiyon ilaçları verdim aylarca hala bazılarını veriyorum ..her yerde 6 aylık mı diyorlar şuan kızım için..1 yaşında diyince aaaa ne kadar küçük diyorlar içim acıyor..ama çok şükür ki biz bunları aşmaya çalışıyoruz şuan...ama zor ...seni anlıyorum gerçekten ...Rabbim seni ve evladını feraha çıkarsın inş biran önce...dualarım seninle
sana da cok gecmis olsun canim,kalp rahatsizligi mi var bebeginin?
o yasadigin caresizligi ve gecirdigin sinir krizlerini o kadarrrrrr iyi anliyorum ki..
zeytinyagi dedin de burdaki yorumlardan etkilenip calpol bile vermek istememistim,verdigimde de kendimi kötü hissetmistim,ne kadar aptalmisim..
emir biri ameliyatta olmak uzere 3 kez anestezi aldi. sayisini bilmedigim kadar antibiyotik aldi,hem de 3-4 tane ayni anda.
aşı olacagi zaman cani yanacak diye ne çok takmistim kafaya herkes gibi..
yogunbakimda 4 ay her gun gunde 3-5 kez topugundan kan alindi,delik desik oldu topuklari,kabuk oldu her yeri..
kollari taş gibi oldu kan alinmaktan ki doktorlar kolunu tuttugunda direk aglamaya basliyor artik.. sadece gözyaslari dökülüyor,sesi cikmiyor,ben de senin gibi aglasin diye bagirsin diye her seyimi veririm..
trakeostomisini,agzini burnunu aspire ederken o kadar korkuyor ve canı yaniyor ki,yuzune krem surmek istedigimde bile aspire yapacagim saniyor ve çırpınıyor..
ve daha neleeeer neleeeer..
demem o ki seni cok cok iyi anliyorum..allahim sana da yardim etsin,bu durumlari yasayan herkese de..
Gerçekten yaşadığımız çok zor bir imtihan allah size güç kuvvet ve sabır versin. Bebeklerinize de sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bizde buradan okuyalım sizim mutluluklarınızı güzel günlerinizi.