How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evet canim hasta yakini goturuyor. ucakla denk gelir mi bilmiyorum. bursadan ankaraya sabah ve aksam var sadece sanirim. parcayi aldiklari saatle ucak saati uyar mi bilmiyoruz. e istanbuldan gidelim desek,havalimanina git,saatlerce orda bekle,havalimanindan hastaneye git derken de cok zaman gecer sanirim. en guzeli aracimizla gitmek. 4.5-5 saatte ankaraya varsak,hastanenin yerini bilmiyorum gerci,1 saate de hastaneye gitsek yetisiriz.
hizli tren secenegi de var eskisehirden ama bakalim daha karar vermedik.
hava ambulanslari da bu tür islemler icin kullanilmiyormuş.

insan her seyi yaşıyor ve görüyor iste hayatta. hiçbir şey uzak değilmiş bizlere.
bursa ankara cok uzak degil hadi ama daha uzal yerler var,her yerde havalimani yok,ne bileyim ya,allah yardımcısı olsun herkesin.

evimize bir ciksak hayirlisiyla her sey yeniden baslayacak,emir yeniden dogmus gibi olacak insallah. allahim yeterki saglikla cikmayi nasip etsin.
Gecen hafta kullandim eskisehir-ankara arasi hizli tren. 1 saat 25 dakikada variyor Ankara’ya. Aracla 2,5-3 saati bulabiliyor. Insaallah her sey yolunda gider ve yetistirirsiniz Allah’in izniyle. Allah yolunuza engel koymasin..
Tum dualarin kabul olsun, Allah yardimcin olsun. .

Gecen hafta kullandim eskisehir-ankara arasi hizli tren. 1 saat 25 dakikada variyor Ankara’ya. Aracla 2,5-3 saati bulabiliyor. Insaallah her sey yolunda gider ve yetistirirsiniz Allah’in izniyle. Allah yolunuza engel koymasin..
B bursa_83 eskisehir -ankara arasi hizli trenle 1.5 saat.ins enn uygun saatte biopsi ornegi alinir ve denk gelirsiniz. Tren gari hacettepeye cok yakin aracla 5-10 dk.

B bursa_83 eskisehir -ankara arasi hizli trenle 1.5 saat.ins enn uygun saatte biopsi ornegi alinir ve denk gelirsiniz. Tren gari hacettepeye cok yakin aracla 5-10 dk.

sagolun kizlar. artik duruma bakacagiz. en uygun nasilsa o sekilde goturecegiz.
10 gun sonra alacaklar zaten biyopsiyi,bir sorun olmazsa.

evet canim hasta yakini goturuyor. ucakla denk gelir mi bilmiyorum. bursadan ankaraya sabah ve aksam var sadece sanirim. parcayi aldiklari saatle ucak saati uyar mi bilmiyoruz. e istanbuldan gidelim desek,havalimanina git,saatlerce orda bekle,havalimanindan hastaneye git derken de cok zaman gecer sanirim. en guzeli aracimizla gitmek. 4.5-5 saatte ankaraya varsak,hastanenin yerini bilmiyorum gerci,1 saate de hastaneye gitsek yetisiriz.
hizli tren secenegi de var eskisehirden ama bakalim daha karar vermedik.
hava ambulanslari da bu tür islemler icin kullanilmiyormuş.

insan her seyi yaşıyor ve görüyor iste hayatta. hiçbir şey uzak değilmiş bizlere.
bursa ankara cok uzak degil hadi ama daha uzal yerler var,her yerde havalimani yok,ne bileyim ya,allah yardımcısı olsun herkesin.

evimize bir ciksak hayirlisiyla her sey yeniden baslayacak,emir yeniden dogmus gibi olacak insallah. allahim yeterki saglikla cikmayi nasip etsin.
Süper sağlık sistemi... Derdi olan insanlara artı stres yükleniyor. Bende hızlı treni öneririm. Eskişehire kadar araç, sonra hızlı trenle istenilen saatte ulaşırsınız. İnşallah bu zor günler hızlıca geçer, rahata çıkarsınız.

