- 3 Temmuz 2016
- 552
- 753
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence direkt doktora götürün alerji olabilir mi acaba ? Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2132351 arkadaslar merhaba 8 aylik kizimin boynunda boyle birsey cikti yaklasik bir haftadir da gecmedi neyle ilgili olabilir acaba basina gelen var mi cvp yazarsaniz cok sevinirim doktora goturmem gerekecek kadar ciddi birsey olabilir mi
Geçmiş olsun. Bence de Dr danışın uzun süre olmuş geçmemiş belki alerjik bir durumu yansıtıyordu...Eki Görüntüle 2132351 arkadaslar merhaba 8 aylik kizimin boynunda boyle birsey cikti yaklasik bir haftadir da gecmedi neyle ilgili olabilir acaba basina gelen var mi cvp yazarsaniz cok sevinirim doktora goturmem gerekecek kadar ciddi birsey olabilir mi
Elini, dilini sevdigim cocuk.. Hastaneden ciksin da insallah gostersin hunerlerini. Acayip bi cocuk olacak bu var ya.. bayiliyorum hareketlerine, senin bu anlattiklarina.. Gececek canim insallah bu gunler.. Rabbim sifa versin, hastane sureci bitsin; siz harika aile askla tekrar kavusacaksiniz insallah birbirinize. Emir’in “annnneee” demeleri dolduracak evinizi.. Allah’a emanet olun..her yeni gun yeni bir haber almak istiyoruz cihazdan ayrildigina dair ama alamayinca da kotuye gitmiyor cok sukur diyoruz.
hastaneye ilk geldigimiz gunler halsizdi,keyifsizdi,gulmuyordu dogru duzgun. simdi ayaklarini daha cok hareket ettiriyor,belini de kaldiriyor,omuzlari da hareketli. kalkmak istiyor yataktan,mimiklerinden belli oluyor. onu oyle gorunce de esime de bana da daha cok sıkıntı basıyor
evet canim 2 tane dis cikarmisti,biraz daha belirgin olmuslar.
bir de ne zamandir yazicam unutuyorum. simdi aklima geldi,yazayim dedim. emir 4 aylikken cektigimiz videoda bariz sekilde 2 defa "annne" diyor
acip acip onu izliyoruz ve dinliyoruz. hem elini emiyor hem de anne diyor aşşşkım benim
Bizim kız da aynen oturmayı biraz erken keşfetti ve hep oturmak ya da kucakta olmak istiyor. Yürüme yardımcısı, yürüteç gibi şeyler ve ellerinden tutup yürütmek yürümeyi geciktiriyormus aksine :) Bana da herkes alırsın diyor ama almayı düşünmüyorum açıkçası. Her gün yere koyarak şansımı deniyorum. Yüz üstü koyunca acayip sinirleniyor ama sırt üstü bi nebze iyi.
Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama bakalım ne zaman başaracak :)
Eki Görüntüle 2132351 arkadaslar merhaba 8 aylik kizimin boynunda boyle birsey cikti yaklasik bir haftadir da gecmedi neyle ilgili olabilir acaba basina gelen var mi cvp yazarsaniz cok sevinirim doktora goturmem gerekecek kadar ciddi birsey olabilir mi
Oglum 3 agustos dogumlu 2 haftadir surunerek emekliyor. Aylara gore gelismde el sallama alkis filan yaziyor ama onlari yapmiyor.Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama bakalım ne zaman başaracak :)
Bizimkiler direkt yürüyecek galiba :)Aynı benim sıpada öyle yüzüstü koyumca iki debeleniyo sonra basıyo çığlığı yalandan ağlamaya başlıyo ama damla yaş yok
Malesef daha dönmüyo bile sağa sola sallanıyor hatta ufaktan yer değiştiriyor sallanırken ama dönme yada emekleme yok. Tembel teneke babaya çekmiş Babasıda emeklememiş çok tembelmiş 1yasında enseden tuta tuta zorla yürütmüşler :)
Hemen göster doktora. Bekeleme bence
Oglum 28 agustos dogumlu.10 gundur memleketteyiz yavrum çirkin olmayi ögrendiOglum 3 agustos dogumlu 2 haftadir surunerek emekliyor. Aylara gore gelismde el sallama alkis filan yaziyor ama onlari yapmiyor.
