- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Canim nasıl ayırt edersin bilmiyorum ama bizim salyadan tahriş olduğu için sebamed in bebek yüz kremini kullandık iyi geldi yüz olunca insan ne süreceğini de bilmiyor belki böyle bir şey ararsan diye söylemek istedimHayırlı günler kızlar yine bir soru getirdimKereme bişeyler yedirirken burnuyla dudagi arasındaki yer kızarıyor bazen. Bazen de burnunun ucu kızarıyor ama çok hareketli olduğu için bi yerlere sürüyor da olabilir tam ayırt edemiyorum. Dudaginun üzerinde olanlar en gec yarım saat içinde geçiyor. Teni çok hassas eşim kaşıktan veya ağzını sildiğimiz içindir diyo. Uni baby yenidoganla siliyorum. Alerjiyle ten hassasiyetini nasıl ayırabilirim?
Zim de tenimiz hassas kizariyor bol salyali oldugu icin tahriste oluyor ben yuzunu kuru tutmaya calisiyorum ve silip bebe yagi suruyorum kisa surede geciyorHayırlı günler kızlar yine bir soru getirdimKereme bişeyler yedirirken burnuyla dudagi arasındaki yer kızarıyor bazen. Bazen de burnunun ucu kızarıyor ama çok hareketli olduğu için bi yerlere sürüyor da olabilir tam ayırt edemiyorum. Dudaginun üzerinde olanlar en gec yarım saat içinde geçiyor. Teni çok hassas eşim kaşıktan veya ağzını sildiğimiz içindir diyo. Uni baby yenidoganla siliyorum. Alerjiyle ten hassasiyetini nasıl ayırabilirim?
Prospan vermisti bize bi kere dr,bitkisel cogu dr onu öneriyor kuru öksürük oldugunda ama doktoruna sor tabiiKizlar öksürük için götürdük ilaç vermedi doktor çocuk öksürmekten uyuyamiyor hiç birşey yemiyor kesinlikle emmiyor resmen günlerdir aç.Doktoru aradım asist şurup ver dedi ama baktım balgam sokturucuymus çocuk kuru oksuruyor Pazartesi günü tekrar goturucem ama o güne kadar ne yapacağım hiç bilmiyorum
Canim bizde basta oyleydik cok istahliydi sonra dis mizmizligi bir basladi hicbirsey yemez oldu. Yilmadan hergun bir seyler onerdim. Simdi sukur kahvaltisini yapiyor oglen meyve aksamustu yogurt veya bir sebze yiyiyor alismaya basladi. Yani sen de yilma hergun oner bir seyler biraz hassasiyeti azalinca eminim o da devam edecektir yemeye...Merhabalar bir mizmiz ve iştahsız bebekte bende varönceden yediği hiçbir şeyi yemiyor ve hiç mutlu olmuyor sanırım disten.İlk 2 diş karambole geldiği için bu seferki disten mi değil mi anlamıyorum ama hem yemeyince hem de sürekli mizmiz olunca tukendim bende biraz yoğurt yiyor aklıma geldi hiçbir sey yememesindense ek gıda öğünlerinde hep yoğurt versem nasıl olur diye? Bu arada beyzadem yoğurdu da sade yiyor kandiramiyorum içine bir set katarak:) Hasta olan bebislere de geçmiş olsun diyorum.
İyi tatiller olsun:)Mersinden herkese merhabalar:) cuma gunu yola cikacaktik ama ben hazirliklari tamamlayamadigim icin dun geldik:) oglum ilk defa evimizden baska bir eve girdi.hastane muayenehane disinda...ilk basta bir dudak buzdu hemen alisti gece de rahat gecti cok sukur:) insallah hasta etmeden doneriz evimize
Tesekkur ederim:) sanirim 1 hafta 10 gun kalicam
Bence yüzünü unibabyle fln silme,ben sadece su ile ıslatılmıs ufak tülbentleri var onunla siliyorum.cogu dr altını bile sadece su ve pamukla silin diyor,agzını silmek daha kötü olabilir.Hayırlı günler kızlar yine bir soru getirdimKereme bişeyler yedirirken burnuyla dudagi arasındaki yer kızarıyor bazen. Bazen de burnunun ucu kızarıyor ama çok hareketli olduğu için bi yerlere sürüyor da olabilir tam ayırt edemiyorum. Dudaginun üzerinde olanlar en gec yarım saat içinde geçiyor. Teni çok hassas eşim kaşıktan veya ağzını sildiğimiz içindir diyo. Uni baby yenidoganla siliyorum. Alerjiyle ten hassasiyetini nasıl ayırabilirim?
