• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar inek sütü veren var mı? Yoğurt yemiyor peynir yemiyor normal süt vermek istiyorum. Devam sütleri de inek sütlü değil mi . :KK43: vercem ben artık az az. Alerjisi olduğunu sanmıyorum daha önce sütlü birkaç bir şey verdim sütlaç gibi. Siz ne düşünüyorsunuz. İlle de 1 yaşa kadar bekleyecek misiniz?
Bekliyeceğim devam sütleri inek sütü değil ilk kızımda yaşı dolmadan verdin kansızlık yaptı ayrıca yoğurt kefir ve peynirden alacağı vitamini sütten alamaz canım bence verme

İyi geceler hanimlar. Bizim bugün doktor kontrolümuz vardı. Birde rutin göz muayenesi. Açıkçası göz muayenesinde sıra beklerken bu muayenenin gerekliliğini sorguluyordum. Biran once bitse de gitsek diye beklerken doktor hipermetropu çok yüksek, ilaçla bakmak zorundayız deyince işimiz birkaç saat daha uzadı. Sonuçta kuzumun gözü ciddi anlamda bozukmuş. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık gözlük kullanacak kuzum. Üç yaşına kadar üç ayda bir rutin kontrol olacak. Şimdi göz numarasi çok yüksek ama ilerde tolere edebilecegi bir göz numarasına düşecek dedi. Hatta sıfırlanabilir bile dedi. Eğer şimdi tedaviye baslamazsak şaşılık gelişebilir veya göz tembellesebilirmis.
Başta hiç beklemediğim bir durum olduğu için şok oldum. Sonra durumu kabullendim ama gözlüğe onu nasıl alistiracagim kara kara onu düşünüyorum şimdi.
Aman diyim eğer göz muayenesini yaptırmadiysaniz ihmal etmeyin arkadaşlar
Geçmiş olsun. Bizde geçen ay gittik. Doktor baktı, problem yok dedi, ama damla falan damlatmadı. Acaba baştan mı savdı diye düşünmeye başladım. Siz hangi doktora gittiniz,içime kurt düştü bir daha götürelim bizde.

Geçmiş olsun. Bizde geçen ay gittik. Doktor baktı, problem yok dedi, ama damla falan damlatmadı. Acaba baştan mı savdı diye düşünmeye başladım. Siz hangi doktora gittiniz,içime kurt düştü bir daha götürelim bizde.
Derecesini ölçtü mü karanlık bir odada? Ben 2 ya da 3 aylıkken götürdüm damla damlatmadı ama derece ölçümü yapıp iyi dedi. Hem belki gözünde bozukluk var diye ikinci aşamada kontrol edilmiştir panik yapma bence.

İyi geceler hanimlar. Bizim bugün doktor kontrolümuz vardı. Birde rutin göz muayenesi. Açıkçası göz muayenesinde sıra beklerken bu muayenenin gerekliliğini sorguluyordum. Biran once bitse de gitsek diye beklerken doktor hipermetropu çok yüksek, ilaçla bakmak zorundayız deyince işimiz birkaç saat daha uzadı. Sonuçta kuzumun gözü ciddi anlamda bozukmuş. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık gözlük kullanacak kuzum. Üç yaşına kadar üç ayda bir rutin kontrol olacak. Şimdi göz numarasi çok yüksek ama ilerde tolere edebilecegi bir göz numarasına düşecek dedi. Hatta sıfırlanabilir bile dedi. Eğer şimdi tedaviye baslamazsak şaşılık gelişebilir veya göz tembellesebilirmis.
Başta hiç beklemediğim bir durum olduğu için şok oldum. Sonra durumu kabullendim ama gözlüğe onu nasıl alistiracagim kara kara onu düşünüyorum şimdi.
Aman diyim eğer göz muayenesini yaptırmadiysaniz ihmal etmeyin arkadaşlar
Geçmiş olsun arkadasim... Belki şimdilik zor olur ama alışır inşallah sağlığı için gerekli. Haklısın bizim önemsemedi girmiş şeyler aslında büyük önem taşıyor olabilir...

Yaptırmadım bende 8.ayı dolunca yaptırmayı düşünüyorum 25.inde doluyo. Çok geçmiş olsun, alışıyorlar bi şekilde biraz sabır gerektirir sanırım. İyi olsunlarda.
Çok sağol. Gözlugune çabuk alışir inşallah. Bizde onun gozluklu haline...
Allah dermansiz dert vermesin

Son düzenleme:
Çok gecmis olsun cnm,biz gecen ay gittik cok sükür iyiydi.. ama ben6 ayda bir götüreceğim ablamın oglununda gözünde sorun vardı,kayma fln oldu cok sıkıntı yaşadık, o yüzden bilirim hiç ihmale gelmez(o 2 yasında gözlük takmaya basldı gerci )
Sana da cok gecmis olsun.kapama verdi mi? Tembellik olmaması icin genelde doktorlar kapama veriyorlar da...
Size de çok geçmiş olsun. Cok sukur bizde kayma yok. Zaten kayma olmasin, goz tembelligi gelismesun diye gozlugu erkenden baslatti. Kapama vermedi. Cunku benim kuzunun iki gozunun bozuklugu birbirine çok yakın.

Çok sağol. İçin rahat olsun. İlk önce ilaçla bakmadı zaten. Önce makinayla ölçüm yaptı. Göz bozukluğunu görünce ilaçlı ölçüm yaptı.
Altunizade Acıbadem Mürüvvet Tüzünalp. Kendisi Pediatrik göz doktoru.