Bizimki emekliyor ama koltuklara tutunup kalkıyor o yüzden hiç bırakamiyorum sürünerek emekliyordu birkaç gündür dizlerinin üstünde de emekliyor ama ayağa kalktığı için emeklemek cazip gelmiyor pek :)Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama bakalım ne zaman başaracak :)
Oturmuyor ki sürekli ayakta olmak istiyor. Mızmızlığı sadecd evdr turlarken geçiyor, mecbur ellerinden tutup yürütüyoruz biz de. Sıkıysa yürütmeBizim kız da aynen oturmayı biraz erken keşfetti ve hep oturmak ya da kucakta olmak istiyor. Yürüme yardımcısı, yürüteç gibi şeyler ve ellerinden tutup yürütmek yürümeyi geciktiriyormus aksine :) Bana da herkes alırsın diyor ama almayı düşünmüyorum açıkçası. Her gün yere koyarak şansımı deniyorum. Yüz üstü koyunca acayip sinirleniyor ama sırt üstü bi nebze iyi.
Ay masallah yaaaaBizimki emekliyor ama koltuklara tutunup kalkıyor o yüzden hiç bırakamiyorum sürünerek emekliyordu birkaç gündür dizlerinin üstünde de emekliyor ama ayağa kalktığı için emeklemek cazip gelmiyor pek :)
Ay masallah yaaaa
sürünüyordu iki gündür emeklemeyi öğrendi :) henüz sürünme kadar seri değil ama çalıştırıyor kendini :))Emekleyebilen bebitolar var mı ? :) bizimki döne döne istediğine ulaşıyor o popo kalkmıyor ama bakalım ne zaman başaracak :)
Maşallah sıralamaya başlar yakında ozamanBizimki emekliyor ama koltuklara tutunup kalkıyor o yüzden hiç bırakamiyorum sürünerek emekliyordu birkaç gündür dizlerinin üstünde de emekliyor ama ayağa kalktığı için emeklemek cazip gelmiyor pek :)
Bizde 16 ağustos doğumluyuz bir aydır sürünüyor son iki gündür de emeklemeyi çözdü ama alkış el sallama bizdede yok değişiyor gelişimleri onlarıda yaparlar zamanı gelince :)Oglum 3 agustos dogumlu 2 haftadir surunerek emekliyor. Aylara gore gelismde el sallama alkis filan yaziyor ama onlari yapmiyor.
İnşallah, ben yinede hergün yüzüstü yatırıyorum. Totişi itelemeye çalışıyo komando gibi ama çabuk mızırdıyo.Bizimkiler direkt yürüyecek galiba :)
Ay benimkide başladı bugün yapıp yapıp gülüyordu. Hatta bende gülünce oyuna çevirdi ama hiç aklıma gelmedi çirkin yaptığı kendiliğinden yaptı çünkü.Oglum 28 agustos dogumlu.10 gundur memleketteyiz yavrum çirkin olmayi ögrendi
Kucagıı sevmeyeen bebeeeeeeBizimki emekleme pozisyonunda duruyor ama el bacak kordinasyonu sağlamadı henüz :)
Öne arkaya sallanıyo sadece
O popoya vurmamak için zor tutuyorum kendimi :)
Dönerek heryere ulaşıyolar valla.bizimki kucağı hiç sevmiyor artık.özellikle yabancı biri kucağına alınca kendini ittirerek yere inmeye çalışıyor :)
Hep yerlerde sürünmek istiyor minik sürüngenim :)