• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar doğum günü konuşulmuş.hazırlık yapıyomusunuz? Ben boş boş oturuyorum :)
Bende çocuk çocukla beraber tahmini 40 45 kişi olucak sanırım.
Evde yapıcam.pastayı kendimiz yapalım diye düşündük ama o kadar büyük pasta daha önce hiç yapmadım.ve o riski alamam.
Hazır alıcam.ama şeker hamurlu pastalar görüntü olarak çok güzel olsada tadını beğenmiyorum.

Siz nasıl pasta yaptırıcaksınız? Şekli şemalı nasıl olucak biraz fikir verin :)

Ben bu pastadan yaptırıyorum.cok begendim. Süslemelerimizde bu tonlarda olacak.. annemlerin evinin bahcesi musait ,orda yapacagız
Aile ve yakın arkadSlar olarak...

Eklentiler

• IMG_9725.jpg
    IMG_9725.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 109
Günaydın evet doğum günü alışverişine başladım ufaktan ufaktan biaz doğum günü yeri olarak terasımızı seçtik çünkü gayet geniş i teras terasın süslemesi fazla olacağı için ben sade 1 yazılı veya kare bi pasta düşünüyorum. Dediğin gibi görüntü olarak şekerli hamurdan yapılan pasta güzel tadı olarak emin değilim sonuçta gecenin yıldız yiyeceği pasta olacak o yüzden şekerli hamurdan yapmıcam resimli pastalarda pek sağlıklı bulmuyorum ve sevmiyoRum. Yiyecek içecek olarak sarma dolma,kap kek. Kısır yoğurtlu makarna meyve tabağı hazır kurabiye vb ayran kola meyve suyu limonata da olabilir .tabii bu konuda fikirlere de açığım :KK58::KK66:

Teras fikri çok güzel olmuş.ferah ferah ağırlarsın misafirleri.benim menü henüz belli değil.açma börek,poğça,sarma,kurabiye,cupcake,salata,pasta diye düşünüyorum.
Daha süsler balonlar alınıcak.
En önemlisi ev temizlenicek :temizlik:

Günaydın herkese. Doğum günü konusu için yazmak istedim.:KK36:
2 hafta önce oğluma diş buğdayı yaptk. Pastasınıda şeker hamurundan kendim yaptm. Gerçekten çok kolay oldu. Herkeste çok beğendi. Evet şeker hamuru kısmını zaten çoğu kişi yemiyor.önemli olan pandispanyann ve iç kremasının güzel olması bence :)
Biz doğum gününü evde yapıcaz. Sdece yakınlar olacak 20 25 kişilik bi doğum günü planlıyoruz.
Cupcake , salata , tatlı ve tuzlu kurabiyeler , börek , poğaça ve pasta yeterli olur diye düşünüyorum . Birde hediyelik bir şeyler düşünmek lazım. Diş buğdayında küçük tavşan şeklinde kutular yapıp içine 1 paket lokum 1 tanede anahtarlık örmüştüm. Doğum günü için bi fikrim yok :110:
Eki Görüntüle 2169252

Vavvvv pasta beni benden aldı :kk77:
Doğum gününde de kendin mi yapıcaksın.
Görüntüsü muhteşem.
Hediyelik konusu çok düşündürücü.iki gün sonra atılıcak bişey olmasın istiyorum.

Vavvvv pasta beni benden aldı :kk77:
Doğum gününde de kendin mi yapıcaksın.
Görüntüsü muhteşem.
Hediyelik konusu çok düşündürücü.iki gün sonra atılıcak bişey olmasın istiyorum.
Doğum günü için kolay bi model beğenirsem yaparım ama Simge 84 Simge 84 gibi bi modeli zor yapamam :)

Bu arada bi sorum olacak .
Haftaya tatile gidicez. Ve son günleri malesef özel günüme denk geliyor. Rezervasyonu çok önceden yaptığımız için böyle denk geldi .
Geciktirici kullanmak istiyorum. Balayındada yine özel güne denk gelmişti kadın doğuma gittim doktorum Primolut N vermişti. Gayet rahat geçmişti tatilim. Hapı bırakınca öyle yazıldığı gibi aşırı ağrı bilmem ne olmamıştı . Her zamanki gibi normal geçmişti .
Şimdi yine kullanmak istiyorum fakat ilacın prospektüsünde emziren anneler için bir şey yazmıyor. Sizce ne yapmalıyım :110:

Haftaya tatile gidicez. Ve son günleri malesef özel günüme denk geliyor. Rezervasyonu çok önceden yaptığımız için böyle denk geldi .
Geciktirici kullanmak istiyorum. Balayındada yine özel güne denk gelmişti kadın doğuma gittim doktorum Primolut N vermişti. Gayet rahat geçmişti tatilim. Hapı bırakınca öyle yazıldığı gibi aşırı ağrı bilmem ne olmamıştı . Her zamanki gibi normal geçmişti .
Şimdi yine kullanmak istiyorum fakat ilacın prospektüsünde emziren anneler için bir şey yazmıyor. Sizce ne yapmalıyım :110:
Bu sorun muhtemelen benim de başımda. Takipteyim.

Ya bnmde öyle olacak:( bende doktora sorayım bi dedim... benimde kullanmam gerekebilir.. sende bilgi alırsan kullanılabilir vs diye bana da yazıver:)

Ya bnmde öyle olacak:KK43: bende doktora sorayım bi dedim... benimde kullanmam gerekebilir.. sende bilgi alırsan kullanılabilir vs diye bana da yazıver:)
Tabiki yazarım :) muhtemelen doktora gidicem. Komşum eczacıya sor onlarda iyi bilir tavsiye ettiği bi tane olur dedi . Bakıcam artk bi duruma göre.

bekarken benim de kullanmisligim var ancak son zamanlarda cok yerde hormon dengesini alt ust ederek vucudun ayarlari ile oynadigini okudum. ozellikle emzirme doneminde kullanilmamasi gerektigini dusunuyorum.

Günaydın evet doğum günü alışverişine başladım ufaktan ufaktan biaz doğum günü yeri olarak terasımızı seçtik çünkü gayet geniş i teras terasın süslemesi fazla olacağı için ben sade 1 yazılı veya kare bi pasta düşünüyorum. Dediğin gibi görüntü olarak şekerli hamurdan yapılan pasta güzel tadı olarak emin değilim sonuçta gecenin yıldız yiyeceği pasta olacak o yüzden şekerli hamurdan yapmıcam resimli pastalarda pek sağlıklı bulmuyorum ve sevmiyoRum. Yiyecek içecek olarak sarma dolma,kap kek. Kısır yoğurtlu makarna meyve tabağı hazır kurabiye vb ayran kola meyve suyu limonata da olabilir .tabii bu konuda fikirlere de açığım :KK58::KK66:
merhaba size bir fikir olsun bu şeker hamuru olan pastaların maketleri oluyormuş benim yakın bir arkadaşım bununla ilgileniyor ve çok güzel bir fikir verdi. maket alıp onu şeker hamuruyla süsyeceğiz ayrıca yemek için normal bir pasta yaptıracağım hem maliyeti düşük olacak hem masa düzeni bozulmayacak hemde daha sağlıklı olucak sizede fikir olsun :)

merhaba size bir fikir olsun bu şeker hamuru olan pastaların maketleri oluyormuş benim yakın bir arkadaşım bununla ilgileniyor ve çok güzel bir fikir verdi. maket alıp onu şeker hamuruyla süsyeceğiz ayrıca yemek için normal bir pasta yaptıracağım hem maliyeti düşük olacak hem masa düzeni bozulmayacak hemde daha sağlıklı olucak sizede fikir olsun :)

Bunu bende duymuştum.hem masada çok gösterişli bi pasta olucak.hemde hafif güzel bi pasta yicekler.
Bunu heryerde yaptırabilirmiyiz?
Maketin ücreti ne kadar oluyor biliyomusun?

Bunu bende duymuştum.hem masada çok gösterişli bi pasta olucak.hemde hafif güzel bi pasta yicekler.
hiç bilmiyorum canım detaylarını arkadaşım yapacak bana o yüzden hiç araştırmaya girmedim

Back