Evet canım malesef iyileşti ama yeniden yara oluyor bırakmak istemiyorum sırf bu yüzden

Aslında o daha kötü yapıyor. Ben yaraya rağmen öyle emzirmiştim yavaş yavaş geçti zeytinyağı sürüyordum ve havalandırıyordum . Ama kanlı falansa bilemem. Bir de öyle sıkıntı yaşamıyorsa emmekte bir zararı yok bence. Konforu azaltıyor sadece :) zaten epey büyüdük bu zamana kadar gelmiş:) Ama iyileşmesi için çözüm değil onu kullanmak, bence kalıcı çözüm bulmalısın. Antibiyotik krem vs ya da neden dolayı yara oluyor. Mastit var mesela.. içsel mi fiziksel mi?

Aslında o daha kötü yapıyor. Ben yaraya rağmen öyle emzirmiştim yavaş yavaş geçti zeytinyağı sürüyordum ve havalandırıyordum . Ama kanlı falansa bilemem. Bir de öyle sıkıntı yaşamıyorsa emmekte bir zararı yok bence. Konforu azaltıyor sadece :) zaten epey büyüdük bu zamana kadar gelmiş:) Ama iyileşmesi için çözüm değil onu kullanmak, bence kalıcı çözüm bulmalısın. Antibiyotik krem vs ya da neden dolayı yara oluyor. Mastit var mesela.. içsel mi fiziksel mi?
Canım yaralarım uç sayesinde iyileşti.
Sabah uçsuz emzirmek istedim yeniden yarıldı çok acıyor göğüslerim küçük olduğu için süt dolunca ucu kayboluyo yavrum da damağıyla areoyu değil ucu kavrayıp yara yapıyo

Sabah uçsuz emzirmek istedim yeniden yarıldı çok acıyor göğüslerim küçük olduğu için süt dolunca ucu kayboluyo yavrum da damağıyla areoyu değil ucu kavrayıp yara yapıyo
Geçmiş olsun. Siz de öyle devam edin o zaman. Şükür ki öyle emiyor.

Kedicikk061 Kedicikk061 canim meme ucu yarasi hepimizde oldu ama.emzirmekten baska care yok emzire emzire duzeliyo sutunu sur ac hava alsin acik birak biraz falan ama keske silikon hic kullanmasaydin benimkide felaketti emzire emzire duzeldi sukurki...hem zor olmuyomu silikonla ?

dualariniz icin allah razi olsun arkadaslar:KK200:

Evininhatunu Evininhatunu 2 ay evet uzun bir sure ama bu testlerin calismasi uzun olurmus,öne cekilebilecek bir sey degilmis yani. kas hastaligi olmasin diye dua ediyoruz hepimiz.nöroloji hocasi sma olarak dusunmuyormus ama yine de test yapin demis. dun kan alindi. biyopsi de zaten hacettepeye veya istanbulda bir universiteye gidiyormus sanirim. her yerde yapilan bir sey degilmis.

cok sagolasin,hep desteksiniz bana hepiniz. eminim hangi sehre gitsem yanimda olacak birileri var,allah razi olsun ama istanbul 2 saatlik yol olmasina ragmen kardesimin hastanesine bile gidemiyoruz. hocalari da buraya getir demisler ama gidebilecek durumda degil,cihazdan ayrilmasi sakincali.
alt katlardaki mr a bile giderken kötü oldu yolda koridorda,kosa kosa yetistirdiler mr odasina ve sonra yine yoğunbakima. o yuzden bir yere gidemiyoruz şuan.
Anladim canim tabi sen isin icinde oldugun icin daha iyi biliyosun...Mubarek aylardayiz Rabbim yar ve yardimciniz olsun :KK200:insaAllah biyopsi temiz ciksin solunum duzelsinde hepimiz rahatlayalim derin bi ohhh cok sukur cekelim okadar yurekten istiyorumki :dua:

arch2401 arch2401 G gunesli gunler S SapkaliA All-izz-well All-izz-well
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz icin.
Dün cerraha göründüm baya ayrıntılı bir ultrasonla aldı beni kan olayı işin içine girince o da tedirgin oldu çünkü.
Sonuç olarak herhangi bir oluşuma rastlamadı fakat süt kanallarımda aşırı açıklık olduğunu benim sürekli kontrol altında olmam gerektiğini söyledi bir de göğüslerinde asimetri meydana gelmeye başladı.
Kan için de muhtemelen bir süt kanalının hasar gördüğünü söyledi. Tabi net olarak kanın neden geldiğini bilmiyoruz. Emzirme dönemin bittikten sonra tekrar gidip kapsamlı bir araştırmaya gireceğim
Gecmis olsun arkadasim cok sukurki cok onemli bi sknti yokmus :dua:

Nasıl bi pozisyonda emziriyorsun? Benim üç ayda anca iyileşti. Bir de farklı bi ilaç kullandim ya sonunda dayanamayip. Hatamsa bence emzirirken bebeğin altına minder koymamak. Benim bebegim başta sadece ayakta emiyordu çünkü. Üç ay boyunca çok eziyetti emzirmek. Ya o kadar ağrıyordu ki anlatamam. Emerken değil sadece emdikten sonra ağrısından sizisindan uyuyamayacak kadar çoktu ya kabus gibi... dediğim gibi yüzü memeye dönük ve altına minder olmalı bence.

Merhaba benilk 1 ay kullandım memeyi tutmadigi için sonra bıraktım. Hiç yara olmamıştı ta ki şimdi diş çıkarana kadar.Alttan iki dişi var ısırdığı için çok hassaslasti.Canim acıyor lansinoh a başladım yara olanları çok iyi anladım kaldı ki sen kaç aydır çekiyorsun. Eğer sütün yetiyor bebek doyuyorsa kilo alımı da iyiyse boşver devam et instagramda postların altına çok gördüm 2 sene silikonla emziren, 18 ay o şekilde emzirdim yazan.Ha konfor azalıyor birde steril derdi var ama sen zaten çoktan o işleri asmissindir.Kendine sıkıntı yapma hiç.

Nasıl bi pozisyonda emziriyorsun? Benim üç ayda anca iyileşti. Bir de farklı bi ilaç kullandim ya sonunda dayanamayip. Hatamsa bence emzirirken bebeğin altına minder koymamak. Benim bebegim başta sadece ayakta emiyordu çünkü. Üç ay boyunca çok eziyetti emzirmek. Ya o kadar ağrıyordu ki anlatamam. Emerken değil sadece emdikten sonra ağrısından sizisindan uyuyamayacak kadar çoktu ya kabus gibi... dediğim gibi yüzü memeye dönük ve altına minder olmalı bence.
Çok pozisyon denedim değiştirdim ama sonuç yara ve yarık
Merhaba benilk 1 ay kullandım memeyi tutmadigi için sonra bıraktım. Hiç yara olmamıştı ta ki şimdi diş çıkarana kadar.Alttan iki dişi var ısırdığı için çok hassaslasti.Canim acıyor lansinoh a başladım yara olanları çok iyi anladım kaldı ki sen kaç aydır çekiyorsun. Eğer sütün yetiyor bebek doyuyorsa kilo alımı da iyiyse boşver devam et instagramda postların altına çok gördüm 2 sene silikonla emziren, 18 ay o şekilde emzirdim yazan.Ha konfor azalıyor birde steril derdi var ama sen zaten çoktan o işleri asmissindir.Kendine sıkıntı yapma hiç.
Canım ben doğum yapalı 1.5 ay oldu şubat annesiyim size danışmak istedim ki uzun zaman bebeğini besleyen varsa diye yazdım buraya bebeğimin gelişimi güzel çok şükür içim rahat ama bi emzirme hemşiresi beni çok korkuttu

Biz de 7 ayı doldulduk bu güne kadar göğüz yarası hiç olmamıştı 3 haftadır meme uçlarım feci uras ısırmaya başladı ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. işte sağıyorum ama canımdan can gidiyor, bunca aydır hiç böyle olmamıştı napıcaz bilmiyorum :(

Back