2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Onca zorluktan sonra eve çıktınız ya, çok şükür. İnşallah bu sabrın sonunda makinelerden de kurtulur Emir ve sonraki doğum günlerinde mumlarını üfler annesinin gözlerinin içine bakıp gülerek, güzel dilekler dileyerek.
Allah sabır versin size, şifa versin Emir’imize de. Güzel günler gelecek inşallah, dualarımız sizinle.

hepiniz sagolun arkadaslar,dualariniz icin allah razi olsun.
kuzumun iyilesecegine dair inancimizi koruyoruz. insallah buyudukce kilo aldikca solunum kaslari da kuvvetlenir,bir sifa gelir.
sma olmamasina bile tam sevinemedik,sma nın en azindan az da olsa ilerleme kaydettiren bir ilaci var. ya hic adı sanı duyulmamis nadir gorulen bir hastalik cikarsa diye korkuyoruz,o tür hastaliklarin hic caresi yok.
emirin yasadigi sıkıntılara benzer bir hastalik varmis,adı smart. kardesim emirin hastaliginin belirtilerine cok benzetti ve nöroloji+genetik doktorlarindan bu testin yapilmasini talep etti "en az 2 ay once".
ama univetsitelerde sistem o kadar agir ilerliyor ki,kanı ancak 2 gun once aldilar. simdi bartter ve smart hastaliklarinin sonuclarini bekliyoruz.
D dstn33 canim biliyosunuz emir en yakin mesafeye dahi gidemeyecek durumdaydi,"ambulansla" dahi .ki kardesim uludag in cocuk yogunbakiminin cok daha iyi temiz ve steril oldugunu soyledi.bir yere goturemedik o yuzden.
simdi de bu testlerin sonucnu bekliyoruz. eger bunlardan sonra da tanı konamazsa ankaraya goturmek istiyorum. hatta hacettepeden prof. haluk topaloğlunun klinigini aradim ama trakeostomili hasta kabul etmediklerini,enfeksiyon kapma riski oldugunu ve acil bir durum olursa hastaneye yarim saat uzaklikta olduklari icin kabul etmediklerini soyledi.bu da cok tezay bir durum. kas hastaliklari doktorunun hastalarinin bazilarinin trakesotomili olmasi kadar dogal ne olabilir,o da ayri muamma.
hacettepeye gun icinde buyul ihtimalle sabahlari gidiyormus. denk gelmeniz cok zor dedi muayene icin.eger gitme durumumuz olursa bir sekilde halletmeye calisacagiz. birilerine rica edecegiz,bakalim artik.durum boyle iste.

Cnm hherşeyin hayırlısıöncelikle. Tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim inş 2. Yaş gününü istediğin gibi kkutlarsın Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ankaraya gelirseniz norolojide de prof dr Ayse serdaroglu derim.nolur ona bi gosterin gelirseniz.gazi tip in prof u.siz eminim en iyisini yapiyorsunuzdur oglus icin bidi bidi ediyormusum gibi hissediyorum ama ya bir faydasi da olursa diye tutmak istemiyorum dusuncelerimi.insallah dermansiz birsey cikmayacak.haluk topaloglunu bir arastirayim

Cnm hherşeyin hayırlısıöncelikle. Tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim inş 2. Yaş gününü istediğin gibi kkutlarsın Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canımmmm evinize cıkabilmenize cok sevindim ve sma olmayısına da.. Allah'tan dilegim insallah dermanı olan bir hastalık olsun ve sifasını bulursunuz da,2.yas Doğum gununde o mumları söndürür Emir kuzumuz... Allah size de güc kuvvet versin..ayaklandıgı kosturdugı günleri görün tez zamanda insallah
Arada bize de yaz,habersiz bırakma
Kendinize cok iyi bakın

Gretchen Grundler cnm sen nasilsin nerelerdesin

B bursa_83 canım Allah sana ve esine güç kuvvet ve sabır versin, özverinizle sevginizle iyi olacak ins. Emir kuzusu, duamdasin..

Bu günlere bin şükür canım. Bak sma testleri temiz çıkmış çok şükür. Artık evinizdesiniz emir in en güven duyduğu yerdesiniz. Ne mutlu paşaya ki sizin gibi bir ailesi var. Allah in izniyle bir sonra ki doğum gününü gönlünce dilediğin gibi kutlayacaksın. Allah yardımcınız olsun hep dualarimdasiniz

Herkese merhabalar. Şimdiden iyi bayramlar geçen yıl kurban bayramında 5 günlüktü kuzum bu sene doğum günü için gün sayıyoruz çok şükür bu günümüze. Son yazılanları okumaya çalıştım fırsat buldukça. Maşallah akıllı bıdıklara bizde yaklaşık 2 aydır tutunup yürüyoruz ama henüz tutunmadan yürümeye cesaret edemedik. 4 haftadır tatildeyiz ve gören herkes çok zayıf bu çocuk deyip duruyor, cok üzülüyorum bu laflara. Tamam çok kilolu bir çocuk değil ravzanur ama aşırı hareketli. Uyurken bile 5 dk aynı pozisyonda kalamıyor. Yemesi de yerinde ama almıyor kilo. Yoğun baskılar sonucu dedik bi doktora gidelim, gittik ve cok şükür tüm değerleri gayet normal ama ana yüreği işte etraftan zayıf lafını duydukça kendimi sorgulamaya başladım

Gretchen Grundler cnm sen nasilsin nerelerdesin
Ben de iyiyim, 1 yaşını devirdi benim kız da, yaramazlıklar yapıyor onunla uğraşıyorum. Giderek daha da zorlaşıyor enerjilerine yetişmek. Sen nasılsın? Oğluşun nasıl?

Benim kızım da çok zayıf, 8200 daha, her gören ne kadar zayıf diyor ama benim umrumda değil. Doktoru sağlıklı dediği sürece, gelişimi iyi olduğu sürece istediği kadar zayıf olabilir. Ben de ailem de zayıf insanlarız; genetik diyorum zayıf diyene, sen de hiç moralini bozma gelişimi iyiyse kendine bir savunma bul onu kalkan yap. Israr edene her çocuk tombul olmak zorunda değil de. Çok meraklı bizim halkımız bebekleri şişmanlatmaya, yanlış beslenmeyle bir sürü insan obez oluyor, kendini böyle rahatlat.

B bursa_83 canım seni ve emiri çok merak etmiştim çok şükür haber aldık. Emirin sma testinin temiz çıkmasına çok sevindim inan. İnşallah dermanı olan bir derttir bunlar geçicidir. Mucizelere inan arkadaşım allahım şifası merhameti yüce inşallah emirin ve sizin sabrınızın mükafatını verecek inanıyorum buna. 2. Yaş gününe inşallah emir tüm sağlıklı haliyle mumları üflesin temennimiz o. Biliyorsun bende bursadayım ne zaman istersen yardıma hazırım .

Saglıklı,mutlu yasları olsun
Benim kızımda cok kilolu deil ve dedigin gibi aşırı hareketli,cocugu olan arkadaslarım biz cocuk büyüttük demeyelim diyorlar düsün:) yanii diyecegim o ki ,böyle harekete tabii ki de kilo almazlar,hele bundn sonra hiiç beklemiyorum..doktoru bile 15-20 dklık muayene de bu kızın kilo almasını bekleme daha annesi diyor:)) sende takma canım.saglıklı olsunlar da ,onemli olan o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…