• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah iyiligini versin senin de. Cok sukur kotuye gitmiyor. Sabrinizin sonunda dilediginiz her sey size nasib olsun. Allah Emir’e kuvvet versin..
Hareketli dedin ya.. yatirdiginiz zamana gore hareketleri degisti mi kucuk prensin? Dis de cikarmisti..Size surprizlerle gelecek demek ki minik kus..

her yeni gun yeni bir haber almak istiyoruz cihazdan ayrildigina dair ama alamayinca da kotuye gitmiyor cok sukur diyoruz.

hastaneye ilk geldigimiz gunler halsizdi,keyifsizdi,gulmuyordu dogru duzgun. simdi ayaklarini daha cok hareket ettiriyor,belini de kaldiriyor,omuzlari da hareketli. kalkmak istiyor yataktan,mimiklerinden belli oluyor. onu oyle gorunce de esime de bana da daha cok sıkıntı basıyor:110:
evet canim 2 tane dis cikarmisti,biraz daha belirgin olmuslar.
bir de ne zamandir yazicam unutuyorum. simdi aklima geldi,yazayim dedim. emir 4 aylikken cektigimiz videoda bariz sekilde 2 defa "annne" diyor:KK200::anne:
acip acip onu izliyoruz ve dinliyoruz. hem elini emiyor hem de anne diyor aşşşkım benim:anne:

her yeni gun yeni bir haber almak istiyoruz cihazdan ayrildigina dair ama alamayinca da kotuye gitmiyor cok sukur diyoruz.

hastaneye ilk geldigimiz gunler halsizdi,keyifsizdi,gulmuyordu dogru duzgun. simdi ayaklarini daha cok hareket ettiriyor,belini de kaldiriyor,omuzlari da hareketli. kalkmak istiyor yataktan,mimiklerinden belli oluyor. onu oyle gorunce de esime de bana da daha cok sıkıntı basıyor:110:
bir de ne zamandir yazicam unutuyorum. simdi aklima geldi,yazayim dedim. emir 4 aylikken cektigimiz videoda bariz sekilde 2 defa "annne" diyor:KK200::anne:
acip acip onu izliyoruz ve dinliyoruz. hem elini emiyor hem de anne diyor aşşşkım benim:anne:
Kuzum benim ya. Çıkınca koynuna alırsın sarılıp uyursun, tüm bu yaşananlar unutulur.

Et kıyma konusunda diş olmayınca yiyebilir mi diyorum çünkü bizimki hala kalıpı bile görünce direk emiyo gibi yapıyo sebzeleri ben buharda haşlıyorum zeytinyağı ekleyip veriyorum. Sadece havuç patates balkabağı verdim şimdilik çorba neler versem bilemiyorum. Tarhana ağır gelirmi ki?
Damaklarıyla şap şap yiyolar merak etme. Pütürlü hiç bişey istemediği halde kıymaya hayır demiyolar ıspanak, bezelye, normal yemeklik kullandığımız kabak, kereviz, tatlı patates böyle ufak ufak çeşitlendir sebzelerini. Avokado verebilirsin çokta sağlıklı bi besin. Meyvelerden neler verdin? Tarhana ufak ufak deneme yap 3-4 gün ona göre başla bence artık

Oyyyy yavrum benimmmm masallahhhhh:) daha iyi olacakkk hicbiseycigi kalmayacak insallahhh.hayirlisiyla bir evinize donun kuzunuzla koynunuzda uyutun hiiiccc indirmeyin kucaginizdan bu özlem baska turlu gecmez:) az kaldi ins

Maşallah ne kadar dirayetli allah emirimize güç kuvvet versin şifa versin. Sana ve eşinede bol bol sabır diliyorum. Tez zamanda geride kalır inşallah bu günleriniz

Kızlar benim bebiş 29 ağustos doğumlu 7800 persantil çizgileri arasında ama alt çizgiye yakın ne yapabilşrşm ek gıdayı da sevmedi yumurta almıyor yoğurt yemiyor
29 agustos doguma gore 7800 gram gayet iyi bence siz cizgilerden degil direk tablodan bakin cizgiler yaniltici gelebilir... 7 aylik bebek icin 7800 kilo ortalama bir kilo merak etmeyin. Ayrica insanlardan bebekken obez buyukken fit olmasini bekliyoruz :) cok kilo hicbir zaman cok da iyi birsey degildir... unutmayin ki yag hucreleri cocuklugun ilk 5 yilinda olusmakta ve buyudugumuz zaman aldigimiz kilolar bebeklikte olusan yag hucrelerinin genislemesi veya buzusmesiyle olusuyor... cok fazla yag hucresi olusturmayan bir bebek omru boyunca fit kalacaktir. Buyumesi ve gelismesi kilodan cok daha onemli bir de mutlu bir bebek olmasi... bebeginiz huzurlu ve mutluysa bir sorun yoktur.

