2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama bakalım ne zaman başaracak :)
Nerdeeee? Emeklesin diye bırakıyorum kıyameti kopartıyor kalkıp oturuyo... illa kalkıp yürüyecek peeehh...popomuz hiiç yer görmüyor artık :))

Ay benimkide başladı bugün yapıp yapıp gülüyordu. Hatta bende gülünce oyuna çevirdi ama hiç aklıma gelmedi çirkin yaptığı kendiliğinden yaptı çünkü.
Hayatlari boyunca bize cok tatli gorunecekler ama sanirim en tatli zamanlari.Allahim hepsini tum kotuluklerden korusun.

Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama bakalım ne zaman başaracak :)
Biz Halen emeklemiyoruz çünkü paşamızı yüz üstü uzanmayı sevmiyor .dönüyor da pek sayılmaz yürüme ve zıplama konusundan da üstümüze yok her bebeğin gelişimi kendine özeldir bakalım ne zaman emeklicez

Forum canlandı ara ara herkesi ilgilendiren ortak sorular soralım böyle :)

Not: Bebeklerimizin gelişimini paylaşmak asla kıyas , rekabet, üstünlük yarışı için değil. Her çocuk farklı ve özel bunu hepimiz biliyoruz. Zaten eminim buradaki herkes o seviyenin insanı.

Kucagıı sevmeyeen bebeeeeee
Benden sana koca bi alkış

İyimi kötümü bilmiyorum ama bende duygusal bir ana olarak bebeğimi göğsüme yaslayıp uzunca bi süre öyle kalmayı istiyorum :)
Ama bizimki inat hemen kalkıyo.hiçde öptürmez kendini :)
Bırakın beni yere ne halim varsa göreyim diyor çocuk

Kızlar bizimki kucakta geziyor anca yere yüz üstü koydunmu bağırmaya başlıyor ama kendi kendine oturabiliyor el sallama gel gel yapıyor 5 tanede dişimiz çıktı hiç sürünme belirtisi yok abisi sürünmeden emeklemeden yürümüştü ona benzedi herlde diyorum

Bizimki de kucak dediysem al beni gögsüne bas demez,sıkıntıya gelemez hanımefendi... ancak kucakta olacak sen ayakta olacaksın kesinlikle oturmanı kabul etmez ve gezeceksin o da kucakta etrafa saldırcak:)) o yüzden cok duygusala baglama bence cnm :)

Genelde su ara bebelerin çoğu öyle valla.. bizde emeklemeden yürüme bekliyoruz.

Heee ayakta gezdirmeyi bizimkide sever.ama ben hiç ayakta gezdirmiyorum :)
Kucağıma alınca belime bi ağrı giriyor taşıyamıyorum
O duygusal anlar yeni doğduğu zamanlardı.çok özledim koynumda uyutmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…