Eki Görüntüle 2132351
arkadaslar merhaba 8 aylik kizimin boynunda boyle birsey cikti yaklasik bir haftadir da gecmedi neyle ilgili olabilir acaba basina gelen var mi cvp yazarsaniz cok sevinirim doktora goturmem gerekecek kadar ciddi birsey olabilir mi
Biz Halen emeklemiyoruz çünkü paşamızı yüz üstü uzanmayı sevmiyor .dönüyor da pek sayılmaz yürüme ve zıplama konusundan da üstümüze yok her bebeğin gelişimi kendine özeldir bakalım ne zaman emeklicez
Forum canlandı ara ara herkesi ilgilendiren ortak sorular soralım böyle :)
Not: Bebeklerimizin gelişimini paylaşmak asla kıyas , rekabet, üstünlük yarışı için değil. Her çocuk farklı ve özel bunu hepimiz biliyoruz. Zaten eminim buradaki herkes o seviyenin insanı.
İyimi kötümü bilmiyorum ama bende duygusal bir ana olarak bebeğimi göğsüme yaslayıp uzunca bi süre öyle kalmayı istiyorum :)
Ama bizimki inat hemen kalkıyo.hiçde öptürmez kendini :)
Bırakın beni yere ne halim varsa göreyim diyor çocuk
Kızlar bizimki kucakta geziyor anca yere yüz üstü koydunmu bağırmaya başlıyor ama kendi kendine oturabiliyor el sallama gel gel yapıyor 5 tanede dişimiz çıktı hiç sürünme belirtisi yok abisi sürünmeden emeklemeden yürümüştü ona benzedi herlde diyorum
İyimi kötümü bilmiyorum ama bende duygusal bir ana olarak bebeğimi göğsüme yaslayıp uzunca bi süre öyle kalmayı istiyorum :)
Ama bizimki inat hemen kalkıyo.hiçde öptürmez kendini :)
Bırakın beni yere ne halim varsa göreyim diyor çocuk
Bizimki de kucak dediysem al beni gögsüne bas demez,sıkıntıya gelemez hanımefendi... ancak kucakta olacak sen ayakta olacaksın kesinlikle oturmanı kabul etmez ve gezeceksin o da kucakta etrafa saldırcak:)) o yüzden cok duygusala baglama bence cnm :)
Kızlar bizimki kucakta geziyor anca yere yüz üstü koydunmu bağırmaya başlıyor ama kendi kendine oturabiliyor el sallama gel gel yapıyor 5 tanede dişimiz çıktı hiç sürünme belirtisi yok abisi sürünmeden emeklemeden yürümüştü ona benzedi herlde diyorum
Cok tesekkur ederiz darisi saglikla basiniza:)Ya cay kasigina cit sesi gelmese bilmeyecektim annem eski adet fincan surdu:) siz de sese dikkat edin belki cikmistir bile
Bizdede kizin biri sirtustu yuzustu donebiliyor ama diger kizim biraz daha agirdan gidiyor yuz ustu donuyor cildiriyor kaldirin beni diye ikisindede emekleme gibi bir dertleri yok boyle iyiyiz diyorlaryurutecle gezmeyi cok seviyorlar tren yapip geziyorlar
Bizimki de kucak dediysem al beni gögsüne bas demez,sıkıntıya gelemez hanımefendi... ancak kucakta olacak sen ayakta olacaksın kesinlikle oturmanı kabul etmez ve gezeceksin o da kucakta etrafa saldırcak:)) o yüzden cok duygusala baglama bence cnm :)
Heee ayakta gezdirmeyi bizimkide sever.ama ben hiç ayakta gezdirmiyorum :)
Kucağıma alınca belime bi ağrı giriyor taşıyamıyorum
O duygusal anlar yeni doğduğu zamanlardı.çok özledim koynumda uyutmayı