Genelde maksimum 1-2 ay kullanıldığı için tercih edilmediğini okumuştum. Ama tabi sonradan başka şeylere dönüşen tarz bir şeyse bilemedim.
Bizim kız emekleme karşıtı olduğu için belki gaza getirir diyorum hem emeklemesine sonra da yürümesine destek olacak bir şey istiyorum Fisher Price ikisi için de uygun görünüyor ama hiç yorum olmadığı için kötü yorumları kaldırttıkları izlenimi oluştu bende o yüzden kararsız kaldım.

Güzel haberler de gelecek inşallah merak etme. Yerim ben onun anne diyen dilini, çıksın da konuşmaya da başlar annesi inşallah :-)

iyi olmaya kendimi zorluyorum canim ama iyi degilim aslinda.
emir paşa da ayni,kotuye gitmiyor en azindan. dun bacaklarini belini baya attırıyordu,kaldiriyordu ve yuzunden hortumlardan sıkıldığı cok belliydi.
Minik savaşçı o :emir_bebek: herşeyin üstesinden gelecek bugünlerde geçecek tek bi saniyesini hatırlamayacak bile yeter ki annesi sabbındandan inancından da umudunda da vazgeçmesin herşeyin bir anda hızla iyiye gittiğini göreceksin cnm

Çalışan anneler ne kadar süt bırakıyorsunuz?Bizimki içmiyor gerçi ama zorla icirmeye calisiyorlar
200-250 arası bırakıyorum ama bizimki biberon kullanmıyor maalesef hiçbir sekilde almadı,kac cesit denedim alıstrma bardagı denedim kasık biberon denedim ama yook almıyor dr ile konustum. Yemeklerine kat dedi,annem yemeklerine katıyor ortalama 200 cc cgu zaman daha az da olabiliyor tabii...

Anneler Bu ara haşlanmış yemedigi için yumurta sarısı ceviz ve tuzsuz lordan omlet yapıyorum. Bu şekilde de yumurta tüketmesi iyi midir? Birde benim ki kahvaltida başka bir şey yemedigi için yumurta oluyor her gün bu bir sıkıntı olur mu? Siz neler veriyorsunuz kahvaltıda?
Not:Ceviz alerjik biliyorum ama tepkisini ölçtüm bayadir veriyorum çok şükür bir sıkıntı yok .
bende labneyle omlet yapıp veriyorum bence bir zararı olmaz neden olsun ki haşlanmış yumurta herkes sevmez

Bizim kız emekleme karşıtı olduğu için belki gaza getirir diyorum hem emeklemesine sonra da yürümesine destek olacak bir şey istiyorum Fisher Price ikisi için de uygun görünüyor ama hiç yorum olmadığı için kötü yorumları kaldırttıkları izlenimi oluştu bende o yüzden kararsız kaldım.

Güzel haberler de gelecek inşallah merak etme. Yerim ben onun anne diyen dilini, çıksın da konuşmaya da başlar annesi inşallah :-)
Bizim kız da aynen oturmayı biraz erken keşfetti ve hep oturmak ya da kucakta olmak istiyor. Yürüme yardımcısı, yürüteç gibi şeyler ve ellerinden tutup yürütmek yürümeyi geciktiriyormus aksine :) Bana da herkes alırsın diyor ama almayı düşünmüyorum açıkçası. Her gün yere koyarak şansımı deniyorum. Yüz üstü koyunca acayip sinirleniyor ama sırt üstü bi nebze iyi.

Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama :KK70: bakalım ne zaman başaracak :)
Bizimki geri geri gidiyor ileri gidemediği için de bir süre sonra sinirlenip bağırmaya başlıyor :-) etrafında da dönebiliyor ama henüz düz gitmeyi başaramadı kendini getirip fırlatıyor en fazla :KK48:

Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama :KK70: bakalım ne zaman başaracak :)

Bizimki emekleme pozisyonunda duruyor ama el bacak kordinasyonu sağlamadı henüz :)
Öne arkaya sallanıyo sadece :KK48:
O popoya vurmamak için zor tutuyorum kendimi :)
Dönerek heryere ulaşıyolar valla.bizimki kucağı hiç sevmiyor artık.özellikle yabancı biri kucağına alınca kendini ittirerek yere inmeye çalışıyor :)
Hep yerlerde sürünmek istiyor minik sürüngenim :)

Back