2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaa maşallah ona biz de hiç kiyamiyoruz belki kendimiz gözünün onundekileri kirpiveririz bizimkinin saçları biraz seyrek incecik gören kestirin gürleşir deyip duruyor ama o kadar kıyamam ben de .. süt meselesine gelince ben inek sütü kaşıkla tattirdim ağzını buzdu sevmedi muhallebide deneyeceğim bir de bakalım iştahi da azaldı biraz kilo vermiş ama çok hareketli ve dış çıkarıyor inşallah ondandır ve geçicidir

Biz de 1 ay oluyor yanlardan aldırdık saçları. Saçları kesilince bebeklikten çocukluğa geçti sanki sıpa ensesi falan çok terliyor yakar diye kestirdik keşke daha önce kestirseymişiz dedik. sıcakta rahat eder kestir sende

Yaa kuzucuklar her halleri ayrı güzel çabucak buyuyorlar kestirelim artık rahatlasin bizim sipacik da bakalım :)

Yaa kuzucuklar her halleri ayrı güzel çabucak buyuyorlar kestirelim artık rahatlasin bizim sipacik da bakalım :)
Baya ağladı yalnız üstlerden de alacktı devam edemedi malesef :)
Aynen büyüyorlar ya . Geçen gün arkdşmın bebeği oldu hayırlı olsuna gittim. 4 aylık olmuş o kadar bebek geldi ki sanki bizimki koca adam olmuş gibi gitti ayy yapıp saçlarını sevdi :)

Sıcaklar da etkiliyor bebeleri, umudumu sonbahara bağlıyorum inşallah bütün kuzuların iştahları açılır

Bizimki de çok ağladı aynen dediğin gibi üstleri kaldı. Abi olmuş da bebek severmiş maşallah

Biz de götürdük berber amcaya bir güzel tras etti elimde mecburen telefon oyle sabit tutabildik kıvır kıvır lüle lüle saclar gitti kız zannedenler oluyordu şimdi tam oğlan bizim oğlan yalniz ananesi cok kızdı kestiğimize :) bir daha kıvır kıvır olmaz diyor

Ayni durum bizde de var bi care bulabildiniz mi

Ya kiyamam evet tekrar lüle olmuyor genelde yegenimin de oyle oldu ama herhhalleri guzel olsun iyi yapmissiniz Aynen saçlar uzadıkça kıza benzetenler cogaldi bizim minigi de:) bakalım kiyabilirsek yazacağım :))

ve evdeyiz..
4 ay yogunbakim,5 hafta servis,10 gun palyatiften sonra evdeyiz.
16 sindaydi kuzumun dogumgunu. annesi herkesi cagiracakti,hatta disarida bir yerde kutlayacakti paşasının dogumgununu.
ama olmadi.
enfeksiyon kapmasin diye dogumgununu yapmamayla,ilk dogumgunu olmasimin hevesi arasinda kaldik. yapsak mi yapmasak mi?
yaptik. kuzum odasinda,hala babaanne dede kuzenler yanina yaklasmadan kapinin agzinda,pasta ufledik.
eger bunlari yasamasaydik da evet emirim pastasini ufleyemeyecekti,nefesi oraya kadar yetmeyecekti,kendi kendine püf püf yapacakti. evet yine biz yardim edecektik ama boyle olmayacakti.yine de yanimizda,sembolik de olsa kutladik. tek dilegim kuzuma nefes,baska hicbir sey istemiyorum.

testlere gelince sma temiz geldi.sma degilmis.
2 gun once yeni bir test icin kan alindi.
6 saat hastanelerdeydik tüm cihazlarimizla. hakikaten "yasamayan anlamaz"mış bunlarin sıkıntısı. yanimizdan gecer giderdi insanlar. sadece allah yardim etsin derdik. hakikaten "yardim" lazimmis.

bana gelince yorgunum. anlatamayacagim kadar yorgunum.
ruhen ve bedenen. esimin de benim de belimiz iptal ki emir 7.5 kg.
buna ragmen beller gitti. 3 saatte bir bakim yapiyoruz. emir asiri terliyor. 3 saatte bir ustunu degis,komple carsaflari degis. altini ustunu temizle giydir. aspire yap. diger bakimlarini yap. egzersiz yap.besle derken hepsi 1 saat suruyor. ortaligi topla derken yeni bakim saati geliyor. evde surekli bir is yapma hali.
gucumuz nereye kadar yeterse. allah bize bol bol guc kuvvet versin. kuzuma da tez zamanda sifa versin.

Amin Rabbim sabır güç kuvvet versin size de yavrunuza da .. inşallah 2. Yaşının mumunu kendi minik ağzıyla üfleyerek söndürmeye çalışır... sma olmayışı iyi bir haber inşallah şifa yolunu açsın Rabbim canım Allah'a emanet olun ...

Doktorlar karistiriyor demek ki bu belirtileri griple. Valla buyuk oglumda da dokuntu oldu ama oncesinde ates falan yoktu. Bir kac gun cok halsizdi, ishaldi. Dokuntuyle onun da rahatsizligi gecti. Galiba o da hafiften atlatti bunu. Siz de gecmis olsun.
Evet, agustos bebelerinin hepsi de iyi ki dogmus. Dogum gunu gecen ve gelmekte olan tum yavrularin dogumgunu kutlu olsun. Allah acilarini gostermesin, saglik, huzur, bereket versin, nese versin hanelerinize hepinizin de. 1 yili atlattik gerisi daha guzel gelsin Allah’in izniyle.

Ah canimm seni cok merak ettim ettik emir kuzusunu da...sma cikmamasina cok sevindim.Rabbim dogru teshisle tedavisini nasip etsin tez zamanda.Yeni yasi hayirli olsun pasamin.Saglikla yasasin her dogum gununde pufur pufur uflesin mumlari.soylemesi belki bize kolay ama ne olur istanbul ankara gibi yerlerde doktorlar gorse.cihaza bagli olmak sehir disina cikmayi guclestirir kabul ediyorum ama denemekte belki fayda vardir.Allah yar ve yardimciniz olsun insallah

Amin amin aminnn

Hayirli ugurlu olsun yeni yasi. Allah Emir’in cigerlerine guc, nefesine kuvvet versin.
Cok merak ettik sizi hepimiz de. Evde oldugunuzu okuyunca gozlerim doldu. Cok sukur bugun de geldi. Allah derman versin, sifasinu bekletmeden nasib etsin. Sma geride kalmis cok sukur, insallah tedaviler olumlu sonuc verdikce daha guzel haberlerinizi de aliriz.
Sana ve esine guc diliyorum. Bedenen ve ruhen cok yiprandiniz evet. Allah hayallerinize kavusmaktan uzak etmesin sizi. Dualariniz, dualarimiz kabul olsun insallah.
Bu bayram yavrunla koklasirsin, opersin doya doya iste buna da sukurler olsun.
Ben kendi adima seni, esini ve Emir’i tanimamis, hissetmemis olmayi hic istemezdim. Iyi ki varsiniz. Iyi ki sizin gibi harika anne-babalar var.
Allah sizden razi olsun. Merhametini esirgemesin uzerinizden.

Hepimiz senden gelecek haber bekliyoduk cnm Rabbim sifa sabır versin emir cok sansli sizin gibi anne babası oldugundan ins diger yaşlarını hayal ettigin gibi kutlarsın dualarimizdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…