2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim nasıl ayırt edersin bilmiyorum ama bizim salyadan tahriş olduğu için sebamed in bebek yüz kremini kullandık iyi geldi yüz olunca insan ne süreceğini de bilmiyor belki böyle bir şey ararsan diye söylemek istedim

Son düzenleme:
Merhabalar bir mizmiz ve iştahsız bebekte bende var önceden yediği hiçbir şeyi yemiyor ve hiç mutlu olmuyor sanırım disten.İlk 2 diş karambole geldiği için bu seferki disten mi değil mi anlamıyorum ama hem yemeyince hem de sürekli mizmiz olunca tukendim bende biraz yoğurt yiyor aklıma geldi hiçbir sey yememesindense ek gıda öğünlerinde hep yoğurt versem nasıl olur diye? Bu arada beyzadem yoğurdu da sade yiyor kandiramiyorum içine bir set katarak:) Hasta olan bebislere de geçmiş olsun diyorum.

Zim de tenimiz hassas kizariyor bol salyali oldugu icin tahriste oluyor ben yuzunu kuru tutmaya calisiyorum ve silip bebe yagi suruyorum kisa surede geciyor

Prospan vermisti bize bi kere dr,bitkisel cogu dr onu öneriyor kuru öksürük oldugunda ama doktoruna sor tabii

Canim bizde basta oyleydik cok istahliydi sonra dis mizmizligi bir basladi hicbirsey yemez oldu. Yilmadan hergun bir seyler onerdim. Simdi sukur kahvaltisini yapiyor oglen meyve aksamustu yogurt veya bir sebze yiyiyor alismaya basladi. Yani sen de yilma hergun oner bir seyler biraz hassasiyeti azalinca eminim o da devam edecektir yemeye...

İyi tatiller olsun:)

Bence yüzünü unibabyle fln silme,ben sadece su ile ıslatılmıs ufak tülbentleri var onunla siliyorum.cogu dr altını bile sadece su ve pamukla silin diyor,agzını silmek daha kötü olabilir.

Ben ağzını muslin mendil ıslatıp siliyorum ya da lavaboda yıkıyorum. Islak mendil cidden yapıyor olabilir.

Aynen her gün teklif ediyorum yemeyince zoruma gidiyor Hayır en fazla pureyi 2.gün dökmek zorunda kalıyorum kahvalti falan hak getire zaten anca emiyor hani çok şükür emsin ama zaten zayıf deyip duruyorlar :)

Selamlar..nasil oldun, kan geldi mi bir daha gogsunden?

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey çıkmaz. Süt gelir gibi mi kan geldi, yoksa yara vs gibi mi ? Herhangi bir acı falan var mı göğüs ucunda? Bi kere benim de kanamıştı ama yara olduğundan.
Sütle birlikte geldi cnm baya bi.bir yara vb. De yok. Ama uzun suredir sol gogsumde bir agri var

Inşallah kötü bisi yoktur 2 gündür yeşilinin içeriğinin tadı yok inanki

Bir daha gelmedi ama 2 gündür cook tedirginim . Yarın gideceğim genel cerraha bakalım neler isteyecek inşallah kötü birşey çıkmaz
Benim de onceden olmustu ama senin anlattigin gibi damla damla kan degil hafif bi sizintiydi ve agrim coktu meme basinda. Genel cerraha gitmistim ben de. Meme ultrasonu cekilmisti. Sut kanalinda bakteri vardi. Bebek ek gidaya gectikten sonra agzindaki bakteriler tukuruk yoluyls meme basindaki kucuk deliklerden iceri girip buna neden olabiliyormus. Antibiyotik kullanmistim, gecmisti. Insallah seninki de basit bir tedaviyle iyilesir. Gecmis olsun.

Seron44 kardeşim prospan eğitimi aldı haftalarca mümessil. Tamamen bitkisel ve gerçekten öksürükte işe yarıyormuş. Evde var henüz kullanmadık çok şükür ama büyük oğlumda kullanmıştım. Etkili bi ilaç. Tabii ki drun kontrolünde gitmende fayda var ama öksürük şurubu kullanacaksan tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile:).

Durum bu. Ne güzel yiyordu bir ara tamam dedim oldu bu iş. Şimdi Doğru düzgün bir şey yemiyor inşallah sebebi diştir ve geçer

Eklentiler

• D16B11B7-BCDF-4C51-97A2-A7A3998E01AE.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 96
B bursa_83 canim yeni gelismeler var mi? Bugun bilgilendirme yapildi mi, girdin mi kucuk prensin yaninw? Sorup durup rahatsiz etmek istemiyoruz ama aklimiz sizde.. Allah’a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…