- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Yaa maşallah ona biz de hiç kiyamiyoruz belki kendimiz gözünün onundekileri kirpiveririzBen kıydım yoksa babası fena kıyacaktı( sıfıra vurdurmayı düşünüyordu) biz memlekette kestirdik oğlumla birlikte beşinci kuşağı tıraş etmiş oldu berberimiz:) saçları maşallah çok fazlaydı artık iyice rahatsız ediyordu. Ailecek kıyamadık ama kesilince de çok tatlı oldu sanki birden büyüdü delikanlı oldu:) hediye olayını babam halletti artık orasını bilemiyorum:)
Biz de 1 ay oluyor yanlardan aldırdık saçları. Saçları kesilince bebeklikten çocukluğa geçti sanki sıpaYaa maşallah ona biz de hiç kiyamiyoruz belki kendimiz gözünün onundekileri kirpiveririzbizimkinin saçları biraz seyrek incecik gören kestirin gürleşir deyip duruyor ama o kadar kıyamam ben de .. süt meselesine gelince ben inek sütü kaşıkla tattirdim ağzını buzdu sevmedi muhallebide deneyeceğim bir de bakalım iştahi da azaldı biraz kilo vermiş ama çok hareketli ve dış çıkarıyor inşallah ondandır ve geçicidir
Yaa kuzucuklar her halleri ayrı güzel çabucak buyuyorlarBiz de 1 ay oluyor yanlardan aldırdık saçları. Saçları kesilince bebeklikten çocukluğa geçti sanki sıpaensesi falan çok terliyor yakar diye kestirdik keşke daha önce kestirseymişiz dedik. sıcakta rahat eder kestir sende
Baya ağladı yalnız üstlerden de alacktı devam edemedi malesef :)Yaa kuzucuklar her halleri ayrı güzel çabucak buyuyorlarkestirelim artık rahatlasin bizim sipacik da bakalım :)
Sağol Canım. Günlük süt mü veriyorsun, ne marka?Maşallah miniğine :)
Ben dün başladım süt vermeye . 1 çay bardağının yarısı kadar inek sütü kalanı su olacak şekilde verdim. Şimdilik gözlemliyorum bi sıkıntı yok gibi şükür. Baya kabız yaptığını söylüyorlar.
Sıcaklar da etkiliyor bebeleri, umudumu sonbahara bağlıyorum inşallah bütün kuzuların iştahları açılırYaa maşallah ona biz de hiç kiyamiyoruz belki kendimiz gözünün onundekileri kirpiveririzbizimkinin saçları biraz seyrek incecik gören kestirin gürleşir deyip duruyor ama o kadar kıyamam ben de .. süt meselesine gelince ben inek sütü kaşıkla tattirdim ağzını buzdu sevmedi muhallebide deneyeceğim bir de bakalım iştahi da azaldı biraz kilo vermiş ama çok hareketli ve dış çıkarıyor inşallah ondandır ve geçicidir
Bizimki de çok ağladı aynen dediğin gibi üstleri kaldı. Abi olmuş da bebek severmiş maşallahBaya ağladı yalnız üstlerden de alacktı devam edemedi malesef :)
Aynen büyüyorlar ya . Geçen gün arkdşmın bebeği oldu hayırlı olsuna gittim. 4 aylık olmuş o kadar bebek geldi ki sanki bizimki koca adam olmuş gibi gitti ayy yapıp saçlarını sevdi :)
Ayni durum bizde de var bi care bulabildiniz miGünaydın kızlar,nasılsınız bebisler nasıl.Bizimki çok istahsiz meyve dışında birşey yediremiyorum meyvedede muz yemiyor cekirdeksiz üzüm çok seviyor birde kahvaltıda yumurta beyazı sarısını yemiyor.Bunların dışında birşey yemiyor.Sizinkilerde iştah sorunu var mi doktorami götürsem acaba.Birde artık düzenli olarak inek sütü vermeye basliyorurmuyuz?