Geçmiş olsun arkadasim... Belki şimdilik zor olur ama alışır inşallah sağlığı için gerekli. Haklısın bizim önemsemedi girmiş şeyler aslında büyük önem taşıyor olabilir...
Çok sağol. İnşallah o da biz de bu yeni duruma biran önce alışırız. Allah dermansiz dert vermesin

Canım cok sagol. Ama bağlantı açmıyor. Link adresini verir misin
http://teothehero.
blo₺gspot . com.
tr/2015/02/teoman-6-aydr-gozluk-kullanyor-ancak_19.html?m=1

http://deniz-desen.₺ blo₺gspot. com. tr/2011/12/bebeklerde-gozluk-kullanm.html?m=1

Boşlukları ve ₺ işaretini silip bakabilirsin linke. Blog olunca adresi kadınlar kulubü saçma bir şekilde sabote ediyor.

Ne saçma şey bu be Link olmuyor kopyalayıp boşluk ve ₺ işaretini sil bari.

Son düzenleme:
B bursa_83 herseyde bir hayir vardir.hacettepeye gelecek olsaydiniz da 6 saatte yetistirmeye calisip strese girecektiniz.tertemiz ciksin sonuc insallahhh
Egzersizler nasil gidiyor.siz yanina girdiginizde uyanik oluyor mu.sizi gorunce napiyor minnos.daha iyi oldugunuzu hissediyorum.

nöroloji hocamiz bir siralama yapinca hacettepe ilk sirada çapa ikinci sirada demisti. ben o yuzden hacettepe istiyordum ama capa oldu. hocanin istedigi cihaz capada da varmis. onemli olan cihazin saglikli sonuc vermesi. insallah hicbir seyi yoktur kuzumun.
egzersizlere 3 gundur giremiyordum. cunku 10 kisilik yogunbakimda 14 cocuk var ve bazilarinin durumu agir. oyle olunca da aileler yogunbakimin kapisinda bekliyor.o durumda da ben egzersize gireyim demek ayip geliyor. bugun girebildim 20 dk.

onceden hep gulerdi bizi gorunce ama salidan beri uyku ilaci vermedikleri icin emir hortumlari hissediyor ve cok rahatsiz. hep agliyor,sesi de cikmiyor hortumlar ses tellerinin arasindan gectigi icin. sadece gozyaslari akiyor ve yuzunu burusturuyor.
kollari da bagli hortumlari cekmesin diye. onu oyle gormek istemiyorum ama egzersiz de yapmam sart.bazen ben de kendimi tutamiyorum agliyorum. oyle gorsun istemiyorum ama gozyaslari iniveriyor birden. beni al burdan der gibi bakiyor:110::110::110:

nöroloji hocamiz bir siralama yapinca hacettepe ilk sirada çapa ikinci sirada demisti. ben o yuzden hacettepe istiyordum ama capa oldu. hocanin istedigi cihaz capada da varmis. onemli olan cihazin saglikli sonuc vermesi. insallah hicbir seyi yoktur kuzumun.
egzersizlere 3 gundur giremiyordum. cunku 10 kisilik yogunbakimda 14 cocuk var ve bazilarinin durumu agir. oyle olunca da aileler yogunbakimin kapisinda bekliyor.o durumda da ben egzersize gireyim demek ayip geliyor. bugun girebildim 20 dk.

onceden hep gulerdi bizi gorunce ama salidan beri uyku ilaci vermedikleri icin emir hortumlari hissediyor ve cok rahatsiz. hep agliyor,sesi de cikmiyor hortumlar ses tellerinin arasindan gectigi icin. sadece gozyaslari akiyor ve yuzunu burusturuyor.
kollari da bagli hortumlari cekmesin diye. onu oyle gormek istemiyorum ama egzersiz de yapmam sart.bazen ben de kendimi tutamiyorum agliyorum. oyle gorsun istemiyorum ama gozyaslari iniveriyor birden. beni al burdan der gibi bakiyor:110::110::110:
Yüreğim kırıldı yüreğim incindi yazdıklarına bu hislerini en ii evladıyla.sınanan anneler anlar gözünü açınca evladını yanında göremeyen , evladı iyileşsin diye gözünü kkapatmayan anneler anlar çok üzülüyorum bu dduruma geçen seneye göre bu seneye binlerce kez şükürler olsun oğlum yanımda ama Emir'in durumu çok üzüyor beni keşke elden bişey gelse
Ve sen Emir'in annesi B bursa_83 çok şükür ki evladını yanında bunu hiç unutma bu yaşadığınız karanlık,kötü bi rüya hepsi geçecek emirimiz bugünlere sağlığıyla çizgi çekecek sen güçlü Emir'in güçlü annesinin unutma

Allah güç kuvvet versin size... Kıyamam ona minicik ama çok güçlü cok... İnşallah alıp gideceğiniz günler de gelecek yakında dirayetli ol sen kendini sakın bırakma arkadaşım bak ne yollardan geçtiniz az kaldı inşallah ....

Allah sana sabır versin, oğluna güç versin. Geçsin bu günler bir an önce de artık hatırlamayacağınız üzücü günlerin anısı olsunlar size güzel günler kalsın. Çok zor yaşadıkların, sen de dahil hiçbir anne bu zor durumu yaşamasa keşke :(

Canımm benim yaaa o kadar dokundu,ki cümlelerin. İnan hep dua ediyorum Allahın izniyle sağlığına kavuşsun bi an önce sizin yanınıza gelsin Emir paşa . Sabrınızın sonu selamett olacak inşallahhhh :anne::KK200::KK200:

Back