Ben ağzını muslin mendil ıslatıp siliyorum ya da lavaboda yıkıyorum. Islak mendil cidden yapıyor olabilir.Hayırlı günler kızlar yine bir soru getirdimKereme bişeyler yedirirken burnuyla dudagi arasındaki yer kızarıyor bazen. Bazen de burnunun ucu kızarıyor ama çok hareketli olduğu için bi yerlere sürüyor da olabilir tam ayırt edemiyorum. Dudaginun üzerinde olanlar en gec yarım saat içinde geçiyor. Teni çok hassas eşim kaşıktan veya ağzını sildiğimiz içindir diyo. Uni baby yenidoganla siliyorum. Alerjiyle ten hassasiyetini nasıl ayırabilirim?
Aynen her gün teklif ediyorum yemeyince zoruma gidiyor Hayır en fazla pureyi 2.gün dökmek zorunda kalıyorum kahvalti falan hak getire zaten anca emiyor hani çok şükür emsin ama zaten zayıf deyip duruyorlar :)Canim bizde basta oyleydik cok istahliydi sonra dis mizmizligi bir basladi hicbirsey yemez oldu. Yilmadan hergun bir seyler onerdim. Simdi sukur kahvaltisini yapiyor oglen meyve aksamustu yogurt veya bir sebze yiyiyor alismaya basladi. Yani sen de yilma hergun oner bir seyler biraz hassasiyeti azalinca eminim o da devam edecektir yemeye...
Selamlar..nasil oldun, kan geldi mi bir daha gogsunden?Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremiyorum. Bebişi ve kendisi hasta olanlara şifalar diliyorum umarım geri kalan herkes iyidir.
Bugün eceyi emzirirken gogsumden kan geldiöyle sızıntı felan değil baya baya kan şok oldum hemen doktora gittik ama pek açık konuşmadı pazartesi tekrar gel ultrasonla gireceksin dedi.
Çok tedirginim başına böyle birşey gelen var mi
Sütle birlikte geldi cnm baya bi.bir yara vb. De yok. Ama uzun suredir sol gogsumde bir agri varGeçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey çıkmaz. Süt gelir gibi mi kan geldi, yoksa yara vs gibi mi ? Herhangi bir acı falan var mı göğüs ucunda? Bi kere benim de kanamıştı ama yara olduğundan.
Inşallah kötü bisi yoktur 2 gündür yeşilinin içeriğinin tadı yok inankiGecmis olsun cnm basima boyle bisey gelmedi ama kist olabilir... kistler zararsiz ici su dolu kesecikler oluo... cogaldiysa belki olmustur boyle ya da sut kanalinda bir kilcal catlak vardir... onemli bisey degildir diye dusunuyorum kotuye yorma pzt gunu tekrar yaz cnm
Dua edin inşallah bisi çıkmaz yaGecmis olsun canim kotu dusunme insallahvonemli birsey degildir haberlerini bekliyoruz...
Bir daha gelmedi ama 2 gündür cook tedirginim . Yarın gideceğim genel cerraha bakalım neler isteyecek inşallah kötü birşey çıkmazSelamlar..nasil oldun, kan geldi mi bir daha gogsunden?
Benim de onceden olmustu ama senin anlattigin gibi damla damla kan degil hafif bi sizintiydi ve agrim coktu meme basinda. Genel cerraha gitmistim ben de. Meme ultrasonu cekilmisti. Sut kanalinda bakteri vardi. Bebek ek gidaya gectikten sonra agzindaki bakteriler tukuruk yoluyls meme basindaki kucuk deliklerden iceri girip buna neden olabiliyormus. Antibiyotik kullanmistim, gecmisti. Insallah seninki de basit bir tedaviyle iyilesir. Gecmis olsun.Bir daha gelmedi ama 2 gündür cook tedirginim . Yarın gideceğim genel cerraha bakalım neler isteyecek inşallah kötü birşey çıkmaz
Gittin mi doktora? Bi sıkıntı yoktur insallahBir daha gelmedi ama 2 gündür cook tedirginim . Yarın gideceğim genel cerraha bakalım neler isteyecek inşallah kötü birşey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?