Yok canım kaynvalidemin bi tanıdığında varmış sürekli ondan alıp yoğurt yapıyor , ondan alıp kaynattık iyice öyle versik:)Sağol Canım. Günlük süt mü veriyorsun, ne marka?
Anladım Canım benim de sütçüm var ben de öyle yapayım o zaman. Kaynattığın sütü ne kadar muhafaza edebiliyorsun?Yok canım kaynvalidemin bi tanıdığında varmış sürekli ondan alıp yoğurt yapıyor , ondan alıp kaynattık iyice öyle versik:)
Canım açıkçası daha ilk defa dün alıp kaynattım bi dün verdim bide bugün :) cam kavanoza koyup sıkıca kapatıyorum:)Anladım Canım benim de sütçüm var ben de öyle yapayım o zaman. Kaynattığın sütü ne kadar muhafaza edebiliyorsun?
Ya kiyamam evet tekrar lüle olmuyor genelde yegenimin de oyle oldu ama herhhalleri guzel olsun iyi yapmissiniz Aynen saçlar uzadıkça kıza benzetenler cogaldi bizim minigi de:) bakalım kiyabilirsek yazacağım :))Biz de götürdük berber amcaya bir güzel tras etti elimde mecburen telefon oyle sabit tutabildik kıvır kıvır lüle lüle saclar gitti kız zannedenler oluyordu şimdi tam oğlan bizim oğlan yalniz ananesi cok kızdı kestiğimize :) bir daha kıvır kıvır olmaz diyor
Amin Rabbim sabır güç kuvvet versin size de yavrunuza da .. inşallah 2. Yaşının mumunu kendi minik ağzıyla üfleyerek söndürmeye çalışır... sma olmayışı iyi bir haber inşallah şifa yolunu açsın Rabbim canım Allah'a emanet olun ...ve evdeyiz..
4 ay yogunbakim,5 hafta servis,10 gun palyatiften sonra evdeyiz.
16 sindaydi kuzumun dogumgunu. annesi herkesi cagiracakti,hatta disarida bir yerde kutlayacakti paşasının dogumgununu.
ama olmadi.
enfeksiyon kapmasin diye dogumgununu yapmamayla,ilk dogumgunu olmasimin hevesi arasinda kaldik. yapsak mi yapmasak mi?
yaptik. kuzum odasinda,hala babaanne dede kuzenler yanina yaklasmadan kapinin agzinda,pasta ufledik.
eger bunlari yasamasaydik da evet emirim pastasini ufleyemeyecekti,nefesi oraya kadar yetmeyecekti,kendi kendine püf püf yapacakti. evet yine biz yardim edecektik ama boyle olmayacakti.yine de yanimizda,sembolik de olsa kutladik. tek dilegim kuzuma nefes,baska hicbir sey istemiyorum.
testlere gelince sma temiz geldi.sma degilmis.
2 gun once yeni bir test icin kan alindi.
6 saat hastanelerdeydik tüm cihazlarimizla. hakikaten "yasamayan anlamaz"mış bunlarin sıkıntısı. yanimizdan gecer giderdi insanlar. sadece allah yardim etsin derdik. hakikaten "yardim" lazimmis.
bana gelince yorgunum. anlatamayacagim kadar yorgunum.
ruhen ve bedenen. esimin de benim de belimiz iptal ki emir 7.5 kg.
buna ragmen beller gitti. 3 saatte bir bakim yapiyoruz. emir asiri terliyor. 3 saatte bir ustunu degis,komple carsaflari degis. altini ustunu temizle giydir. aspire yap. diger bakimlarini yap. egzersiz yap.besle derken hepsi 1 saat suruyor. ortaligi topla derken yeni bakim saati geliyor. evde surekli bir is yapma hali.
gucumuz nereye kadar yeterse. allah bize bol bol guc kuvvet versin. kuzuma da tez zamanda sifa versin.
