2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Gerçekten yaşadığımız çok zor bir imtihan allah size güç kuvvet ve sabır versin. Bebeklerinize de sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bizde buradan okuyalım sizim mutluluklarınızı güzel günlerinizi.

Canım benim hayırlısıyla şu zor günler bir an önce geçip gider inşallah.inan oğluma dua ederken emirede hep dua ediyorum.Bizimkide bir haftadır hasta.Rota aşısı yaptirmamiza rağmen rota virüsü olmuş nasıl oldu hiç anlayamadık ishal hiçbirşey yemiyor zaten kilosu hep düşüktü şimdi iyice zayıfladı.Bebek hasta olunca hayat gerçekten çok zor bir hale geliyor .Allah öncelikle sana ve sonrasında tüm annelere güç kuvvet versin.

Gecmis olsun

Geçmiş olsun. Aşı olunca daha hafif atlatır deniyordu. Daha da zayıflamasına üzüldüm. İyileşince toparlar hiç merak etme.

Çok haklisin çok ... Rabbim yar ve yardımcınız olsun hem sizin hem şifa peşinde koşan herkesin ...

Rabbim size de şifa versin inşallah güç kuvvet versin .. bazen insanları anlamak mümkün değil B bursa_83 dediğin gibi neyin kafasini yaşıyorlar anlamak güç hayatta her şey insanlar için kimin ne yaşayacağı belli mi ... Nasıl bir duyarsızlık tanimlayamiyorum bile sizler çok guclusunuz Rabbim gücünüze güç katsın evlatlarinizi doyasiya kucaklamayi nasip etsin ...

Rabbim sifa versin o kucuk bedene, kalbi yasitlari gibi calissin, ameliyattan sonra düzelsin, bu gunleri kötü bir anı olarak hatırlayın ins gelecekte

Oy kuzum, size de cok gecmis olsun, hastaligi bir gecsin sen onu güzel besler toparlarsin annesi ins. İştahı da açılır

Gececek kardesim gececek.hayatta ne kaliyor ki bunlar da gececek.hamile kalmaya calisirken de kalbimizi kiranlar olmadi mi.hatirlarsin belki cok cok iyi dedigim eltim ben iyi dedigim icin cok iyiymis mesela.hamile kaldigimda "hamdolsun yine de cok ugrastirmadan Allah nasip etti.bizden daha cok ve senelerce ugrasanlar var" demistim.Oyle sakin sanki normal bir konusmaymis gibi "siz de az ugrasmadiniz canim yaaaa" dedi o an ustunde durmadim.kotuye yormadim.Bir ay beraber kaldik yazlikta.bir sey daha oldu ki ben artik kimsee iyi demiyorum.benim bebegim tek bobrekli daha once de soylemistim.Ne infertilite tedavimi ne bebegin tek bobrekli olduguu kimseden saklamadim ben.samimiyetlerine inandim.onun universiteye giden kizi var.8 sene once hamile kalmis da 2.ye kalp atisi olmadan dusuk yapmis.cok etkilenmis dogal olarak vs.birden konu acildi benim oglanin bobreginden rahmetli kv nin de tek bobrekli olmasindan derken.herseyde bir hayir varmis dusuk yapmamda da dedi.ben zink diye kaldim hic ses etmedim.kv 80 yasina kadar yasamis ölum nedeni bile degil bobrek.ama sunu bilirsunu soylerim."Düsman kör nisancidir da dost bilir nereden nasil vuracagini"

Modumuz dusmez.Senden haber alabilmek yeter.bircogumuzu foruma girmeye motive eden senin yazmis olabilecegin bir iki kelime.evet simdi yazdigimiz seyler farkli olabilir.ama zamanin ne getirecegi belli olmaz.Allah tum yavrularimizi korusun.Birgun benzer seyler yasayabiliriz.belki dogustan olmaz ama sonradan olabilir.hicbirimiz yazmazsak bizi anlayacak birilerini zor buluruz.girmezsek mesela sen ankaraya gelirsen sana nasil yardimci olabilirim ben bilemem ki :)

Iyi aksamlar..insallah Emir yavru guzel saglikli gunler gorsun, tum bebekler saglikli olsun, olmayanlar sagliklarina kavussun. Cok degerliler, en buyuk varliklarmiz.

öncelikle çok ama çok geçmiş olsun diyorum B bursa_83 , yazdıklarını hep okuyorum çoğu zaman gözlerim dolu dolu, allah biran önce emir kuzuya şifa verir inşallah bütün dualarım onunla..
biz bugün 1 yaş aşılarımızı olduk baya ağladı kuzum uzun zamandır iğneyi bilmediğinden.. küçükken hemen susardı şimdi farkında olduğundan çok ağladı. ne oldu iğnemi yaptılar sana deyince hemen dudağını büzüyor.
4 diş birden geliyor bizde çok korkuyorum daha önce 1 tane çıkardık çok feci geçti ateş iştahsızlık kilo kaybı ne ararsan oldu inşallah bunlar öyle olmaz şuana kadar pek birşey hissetmedik ama, inşallah böyle rahat geçer..
sizlere sorum olacak bizim doktorumuz demir ve D vitaminini kesti, balık yağına başlattı. sizlerde de balık yağı kullanan var mı acaba ?

Ilk dozu 9.ayda yaptirdik.2.dozu 13.ayda yaptiralim o zaman.iyi ki sordum.simdi izmirdeyiz bilincsiz gitmeyelim hastaneye.yarin ankaradaki kendi doktorumuzu da ararim
Herkesten ayni cevabi alacagimi bilsem de sormadan duramiyorum.psikoluk var serde

Ilk dozu 9.ayda yaptirdik.2.dozu 13.ayda yaptiralim o zaman.iyi ki sordum.simdi izmirdeyiz bilincsiz gitmeyelim hastaneye.yarin ankaradaki kendi doktorumuzu da ararim
Herkesten ayni cevabi alacagimi bilsem de sormadan duramiyorum.psikoluk var serde
Biz ilk dozu onuncu ayda yaptırdık ikinci dozu 13’te yaptıracağım, 1 yaşla çakışmasın diye, bir de 9. Ayda Defne rahatsızdı diye ertelemiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…