Tesekkur ederizzzzzHayırlı olsuuunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederizzzzzHayırlı olsuuunnn
bak sen minige bizimki de hemen kimi görse oturduğu yerden elini uzatır kucak ister. Hep gidikla gezdir mincir ondan iyisi yok tek başına kaldi mi isyana bağlıyor sevgi pitircigi oldu tamİyimi kötümü bilmiyorum ama bende duygusal bir ana olarak bebeğimi göğsüme yaslayıp uzunca bi süre öyle kalmayı istiyorum :)
Ama bizimki inat hemen kalkıyo.hiçde öptürmez kendini :)
Bırakın beni yere ne halim varsa göreyim diyor çocuk
Aynı aynı aynısınin beyefendisi bizde kiBizimki de kucak dediysem al beni gögsüne bas demez,sıkıntıya gelemez hanımefendi... ancak kucakta olacak sen ayakta olacaksın kesinlikle oturmanı kabul etmez ve gezeceksin o da kucakta etrafa saldırcak:)) o yüzden cok duygusala baglama bence cnm :)
Ben İzmir deyim canım daha önce sormuştum ben de İzmir'den yoktu kimse sanki ne güzel olur tabi yakın olanlar değerlendirmeliKızlarrr
Kim nerede oturuyor şehir ve semt olarak. Belki yakın olanlarımız varsa buluşuruz minnoşlarla
Hayırlı olsun inci gibi olsun hepsi inşallahCok tesekkur ederiz darisi saglikla basiniza:)Ya cay kasigina cit sesi gelmese bilmeyecektim annem eski adet fincan surdu:) siz de sese dikkat edin belki cikmistir bile
Cook tesekkur ederizzzHayırlı olsun inci gibi olsun hepsi inşallah
Ben de Adıyaman da oturuyorum .Kızlarrr
Kim nerede oturuyor şehir ve semt olarak. Belki yakın olanlarımız varsa buluşuruz minnoşlarla
Erzurumdayim ben. Burda biri olsa ne güzel olur:)Kızlarrr
Ankara/cukurambarKızlarrr
Ben İzmir deyim canım daha önce sormuştum ben de İzmir'den yoktu kimse sanki ne güzel olur tabi yakın olanlar değerlendirmeli
Ben de Adıyaman da oturuyorum .
Erzurumdayim ben. Burda biri olsa ne güzel olur:)
Ankara/cukurambar
Aynı şehir değil ama komşuyuz Ardahan dayım bende Göle de. Gerçi doğuda her yer aynı il gibiErzurumdayim ben. Burda biri olsa ne güzel olur:)
Bu bilgi için teşekkürler bende sürekli uçuk çıkaran biriyim. Doktora sorduğumda hiçbir kremi kullanamazsın demişti. Antibakteriyel sabunla yıka hep demişti ama bu krem aklımda bulunsunArkadaslar onemli oldugunu dusundugum bir bilgi paylasacagim simdi ogrendim.Ben her soguk alginligi sonrasi her uzuldugumde strese girdigimde ucuk cikaritim.burda da haba degisiminden hastalandim ve beklenen ucuk geldi.dermatolog arkadasima sordum ezmiren anneler icin aklovir denen ilaci onerdi.3 gun gunde 5 defa sur dedi.genelik kategorisi b rahat bir ilacmis
Aynen Türkiye'nin her bölgesinden varAy hepimiz ayrı yerlerdeyiz. İstanbuldayım bende :/
Evet doğada yapıyor sürekli ama biz öğretmedik çirkin ol filan diye kendi öğrendiKızlar bu çirkin olma hareketi burnunu kısıp burnundan hızlı hızlı nefes alma hareketimi :)
Hayırlı olsun dişinizTeyzelerrrr goremedim ama sesini duydum ve elimle hissettim benim oglanin disi cikmiass lililili
ÇanakkaleAy hepimiz ayrı yerlerdeyiz. İstanbuldayım bende :/
Ay bende çanakkaleliyim. Mayısta geliyorum çkaleye kısmetse. Görüşelim. Nerdesin çkaledeÇanakkale