Gecen hafta kullandim eskisehir-ankara arasi hizli tren. 1 saat 25 dakikada variyor Ankara’ya. Aracla 2,5-3 saati bulabiliyor. Insaallah her sey yolunda gider ve yetistirirsiniz Allah’in izniyle. Allah yolunuza engel koymasin..evet canim hasta yakini goturuyor. ucakla denk gelir mi bilmiyorum. bursadan ankaraya sabah ve aksam var sadece sanirim. parcayi aldiklari saatle ucak saati uyar mi bilmiyoruz. e istanbuldan gidelim desek,havalimanina git,saatlerce orda bekle,havalimanindan hastaneye git derken de cok zaman gecer sanirim. en guzeli aracimizla gitmek. 4.5-5 saatte ankaraya varsak,hastanenin yerini bilmiyorum gerci,1 saate de hastaneye gitsek yetisiriz.
hizli tren secenegi de var eskisehirden ama bakalim daha karar vermedik.
hava ambulanslari da bu tür islemler icin kullanilmiyormuş.
insan her seyi yaşıyor ve görüyor iste hayatta. hiçbir şey uzak değilmiş bizlere.
bursa ankara cok uzak degil hadi ama daha uzal yerler var,her yerde havalimani yok,ne bileyim ya,allah yardımcısı olsun herkesin.
evimize bir ciksak hayirlisiyla her sey yeniden baslayacak,emir yeniden dogmus gibi olacak insallah. allahim yeterki saglikla cikmayi nasip etsin.
Tum dualarin kabul olsun, Allah yardimcin olsun. .