Doktorlar karistiriyor demek ki bu belirtileri griple. Valla buyuk oglumda da dokuntu oldu ama oncesinde ates falan yoktu. Bir kac gun cok halsizdi, ishaldi. Dokuntuyle onun da rahatsizligi gecti. Galiba o da hafiften atlatti bunu. Siz de gecmis olsun.Mrb cnm farkında olmadan bizde el ayak. Hastalığına yakalanmışız şimdi yazdığın belirtileri okuyunca şok oldum oysaki Dr muz grip demişti çok şükür ki atlattık, dikkat etmekte fayda var bu arada 1 yaşına giren minnoşlar iyi ki doğmuşlar iyi ki hayatımızdalar hepsinin sağlıklı mutlu huzur dolu gelecekleri olur inş.
B bursa_83 . İnş herşey yolundadır emirimiz de güzel gelişmeler vardır.senden güzel haberler almak dileğiyle......
Ah canimm seni cok merak ettim ettik emir kuzusunu da...sma cikmamasina cok sevindim.Rabbim dogru teshisle tedavisini nasip etsin tez zamanda.Yeni yasi hayirli olsun pasamin.Saglikla yasasin her dogum gununde pufur pufur uflesin mumlari.soylemesi belki bize kolay ama ne olur istanbul ankara gibi yerlerde doktorlar gorse.cihaza bagli olmak sehir disina cikmayi guclestirir kabul ediyorum ama denemekte belki fayda vardir.Allah yar ve yardimciniz olsun insallahve evdeyiz..
16 sindaydi kuzumun dogumgunu. annesi herkesi cagiracakti,hatta disarida bir yerde kutlayacakti paşasının dogumgununu.
ama olmadi.
enfeksiyon kapmasin diye dogumgununu yapmamayla,ilk dogumgunu olmasimin hevesi arasinda kaldik. yapsak mi yapmasak mi?
yaptik. kuzum odasinda,hala babaanne dede kuzenler yanina yaklasmadan kapinin agzinda,pasta ufledik.
eger bunlari yasamasaydik da evet emirim pastasini ufleyemeyecekti,nefesi oraya kadar yetmeyecekti,kendi kendine püf püf yapacakti. evet yine biz yardim edecektik ama boyle olmayacakti.yine de yanimizda,sembolik de olsa kutladik. tek dilegim kuzuma nefes,baska hicbir sey istemiyorum.
6 saat hastanelerdeydik tüm cihazlarimizla. hakikaten "yasamayan anlamaz"mış bunlarin sıkıntısı. yanimizdan gecer giderdi insanlar. sadece allah yardim etsin derdik. hakikaten "yardim" lazimmis.
buna ragmen beller gitti. 3 saatte bir bakim yapiyoruz. emir asiri terliyor. 3 saatte bir ustunu degis,komple carsaflari degis. altini ustunu temizle giydir. aspire yap. diger bakimlarini yap. egzersiz yap.besle derken hepsi 1 saat suruyor. ortaligi topla derken yeni bakim saati geliyor. evde surekli bir is yapma hali.
gucumuz nereye kadar yeterse. allah bize bol bol guc kuvvet versin. kuzuma da tez zamanda sifa versin.
Amin amin aminnnDoktorlar karistiriyor demek ki bu belirtileri griple. Valla buyuk oglumda da dokuntu oldu ama oncesinde ates falan yoktu. Bir kac gun cok halsizdi, ishaldi. Dokuntuyle onun da rahatsizligi gecti. Galiba o da hafiften atlatti bunu. Siz de gecmis olsun.
Evet, agustos bebelerinin hepsi de iyi ki dogmus. Dogum gunu gecen ve gelmekte olan tum yavrularin dogumgunu kutlu olsun. Allah acilarini gostermesin, saglik, huzur, bereket versin, nese versin hanelerinize hepinizin de. 1 yili atlattik gerisi daha guzel gelsin Allah’in izniyle.
Hayirli ugurlu olsun yeni yasi. Allah Emir’in cigerlerine guc, nefesine kuvvet versin.ve evdeyiz..
ama olmadi.
Hepimiz senden gelecek haber bekliyoduk cnm Rabbim sifa sabır versin emir cok sansli sizin gibi anne babası oldugundan ins diger yaşlarını hayal ettigin gibi kutlarsın dualarimizdasinve evdeyiz..
ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?